2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uykuya hasret kaldım ya pasa hic uyumaz mi ya gece 10 11 de uyutuyirum 4 e kadar her iki saate bir uyanıyor 4 den sonra her saat yarim saate bir kalkıyor :kızgın:8 de gözler açılıyor memeyi emiyir yatıyor ac mi dış mi bilemedim kızlar ya :KK43:gündüz zaten uykumuz yarim saat kırkbeş dakika:bicak: yorgun uykusuz bunaldim:skandal:

nereye baksam blw yap denıyor. ulen hayy belevinize :işsiz: bu blw herkese göre degıl
allah korusun bgazına kaçar anne panıkler ve sonuc kötü olur. panik olanlar yapmamalı.helekı 5-6 aylıksa bebek. daha küçücük bee

Evet kucukler ama ise yariyor,dedigin gbi cok dikkatli olmak lazim ama ogurme refleksi falan.. Panik olmadan yapilirsa bebek de basarirsa en guzel tercih esasen. Ben de denicem insallah

insanın aklına saçma sapan şeyler gelıyor yaa.
benımde; ya nefesı kesılırse, ya ölürse?:işsiz:
durduk yere niye kesılsın dimi? kendımı telkin etme şeklim; '' allah verdi allah alır, yaşam süresi belli. bişi olacaksa olur. allahın verdiği her şey imtihandır. allahım sen bize bagısla meleğimizi''

Ben ilk 10gun falan gece yanimda yatirmistim,dedigin gbi hadi nefes alamazsa su bu die. Doktorlarin,hemsirelerin cvbi bana su olmustu: bebegine guvenmeyi ogrnemelisin

Back
X