• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dışarıya çıkmamızı bi gorsen, bir daha çıkarsam iki olsun modunda dönüyorum eve, biri görse der bu çocuk bunun degil herhalde diye.
Mekan değişikliğini yadirgiyor kuzu. Geçen pazar annemde kalalım dedik, bir saat kesintisiz ağlamaya çığlıklar da eklenince annemin tansiyon fırladı, tabi biz apar topar eve geri geldik.
Kucağına bir alan direkt bana teslim ediyor kendisini.
Ben de Avutamiyorum bir turlu.
Umarım ben de öğrenirim kuzumu aglatmamayi.
Allah yardimcin olsu o zaman canim ne diyeyim valla inşallah duzene girer ama oyle alisirsa oyle gider canim bes dakikada olsa cikar sonra arttirirsin yavas yavas

Kızlar 3 4 gundr bebeğim çok huzursuz anlamıyorum ne derdi var gündüz akşama kadar ya memede ya kucakta hiç.uyumuyo 10 dk.uyuyo uyaniyo huysuz bi bebek.oldu kucagmda aglamiyo biraz birakiyim ağlamaktan kıpkırmızı oluyo bi yeri agriyo desem gece bisey yok doymuyo desem gece nasl uyuyo derdi açlıkts değil zaten memedeyken de emmiyo sadece bekliyo

Kızlar 3 4 gundr bebeğim çok huzursuz anlamıyorum ne derdi var gündüz akşama kadar ya memede ya kucakta hiç.uyumuyo 10 dk.uyuyo uyaniyo huysuz bi bebek.oldu kucagmda aglamiyo biraz birakiyim ağlamaktan kıpkırmızı oluyo bi yeri agriyo desem gece bisey yok doymuyo desem gece nasl uyuyo derdi açlıkts değil zaten memedeyken de emmiyo sadece bekliyo
Csnim kokunu istiyor o zaman yavas yavas uzaklas uyanin ca henen alma kucagina emzik emiyorsa ver emzigini elini tuk bes dakka birak yinemi agladi dokun ona ama konusma konusunca oyun sanır yavas yavas uzaklas yaninda oldugunu hissetsin senin

Eki Görüntüle 1809144 Atom heart mother Atom heart mother Ben Monovit muadili Carlson Baby's Super Daily kullanıyorum, Amerika'da satılıyor ama Amazon.com da bulabilirsin, ya da getirenler de var, ben İnstagram'da bir kadından aldım, Amerika'dan ürün getiriyor kadın sürekli. Damlanın fotoğrafını yukarıda bulabilirsin.

Benim kızım 2 aylık olduğu için diğer bahsettiğin demir ilacını henüz bilmiyorum, doktor önermedi ama hemen onun muadili arayışına da girmek lazım anlaşılan, bu ülkede sağlık sektörü de sağlık kavramı da bitmiş maşallah, o kadar duyarsızlar ki el kadar bebeklerimize bile gelişi güzel GDO yu ya da çeşit çeşit kimyasalı hiç acımadan basıyorlar. İşte anne olmak asıl şimdi başlıyor, sadece uyku ve memeyle değil, çocuklarımızı bunlardan koruyabilmek adına okuyup araştırarak savaş vermemiz gerekecek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Keşke bu yazını geçen hafta görseydim
benim koca amerikadaydı
amazondan buraya kargo ne kadar tutuyo ki bilen varmı

Bizimki de oyle bazen ağlıyor babasi gelip kucagina alinca susuyo babası diyoki"kizdimi sana oglum" diyo cevap "aguuu"bende sinir oluyom ben dogurdum onu bennn:KK11:
Babasi eve geldi, minik kuzusuyla oynamaya basladi, aglama numarasi yapiyordu sebek sebek. Birden minnos aglamaya basladi alt dudagi buze buze :KK57: bildigin babam agliyo diye agladi ya usak :KK20:

Babasi eve geldi, minik kuzusuyla oynamaya basladi, aglama numarasi yapiyordu sebek sebek. Birden minnos aglamaya basladi alt dudagi buze buze :KK57: bildigin babam agliyo diye agladi ya usak :KK20:
:KK14: sanki varya...tüm gün zati ağlıyolla..
Atom kargom 5 gün içinde geldi...
İçinden iğrenç bi kıyafet ve ayakkab cıktı..karışmış..iptal ettiticem yarın..:KK14:

Csnim kokunu istiyor o zaman yavas yavas uzaklas uyanin ca henen alma kucagina emzik emiyorsa ver emzigini elini tuk bes dakka birak yinemi agladi dokun ona ama konusma konusunca oyun sanır yavas yavas uzaklas yaninda oldugunu hissetsin senin
Hemen almyrm zaten Canm pispisliyorm başını oksuyorm ama yok

Kızlar bebeğim özellikle gündüz uykusundadi
Disari çıkartın bebeginizi bence

Kızlar bebegim gündüz uykusunda devamlı sıçrıyor kundak yapıyorum ama bu sıçramalar ne zaman bitecek merak içindeyim. Sizlerde böyle bir durum var mi? 93 gunluk olduk

Şu pompaları nasıl temizliyorsunuz arkadaşlar yaa? Her defasında ıncık cıncık on parça sök yıka çok gıcık.. :KK34: Elimle sağlıyordum ne güzel. Çok Zahmetsizdi:) Ama baktım memeler Gül Hanım' ın ineğinden hallice olmaya başladı alıverdim bi pompa. Ahh şu yıkaması da olmasa...

Back
X