- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #79.161
Akşam sipariş vericem..ürünlerden memnun kalmassam siziiii mahvedicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evimün pisliğinden korktun di mi bunalımdayım diye sen gelene kafar hijyenik koşulları sağlayacak gücü kendimde bulurumkızlar hanında buluşurduk
![]()
Evimün pisliğinden korktun di mi bunalımdayım diye sen gelene kafar hijyenik koşulları sağlayacak gücü kendimde bulurum![]()
Canım ben de kararsizimKızlar bu arada spiral takturdım
Korka korka gittim ama spekulumdan sonrasımı hissetmedim
Korkacak bişey ypkmuş
Pembe benim bebis de öyle ya alnı kaslarinin arası çok var zeytinyağı yapıyorum ben de ama yine oluyor ne zaman bitecekOğlanın kafası ,dünyamızın manto tabakası gibi olmuş...
Lanet konaklar..
Zeytingağı sürdüm ..
1 saat beklettim..
Bu arada 10 dakka şekerlendi minnoş..
Yıkadık..
2 kere şampuanladım..
Kuruladık..
Kocişin traş bıcağı temizleme fırçası vardı minicik yymuşak..onunla taradım mı kurcukladım mı bilemedim...
Bulgur bulgur oldu
Arada saçlarda döküldü..
Sonuç ...
Mikemmel
Ama kayu gibi oldu temelli![]()
Bak sende beni can evimden vurdun ah o kahvaltılar ah hayalini kuruyordum bebiş büyüsün biraz gideriz derken laktoz alerjisi çıktı artık çeşit peynirler ben bakarım kocis yereşek
O yapılırmı bana
Sayısız kahvaltı yaptım
Saklı vadide..ay yapma bana bunu
Kociş diyo izin alıp gitsekmi bi kaç günlüğüne
Oda özlüyor
İstanbul dereye giderken aşina var kahvaltı 10 numara...herşey kalitwli sucuk baba yani peyniri yağıo yeşile gömülmeli be ajaca sapancaya mı gitsek yine
![]()
bende nuk aldım emmıyor onuBi bilen biriniz bi bakın bebu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa
bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka
![]()
Kizlar oglumun mevludunu yaptik. Millet sabun almak icin kavga etti.. Ben bu kadar gorgusuz insanlar gormemistim![]()
süt kalıntıları agzında kalır diye ben 2 cay kasıgı vermeye başladım dünden beri.Canım ben de kararsizimhala hoş daha regl olmadım ne zaman olacam meçhul
ben normal doğumdan sonra iyice tirstim valla korkuyorum acır diye çok açıdi mi
kızlar bir de bebislerinize ne zaman su vermeye basladiniz ve ne kadar
Playstore da ilk cikan mi hangisini kullaniyorsunselam anneler,
şu playstore e ne yazsan çıkıyor'' bebek emzirme saatleri'' yazdım program çıktı
indirdim kullanıyorum. hangı saatte, hangi şekilde, kaç dk emmiş kaydedıyor.
aklınızda olsun, 'balgam'' şeklinde kaka yaparsa hemen tahlıle gönderın doktorum öyle dedi.
bu sabah gönderdım ben. inşallah bişi yoktur temız cıkar. inş balgamını bu sekılde atıyordur.
Pembik bana diyodun cok soru soruyon diye beni gecmissin zannimca.soru sormadaBi bilen biriniz bi bakın bebu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa
bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka
![]()