2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

M Mismommy hemşireydin değil mi, Dr a gittim bugün diş için antibiyotikle parol plus vermiş. parol plus reçetesinde Emzirmede kullanmayınız diyo, e Dr biliyordu emzirdiğimi, anlamadım ben,:KK34:
Canim parol hamilelikte bile kullaniyor . Parol plus kafein iceriyor. Cok net icerigini bilmiyorum ama. Paroldan biraz daha etkili cok agrin varsa kuvvetlisini vermistir. Parol ic istersen gargaralari yap. Esmez dersen agrimi al yada

M Mismommy hemşireydin değil mi, Dr a gittim bugün diş için antibiyotikle parol plus vermiş. parol plus reçetesinde Emzirmede kullanmayınız diyo, e Dr biliyordu emzirdiğimi, anlamadım ben,:KK34:
Prospektusunde emzirenlere onerilmekmemektedir yaziyor. Kullanilmaz ayri. Hamilelere emzirenlere parol disinda birsey verilmiyor. Cok zarari yok cok etkiside yok . Uyutur biraz . Oburude kafein var digerinden ekstra etken maddesi. Agrini digeri kesmez diye vermistir. Kullanilabilir. Cok agrin varsa alabilirsin. Gunde cok almani soylememistir . Baskasina 3 se sana 2 yada 1 al demistir.

:deli:

Uyuyanlar ve uyumayanlar ve dahi uyumaya çalışanlar ve ve uyuduğunu zannedenler ve bida dahil uyuyup hiç uyumadım diyenler haydi hep bir ağızdan ayakta uyuyanlar...
:KK70:günaydın laho laho ...
Gunaydin . Gece uyuyamadimki. Bizimki agladi yine. Sesler cikariyor . Yatakta bir o tarafa bir butarafa atiyor kendini. Pispisledim. Kucagima uyutup oyle yatirdim. Sabahin yedisindede kalkti. Bizim ataklar erken geldi. Gec dogdu. Karindaki zamandani sayiliyor:işsiz:

Banada dis için agri kesici parol vermişti yalnız bana ağrım yoksa mecbur kalmazsan içme demisti
Parol plus diye bir ilaç canım bu, bende ilk kez gördüm..

Canim parol hamilelikte bile kullaniyor . Parol plus kafein iceriyor. Cok net icerigini bilmiyorum ama. Paroldan biraz daha etkili cok agrin varsa kuvvetlisini vermistir. Parol ic istersen gargaralari yap. Esmez dersen agrimi al yada
Prospektusunde emzirenlere onerilmekmemektedir yaziyor. Kullanilmaz ayri. Hamilelere emzirenlere parol disinda birsey verilmiyor. Cok zarari yok cok etkiside yok . Uyutur biraz . Oburude kafein var digerinden ekstra etken maddesi. Agrini digeri kesmez diye vermistir. Kullanilabilir. Cok agrin varsa alabilirsin. Gunde cok almani soylememistir . Baskasina 3 se sana 2 yada 1 al demistir.
Evet canım günde 2 kez, dayanamadım çenem çıkacak gibi resmen sabah içtim bi tane, evet kafein içeriyor diyor..

Parol plus diye bir ilaç canım bu, bende ilk kez gördüm..

Evet canım günde 2 kez, dayanamadım çenem çıkacak gibi resmen sabah içtim bi tane, evet kafein içeriyor diyor..
Agrin azalirsa parola gecersin istersen sadece anne sutu veroyorsan yada vermezsende. Hepsi sute gecmiyordur sonucta .

Ben oglumlami yatsam bu ataklar gecene kadar. Kocisi yan odaya atsam. Annemde birlikte yatiyoruz. Aglamasi olmuyordu yatak icinde geziyor ama yanimda beni gorunce aglamiyor. Zombi oldum uykusuzluktan

Ben cildiye doktoruna sormustum, her defasinda surmene gerek yok artik,Kizarik olan yerlere sur sadece dedi. Bende her alt acmada cesmede yikayip guzelce kuruluyorum, bitek gece yatarken sudocrem suruyorum, cok sukur pisik ve kizariklik yok.
Bende gösterdim poposunu cilt doktoruna. Surmeli miyim dedim. Sur dedi. Demekki popoya gore soyluyorlar. Kizarik bizimkinin puturlu. Surmesem iice tahriş olur.

Back
X