- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #90.781
O oamasya görünce acaba olur mu ki dediydim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O oamasya görünce acaba olur mu ki dediydim
Bende dikkat etmedim profil resmine bizim sur zannettimSende kimsin @Surrender in cakmasi mi![]()
Bende uyurken kesiyordum, uykulari kiymete binince minik parmaklari sikistira sikistira kesiyorum artik :) alistim :)Uyanikken nasıl kesilir ki
Gündüz uykulari pek derin değil. Doğduğundan beri gece uykusunda kesiyorum.
Kiz deme kapatilmasin yineKizlar size bomba bir haberim var, suan farkettim. Secmurat adini surrender10 olarak degistirmis "sanirim"@Surrender
![]()
Bende karsiyim hem doyup doymadigini nasil anlayacan be![]()
srcmurat o eski begenilerinize bakin secmurat olmus surrender10@secmurat ta kendisi kiizz bittimi ceza![]()
nereye baksam blw yap denıyor. ulen hayy belevinizebu blw herkese göre degıl
allah korusun bgazına kaçar anne panıkler ve sonuc kötü olur. panik olanlar yapmamalı.helekı 5-6 aylıksa bebek. daha küçücük bee
insanın aklına saçma sapan şeyler gelıyor yaa.
benımde; ya nefesı kesılırse, ya ölürse?
durduk yere niye kesılsın dimi? kendımı telkin etme şeklim; '' allah verdi allah alır, yaşam süresi belli. bişi olacaksa olur. allahın verdiği her şey imtihandır. allahım sen bize bagısla meleğimizi''
Benimkinde reflu vardi yanlis kaciyordu hep. Simdi tek tuk. Korkuyorum mama verirken bileBen ilk 10gun falan gece yanimda yatirmistim,dedigin gbi hadi nefes alamazsa su bu die. Doktorlarin,hemsirelerin cvbi bana su olmustu: bebegine guvenmeyi ogrnemelisin
Benimkinde reflu vardi yanlis kaciyordu hep. Simdi tek tuk. Korkuyorum mama verirken bile
O yağmurda kızımla dışarda kaldımIST avrupa yakasinda hava karardi VE yagmur BAŞLADI. ..
Ben memnunumKızlar bi sorum var. Kızımın bezleri bitmek üzere. Aktif bebekten memnun kalmadım lastiklerdeki koku yüzünden. Acil bi karar vermem lazım. Premium care kullanıp memnun olan var mı? 3numara kullanıyoruz bu arada.
Ben premium care kullanıyorum aktife gore daha geniş ve güzelBen memnunum