- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.121
Gözümün karası batıyo..gözüme tam uyku girmiştiki yine uyandık..bu akşam erkenden uyucam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözümün karası batıyo..gözüme tam uyku girmiştiki yine uyandık..bu akşam erkenden uyucam![]()
benimkide 8 de emmek için uyandı.. ama ben zaten 8:15 de evden çıkıyorum .. 5 dk emdi.. gerçi etrafa bakmaktan ememiyo dğru düzgün.. meraklı melahatgünaydın
benimki uyandı ve bı daha uyumak ıstemedi![]()
Benimki de sabaha karşı yaptı onları. Hani atağa daha vardı?Gunaydin . Gece uyuyamadimki. Bizimki agladi yine. Sesler cikariyor . Yatakta bir o tarafa bir butarafa atiyor kendini. Pispisledim. Kucagima uyutup oyle yatirdim. Sabahin yedisindede kalkti. Bizim ataklar erken geldi. Gec dogdu. Karindaki zamandani sayiliyor![]()
evet, o emerken çıt çıkmıyor evdebenimkide 8 de emmek için uyandı.. ama ben zaten 8:15 de evden çıkıyorum .. 5 dk emdi.. gerçi etrafa bakmaktan ememiyo dğru düzgün.. meraklı melahat![]()
Yine iyisin 07.30 da kalktık..az önce 1 saat kadar daha uyudu uyandıgünaydın
şimdi bayıldıYine iyisin 07.30 da kalktık..az önce 1 saat kadar daha uyudu uyandı
Ya ben ya ben![]()
Sekilden sekle giriyoruz emsinler diyeTv yi tepesine doğru açtım..üzerine eğildim kolumun altından pepe izleyerek emdi![]()
sinir bozucu dimi
sinir bozucu dimi![]()
bende hergun kendime ayni yalani soyluyorumGözümün karası batıyo..gözüme tam uyku girmiştiki yine uyandık..bu akşam erkenden uyucam![]()
günaydın
benimkide uyumadi, 8den beri... Sanki aksam erkenden yatmis gibiYine iyisin 07.30 da kalktık..az önce 1 saat kadar daha uyudu uyandı
Ya ben ya ben![]()
Hepsi ayni demekki. Dun avmde emzireyim dedim kiyameti kopardi. Odaya bakio cirpinio. Eve geldik mecbur bir acikmis meger. Degisikler wallaevet, o emerken çıt çıkmıyor evde
hemen dikkati dagılıyor çünkü. meraklı hemde ne meraklı cücük![]()