• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah pembik ah gel sen hele buralara.bana 300 lira borclusun:KK62:bayanlar hepiniz okuyun..
Pembik sen burda kucukizlerden kalip aldigini yazdin dayanamadim heme. Bende siparis verdim.nasil omsa pembik herseyi arastiriyo en ucuzunu bulmustur dedim.hic intternette arastirmadan siparis verdim.hemde az buz da degil.kizim icin 1 el 1 ayak kalibi yani 60lira.esim ve oglum icinde anne cocuk kalibi siparisi verdim 80 e.toplamda 140 lira.e bide bunun 8 bucuga kargosu.bide kapida odemesi..derken 156 tl tami tamina odedim.cok sukur kizimin eliyle ayagi cok guzel oldu.yalniz esimle oglum beceremedi birlimte yapmayi daha dogrusu oglum elini tabanina degdirmis kalibin orasi duz kaldi..neyse esimin icine dert oldu yeniden yapalim diye.bu sefer bebeksanat diye biyeri aradik.bi pazarliga tutustuk.adam 100 liraya siparis verdik.haa bunun kargosu daha bize ait odemedik bakalim ne kadar cikacak.bide 100 lira adama yatirirken 5 lirada bankaya yatirdik.ettimi sana 295 tl..dahada kargo ne gelecek belli degil.neyse kisa keseyim.adamin hesabina parayi yatirdiktan sonra bi dukkana girip sorduk dis malzemeleri satan yer neresi diye.ogrendik..gittik kalip tozunu almaya bi baktikki yarim kilo toz 10 tl valla..hemen2 paket aldik.yarim kilo tozdan kizin ayagini bidaha yaptik:KK45:.ama sanirim 5 kere daha yapilir yarim kilodan.e alci desen 15 kilosu 10 lira falanmis:KK56:ki zaten 2 kilo alsak yeter bile.yani 300 liradan sonra ogrendikki.bu isi 10 lira halledebiliyomus:KK62:

Bahsettiğin tozu nerden aldın, ne diye satılıyor? Sayfaları atlaya atlaya geldiğine göre Pembedon5 Pembedon5 e çok kızmış olmalısın:KK70:

Ha bide unutmusum sunu yazmayi ilk basta siparis verdigimiz kucukizerden paket geldi esim kalip alma tozunu biraz uzun sure karistirdi.tam elini sokacaklardiki oglumla kalip donmus.hopp cope attik.elleti icine girmedi.tekrar kalip alma tozu siparis verdik kucuk izlerden 35 bucuk lira kargoy parasiyla birlikte odedim.zamaninda elini kalibin icine soktular ama busefer yazdmya oglum elini tabanina degdirdi.yani 2 kez kucukizlerden1 kezde bebeksanattan siparis vermis olduk
Naptunuz siz ya. Bu ne bahtsızlıktır.

:KK14: kız sadece tozuda vardı ya siteyi kurcalasaydın ...
Çerxeve işin içine girice fiyat artuyo :KK14:
Muştayım anam ben :KK14: güvenilir siteden aldım yani ...
Ne kızıyon:KK11:
Bizim ayak olmadı. Bastırmayınca ee accıkda bağa gönder toz :KK70:
Kiz sadece toz aldim zaten 27 tl ye verdi kargo ile birlikte 35bucuk tl odedim.anne cocuk kalibinin tozu cok oluyo dedi yarin kiloymus.bende aynisini yarim kiloyu 10 liraya aldim

Kiz sadece toz aldim zaten 27 tl ye verdi kargo ile birlikte 35bucuk tl odedim.anne cocuk kalibinin tozu cok oluyo dedi yarin kiloymus.bende aynisini yarim kiloyu 10 liraya aldim
.
Nerden aldın..toz aynı mı kız bebik eli sokucaz içine..dolandırmasınlar..daha ondan yapıcaz :KK14:anne bebek ...
Alcaksan emzikte aldım oyun arkadaşlı :KK70:

Bahsettiğin tozu nerden aldın, ne diye satılıyor? Sayfaları atlaya atlaya geldiğine göre Pembedon5 Pembedon5 e çok kızmış olmalısın:KK70:
Discilere malzeme satan yerlerde oluyomus.tozu samsundan aldik biz dun gezmeye gitmistik.resmini cekiim bakalim insallah yukleyebilirim.450 grami 10 tl.hatta naneli bizim aldigimiz :KK45:
.
Nerden aldın..toz aynı mı kız bebik eli sokucaz içine..dolandırmasınlar..daha ondan yapıcaz :KK14:anne bebek ...
Alcaksan emzikte aldım oyun arkadaşlı :KK70:
Nerden aldin kiz emzik bide onu aliim

Discilere malzeme satan yerlerde oluyomus.tozu samsundan aldik biz dun gezmeye gitmistik.resmini cekiim bakalim insallah yukleyebilirim.450 grami 10 tl.hatta naneli bizim aldigimiz :KK45:

Nerden aldin kiz emzik bide onu aliim
:KK14: naneli mi ...o nası bişi be..

Dişçi mi ...
Aman sana tavsiye falan filan yok bida :KK14: hatta şimdi uyucam ..gece bi dünya yazıcam :KK53: senle eş zamanlı olmayalım diye :KK70:

Kizlar paketin resmini cektim ama yukleyemedim.dosya buyuk falan yaziyo.tozun adi ALGINATE 453 gramlik pakette 10 tl.tozun rengi yesil kina gibi ayni.kokusu naneli.ama istersek ayni olcude toza 15 lira verip koyulasma sirasini takip etmek icin baska toz vardi.o toz once mor sonra pembe enson beyaz oluyo karistirdikca.beyaz olmaya baslayinca bebeisin elini veya ayagini sokmak lazim.yani gec kalmamak icin tozun rengine gore takip ediyosunuz.ama biz artik profesyonel oldugumiz icin renkli olani almadik zaten koyulasmaya basladigini farkedince bebisin ayagini soktuk.bizkmki 10 tl olandan

Back
X