- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #80.521
Maaşallah hamarat olacak ablamizfön, süpürge.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşallah hamarat olacak ablamizfön, süpürge.![]()
Zahmet olmazsa bizede gelsederken, k. valide geldi o temızlık yapacak .![]()
Bende hafik canim ;-) ben daha cok sevmiyomEvet cnm ben merkezindenim ilbeyliyim belki duymuşsundur. Eşim de Yıldızelinden. Sen?
Bende sevmiyooommm![]()
Bi an korkmuştum kaynanamla akraba çıkcn diyeBende hafik canim ;-) ben daha cok sevmiyom![]()
UsutmusKızlar merhaba kızım 5 gundur yeşil kaka yapıyor aranızda ve mi bu konuda tecrübesi olan çok tedirginim![]()
Asidan dolayi oldugunu sanmam. Calpol verme bence. gaz sancisidir diye tahmin ediyorum rezene icsene oglusa da sutunden gecer, belki faydasi olur. Ayaklarina aci elma Yagi masaji da iyi gelirKızlar paşam bugün hic uyumuyor durup durup ağlıyor gaz mi bilemedim çarşamba asi olmuştu hala agrisi olabilir mi ateşi yok calpol versem mi bilemedim yardim edin![]()
Damlalikla çekip dışarda biraz bekletip veriyorum şişe hep dolapta kalıyor.o şekilde soguk olmaz kı?
Een cok ben sevmiyommBende hafik canim ;-) ben daha cok sevmiyom![]()
Leslie var bir de youtube da videolari var Ben ona basladim evde cok kolay uygulanabiliyor
Brn bi kere denrdin birinci dakikada pes ettim göbüşü kaldıramafım yerden![]()
Ah canm ben ilk oglumda oyleydim yapışık yasiyoduk ne yemek ne tuvalet.....bunlar benim için lükstü. Asla aglatamazdm . Aglasa birşey olacak diye ödüm kopuyodu. Ama ikinci de akillandim almiym kucağıma onu ayağıma alistirdm baktım sonu yok yine bana bağlı yaşıyacak bu da. Hemen hamak beşik aldim artk orada uyutmaya basladm önceleri ağladı istemedi sonra alistiCok sagol canim.. O zaman boyle kademe kademe deneyeyim,ayakta uyutmuyorum normalde ayak bilmiyor.hemsire de doktor da artik aglasin birak dayan dedi bana ama cidden aglaynca dayanilmiyr.. Dedigin gbi aliscak ve once bnm alismam lazim sanirim..
Öyle bi saçmalık var mı yaa herkes kendi evinde yapsin sorunsuz bi şekilde atlatirsin insallahYarını bir atlatsam bisi istemiyorum cocuga kuran okutucam tuturmuslar eltinle beraber okut onunkide aradan ciksisanki kendi evi yok okutamiyor bebegine maksat onun evu kirlenmesin olan benim evime olsun hayir dedim olmaz suratlar beskaris sinuc ben kazandim
bir haftadir temizlik yaoiyoru bir tanesi yardim etmedi hazira konmaya calisiyorlar
![]()
Temizleme boşver daha çok yorulursnevi temızlemem lazım ama yorgunum.![]()
İyi alıştılar bi haftadr benim oglusta kucaktan inince agliyoBizimki de oyleeee yaa cok kucakci zaten bilionbensiz yapamiyor findikk kusummm