2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin . Gece uyuyamadimki. Bizimki agladi yine. Sesler cikariyor . Yatakta bir o tarafa bir butarafa atiyor kendini. Pispisledim. Kucagima uyutup oyle yatirdim. Sabahin yedisindede kalkti. Bizim ataklar erken geldi. Gec dogdu. Karindaki zamandani sayiliyor:işsiz:
Benimki de sabaha karşı yaptı onları. Hani atağa daha vardı? :bicak: kizce kendi kendine yeni ataklar uyduruyor heralde. Hicbi şekilde susturamayinca her seferinde meme verdim yaa. Sabah kalktigimda pijamam bogazimdaydi:olamaz:

Hey sör senin memeler bundandı dimi:KK70:
Geçmişi andımda:KK70:
images (12).webp

Sör emzirirken :KK70:

Mama sandalyesi alan yada bakan oldu mu. Paylasabilir mi. Minderli yuksek cok genis olmayan saglam bir sandalye bakiyorum. İkea nin kini gordum . Saglam degil sallaniyor. Benim oglana gore degil. Hareketli . Allah korusun devrilir . Ev hamam bide . :temizlik: Yapiyorum . Bebisi annem bakiyor. Bebis banyo olacak sonra gezdirecem. Daha tek yikayaniyorum. Minderin ayak kismini kestim tekrar siparis vermem lazim. Belki oyle yokarim . Belden asagisini basini yikiyorum geri kalani siliyorum . :olamaz: İki uc ginde bir annem gelince kuvetinde yikaniyor

Back
X