- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #81.021
Bgn aldirmamaya calscam bide gazı var gazı ondan durmuyo diyoben gazı olduğu zaman nasl olduğunu blmyo muyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bgn aldirmamaya calscam bide gazı var gazı ondan durmuyo diyoben gazı olduğu zaman nasl olduğunu blmyo muyum
Benimkide oyle ya dayisini cok seviyo ona cok gülüyorAynen bide babasıyla bana çok guluyo e bizde herkesin yanında öyle askm oğlum bitanem diye konuşa konuşa gulduremyiz ki genelde sabah ilk uyandgnda bide akşama doğru çok neşeli benim oglan akşamları öyle çok gülmez oyun istemez ama sabahın korunde ilgi bekler
Benmde gulesm geliyo bide gorsen nasl seviyo ben öyle sevemyrm başkasının yanında utaniyorm bağıra bağıraallah iyiligini versin kiz ne güldüm yaa
pes etmek yok
Bizimkinin dayisida yok teyzeside malesefBenimkide oyle ya dayisini cok seviyo ona cok gülüyor
Ay millet ne kadar rahat valla eltimin bebegi benimkinden küçük çocuğun kimin kucagunda oldugu belli degil akşam kv ye ciktim eltimler gelmisti kucaktan kucaga geziyo cocuk kp öpüyordu ben dedim baba yazik cicuga opmeyin dedim eltimin sesi çıkmıyor bile sonra birakti kp bisi demedi eltim cok fenasin diyo banaBenmde gulesm geliyo bide gorsen nasl seviyo ben öyle sevemyrm başkasının yanında utaniyorm bağıra bağıra![]()
yeni bebekler içinde varmış sanırım çok kullanan var bende emin olamadım[/QUOTE][QUOTEçirilye, post: 46060273, member: 684309"]Zarali değil mi kanguru
Olsun sen yetersin onaBizimkinin dayisida yok teyzeside malesef
Fenalikla alakası yokki ben bile öpmeye kiyamiyorm kokluyorm öyle sap sap opmyrm daha miniciklrr mikrop kaparlarAy millet ne kadar rahat valla eltimin bebegi benimkinden küçük çocuğun kimin kucagunda oldugu belli degil akşam kv ye ciktim eltimler gelmisti kucaktan kucaga geziyo cocuk kp öpüyordu ben dedim baba yazik cicuga opmeyin dedim eltimin sesi çıkmıyor bile sonra birakti kp bisi demedi eltim cok fenasin diyo bana![]()
Yeter tabi en çok annesi dusunrOlsun sen yetersin ona
Ben de aynısını dedim o soyleyenedi iste ben söyledim icimimi okudun diyoFenalikla alakası yokki ben bile öpmeye kiyamiyorm kokluyorm öyle sap sap opmyrm daha miniciklrr mikrop kaparlar
Yeter tabi en çok annesi dusunr![]()
Cok guzel canim ya cokta ucuzSen naaptin nasil adana) ozledimben de
bi sigara da ben yakayim madem
![]()
Bende cok seviyorum çok kurtarıcı ama bel yapılarına zararliymis ağırlık popoya veriyor hemde erkek bebegin cinsel organı içinde iyi değil diyorlar ne bilim ya[/QUOTE]yeni bebekler içinde varmış sanırım çok kullanan var bende emin olamadım
Merhabalarcis kaka gaz aynen devam. Rotarix adli asidan sonra iyice tufahlasti sindirim sistemi... Prospektusunu okudum asinin, 7. Gun kaka ile atiliyomus, 14 gune kadar surebiliyormus. Yesil kaka, yesillikli kaka, gurultulu kaka yapma, memede kaka yapma, mukuslu kaka, kopuklu kaka. karin gurultusu karin agrisi, hepsi mevcut minnosta. Burnuda cok tikaniyo asidan sonra istahsizligida hat safada. Atlatmaya calisiyoruz
hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda hicbisey olmadi" diyor. Acaba diyorum benim findiktada mi var besin alerjesi? Bu ara pek moda... Yarin asinin 14.gunu, 2-3 gun sonra gecmezse kakaya bi tahlil yaptirsammi acaba diyorum? Yoksa bu tuhaf kakalarin hepsi asi kaynaklimi? Doktor olabilir demisti bir hafta evvel. Kafayi bokla bozdum...
Bende gavur olusu gibi bi bebek arabasi var, satin almadim bedavaya geldi atladik ama kullanamadim daha hic. Basit hafif bi bebek arabasina ihtiyacim var. burda paylasilmisti mor renk bi araba vardi hafifce. Neydi markasi ya @Surrender canim sen paylasmistin galiba?
![]()
Cok guzel canim ya cokta ucuz![]()
Saol canim..Gecmis olsun tatlimm,az rahatlasaydi zeynepcik ya![]()
Bende cok seviyorum çok kurtarıcı ama bel yapılarına zararliymis ağırlık popoya veriyor hemde erkek bebegin cinsel organı içinde iyi değil diyorlar ne bilim ya[/QUOTE]yeni bebekler içinde varmış sanırım çok kullanan var bende emin olamadım
Bizde salı günü rotateq olduk 3 ay 1 haftalikti.salıdan beri Kakasi yeşil günde 1 2 kere kaka yapardı eskiden smdi her bezi batik.salıdan beri çok uyumak istiyor.kakasina uyaniyor.aşı resmen etkiledi yavrumuMerhabalarcis kaka gaz aynen devam. Rotarix adli asidan sonra iyice tufahlasti sindirim sistemi... Prospektusunu okudum asinin, 7. Gun kaka ile atiliyomus, 14 gune kadar surebiliyormus. Yesil kaka, yesillikli kaka, gurultulu kaka yapma, memede kaka yapma, mukuslu kaka, kopuklu kaka. karin gurultusu karin agrisi, hepsi mevcut minnosta. Burnuda cok tikaniyo asidan sonra istahsizligida hat safada. Atlatmaya calisiyoruz
hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda hicbisey olmadi" diyor. Acaba diyorum benim findiktada mi var besin alerjesi? Bu ara pek moda... Yarin asinin 14.gunu, 2-3 gun sonra gecmezse kakaya bi tahlil yaptirsammi acaba diyorum? Yoksa bu tuhaf kakalarin hepsi asi kaynaklimi? Doktor olabilir demisti bir hafta evvel. Kafayi bokla bozdum...
Bende gavur olusu gibi bi bebek arabasi var, satin almadim bedavaya geldi atladik ama kullanamadim daha hic. Basit hafif bi bebek arabasina ihtiyacim var. burda paylasilmisti mor renk bi araba vardi hafifce. Neydi markasi ya @Surrender canim sen paylasmistin galiba?
![]()