• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:KK14:
Sensin hamile .. 3 vakte kada hemde..
Rüyamda yaşlı ,sakallı bi zat dediydi
ankaradan nesli sana derse hamile
odur 3 vakte gebe
Çiğne sen bu sakızı
Sustur vızırtıları
:KK70:
Kızzzz :eek: pembe sus duymayim bir daha anakaradaki tek nesli ben değilim başkasıdır o :KK11: kocayi gördüğüm yok bebisten fırsat yok :KK24:hem de normal doğum ya benim açıyor hala benim de isime geliyor ben boyle iyiyim:KK70: pasaya kardeş iki yıl sonra inşallah :KK49:

K

Kiz yok be diyomya bizim kizin ayagina yaptik diye.zararli olsa doktorlar hastanin agiz olcusunu almak icin kullanirlarmi.biz kullandik hic bisey olmadi.
İyi madem :KK14: yaza doğru yapacam ..
Fotoğraf atamamanın sebebi boyut büyük .kk küçük istiyor..fotoğrafı iki yanından accık kırp öyle dene..o zaman gelir hadi bakem :KK14:

Sabah aşısı vardı minnoşun
Ağlado biraz ama kycağımda sakinleşti
61 cm 6100 olmuş
Aşı şimdilik ateş yapmadı ama bundan sonra yapar mı acaba?eve gelince 1 çay kaşığı calpol de verdim gerçi

Sabah aşısı vardı minnoşun
Ağlado biraz ama kycağımda sakinleşti
61 cm 6100 olmuş
Aşı şimdilik ateş yapmadı ama bundan sonra yapar mı acaba?eve gelince 1 çay kaşığı calpol de verdim gerçi

Bizim de 4nsianda ya ilk kez olacak..insallah kolay atlatir canim bebisin,kotu dusunmemek lazim ama korkulu ruya ciddn.. 1aylik kontrolunde hoc durmamisti benm canavar yaa hcbise yapilmamisken..simdi napacak bakimm

İyi madem :KK14: yaza doğru yapacam ..
Fotoğraf atamamanın sebebi boyut büyük .kk küçük istiyor..fotoğrafı iki yanından accık kırp öyle dene..o zaman gelir hadi bakem :KK14:
Screenshot_2016-03-29-14-33-07-1.webp

Bizim de 4nsianda ya ilk kez olacak..insallah kolay atlatir canim bebisin,kotu dusunmemek lazim ama korkulu ruya ciddn.. 1aylik kontrolunde hoc durmamisti benm canavar yaa hcbise yapilmamisken..simdi napacak bakimm
İyi görünüyo şimdilik durucuk :)
İnşallah sizin de kolay geçer canım :):)

Ben ona cesaret edemedim bi turlu :KK43: doktora git gel yapmak da istemiom burda cok gicik ya o is :/ topu esime attim tmm dedi ama bakalim :KK48:
Ben de korka korka gittim de ..çok kısa sürdü aslında ama spekulum takılırken çok canım yanıyo her seferinde
Onu atlattıktan sonrasını hiç hissetmedim
5 -6 yıl kafam rahat ama ikinci çocuk için o kadar beklemek istemiyorum
Ysş 29,5 tan 30 :(

Back
X