2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dün dohtor şöle ellerinden tutup çekti kendine bizim fındık kafa gerilerde mis mis güldü bide..dohtor hadi bakalım hadiiiiiii dedi...
:KK14:
İyi dinleyin...
Sabah kahvaltıya salatalık doğruyom ,fındığım arabada bey ek görevden geldi..
Mıcı bıcı mıncı lıncı sevgi gösteri sesleri..arkamı bi döndüm
:KK57:
Ellerinden tutmuş oturu gibi fındığım ..bide ağzı 5 karış açık leyla gibi gülüyor babaya...
:KK62:
Üleeennnn heriiiiiffffffff napıyooonnnn dedimmmmmmmmm...:KK62:
Eee doktorda yaptı dedi :KK57:
Kiminle çocuk sevdasına düştüm ben böle :KK14:

Oğlanın kafası ,dünyamızın manto tabakası gibi olmuş...
Lanet konaklar..
Zeytingağı sürdüm ..
1 saat beklettim..
Bu arada 10 dakka şekerlendi minnoş..
Yıkadık..
2 kere şampuanladım..
Kuruladık..
Kocişin traş bıcağı temizleme fırçası vardı minicik yymuşak..onunla taradım mı kurcukladım mı bilemedim...
Bulgur bulgur oldu :KK14:
Arada saçlarda döküldü..
Sonuç ...
Mikemmel
Ama kayu gibi oldu temelli :cool:

Kızlar bu arada spiral takturdım
Korka korka gittim ama spekulumdan sonrasımı hissetmedim
Korkacak bişey ypkmuş
Canım ben de kararsizim :110:hala hoş daha regl olmadım ne zaman olacam meçhul :63:ben normal doğumdan sonra iyice tirstim valla korkuyorum acır diye çok açıdi mi :KK12: kızlar bir de bebislerinize ne zaman su vermeye basladiniz ve ne kadar

Oğlanın kafası ,dünyamızın manto tabakası gibi olmuş...
Lanet konaklar..
Zeytingağı sürdüm ..
1 saat beklettim..
Bu arada 10 dakka şekerlendi minnoş..
Yıkadık..
2 kere şampuanladım..
Kuruladık..
Kocişin traş bıcağı temizleme fırçası vardı minicik yymuşak..onunla taradım mı kurcukladım mı bilemedim...
Bulgur bulgur oldu :KK14:
Arada saçlarda döküldü..
Sonuç ...
Mikemmel
Ama kayu gibi oldu temelli :cool:
Pembe benim bebis de öyle ya alnı kaslarinin arası çok var zeytinyağı yapıyorum ben de ama yine oluyor ne zaman bitecek :KK11:

:KK62: eşek
O yapılırmı bana :KK11:
Sayısız kahvaltı yaptım :cry:
Saklı vadide..ay yapma bana bunu :cry:
Kociş diyo izin alıp gitsekmi bi kaç günlüğüne :cry:
Oda özlüyor
İstanbul dereye giderken aşina var kahvaltı 10 numara...herşey kalitwli sucuk baba yani peyniri yağı :KK14: o yeşile gömülmeli be ajaca sapancaya mı gitsek yine:KK14:
Bak sende beni can evimden vurdun ah o kahvaltılar ah hayalini kuruyordum bebiş büyüsün biraz gideriz derken laktoz alerjisi çıktı artık çeşit peynirler ben bakarım kocis yer

selam anneler,
şu playstore e ne yazsan çıkıyor :KK53: '' bebek emzirme saatleri'' yazdım program çıktı
indirdim kullanıyorum. hangı saatte, hangi şekilde, kaç dk emmiş kaydedıyor.

aklınızda olsun, 'balgam'' şeklinde kaka yaparsa hemen tahlıle gönderın doktorum öyle dedi.
bu sabah gönderdım ben. inşallah bişi yoktur temız cıkar. inş balgamını bu sekılde atıyordur.

Bi bilen biriniz bi bakın be :KK62: bu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa :KK62: bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka :KK14:
bende nuk aldım emmıyor onu
sotthie ye devam. biberon ucunu 1 alcam yıne.

Canım ben de kararsizim :110:hala hoş daha regl olmadım ne zaman olacam meçhul :63:ben normal doğumdan sonra iyice tirstim valla korkuyorum acır diye çok açıdi mi :KK12: kızlar bir de bebislerinize ne zaman su vermeye basladiniz ve ne kadar
süt kalıntıları agzında kalır diye ben 2 cay kasıgı vermeye başladım dünden beri.
agzında bişi varmıs gibi çğniyor ara sıra çünkü

selam anneler,
şu playstore e ne yazsan çıkıyor :KK53: '' bebek emzirme saatleri'' yazdım program çıktı
indirdim kullanıyorum. hangı saatte, hangi şekilde, kaç dk emmiş kaydedıyor.

aklınızda olsun, 'balgam'' şeklinde kaka yaparsa hemen tahlıle gönderın doktorum öyle dedi.
bu sabah gönderdım ben. inşallah bişi yoktur temız cıkar. inş balgamını bu sekılde atıyordur.
Playstore da ilk cikan mi hangisini kullaniyorsun

Bi bilen biriniz bi bakın be :KK62: bu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa :KK62: bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka :KK14:
Pembik bana diyodun cok soru soruyon diye beni gecmissin zannimca.soru sormada
xenforo-smilies-kk10.gif

Back
X