- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #90.621

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3 kaşık koysam baya olur heralde. 1 dolu kaşık yetıyor bıze.![]()
oturdum oturdum cocuk uyanınca mutfagı halletmeye karar verdım
yere bişiler serip üzerine koydum çizgi actım, baktım konusup gülüyorben onu bunu bilmem bu cok fena bı tip olacak
![]()
Bizimki 3 kaşikla doymuyo acaba bizimki mi anormal![]()
Çin malı bir guatr ın var demekSağol mis. Ultrasondaki dr haşimoto deyince canım sıkıldı.
bende öyle yapmıstm cok fazla geldi. 1 kasık yetıyor.ben arkasındaki talimatlara uydum..bi tas şey oluyor...
Katiyen hepsini bitiremedi bitiremez..bida az yapıcam bide şeftali rendeledim iyice çoğaldı![]()
Yok kiz bildigin muhallebiden cok cok daha akiskan oluyo 1 kase oluyo hemen hemenacaba çok mu katı yapıyorsun? 1 kaşık neredeyse 1 su bardagı kadar oluyor bizim
hem mama hem devam sütü mü verıyorsun?50 cc ye 3 kaşık..anne sütü ile 4 kaşık.
Şeftaliyi oldu baya tattordım srvdi sıkıntı yok..bende öyle yapmıstm cok fazla geldi. 1 kasık yetıyor.
kız öyle kafana göre meyve verme. ilk baş tatdır alerjı olabılır belkı
Mama en fazla 2 yemek kaşığı ..maksat kıvama alışsın ,yutma becerisi..günde 2-3 kes devam sütü..öğlen ve akşam yada gece..120 cc lik yapıyorum..aralarda sağılmıl anne sütü,binbir güçlükle emzirme..2-3 yemek kaşığı meyve suyu bazı püresi..şimdilik böyle..daha yüklenemiyorum çok..hem mama hem devam sütü mü verıyorsun?
Capon o bi kere capon malı. Hastalığımlan dalga geçiyo pisÇin malı bir guatr ın var demek![]()
sütün var zaten canım devam sütü niye kullsnıyorsun kı?Mama en fazla 2 yemek kaşığı ..maksat kıvama alışsın ,yutma becerisi..günde 2-3 kes devam sütü..öğlen ve akşam yada gece..120 cc lik yapıyorum..aralarda sağılmıl anne sütü,binbir güçlükle emzirme..2-3 yemek kaşığı meyve suyu bazı püresi..şimdilik böyle..daha yüklenemiyorum çok..
Dut,elma,şeftali verdim şimdilik
Yetmiyor sör..uykusuz kalıyorum ve süt olmuyor..eskiden gece ne güzel dolardı..şimdi sabaha yumuşacık..aslında 3 saatte bir emzirsem iyi olcak ama diş fena zorluyor onu meme arıyor bende veriyorum ..sütün var zaten canım devam sütü niye kullsnıyorsun kı?
Eymentaa senin oğlum erken yatıyordu yanılmıyorsam . Ama sen hep uykuya hasretsin bea
3 kasik bir tabak dolusu yapiyor masallah sizeBizimki 3 kaşikla doymuyo acaba bizimki mi anormal![]()
Endokrin drunun dedigi onemli. Ona sorsaydin bidahakine sorSağol mis. Ultrasondaki dr haşimoto deyince canım sıkıldı.
Endokrin drunun dedigi onemli. Ona sorsaydin bidahakine sor