2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mama mi o kadar anne sutunu savunan hastane sutun varsa niye mama veresin ki barindirmazlar onu orada pekmez ne ya hakliymissin yeliz iyiydi ya:KK43: senin doğumunu reşat bey mi yaptı
Evet reşat bey yaptım betts.sen kimde yapmıştın?
Doğum güzeldi rahattı hiç sorun yaşamadım
Çocuk doktoru da iyi çıksaydı keşke
Bşr de söylemeyi unuttum hidrosefaliden şüphelendi son kontrolde.boşy boşuna tomografi çekildi medicalde.beyin cerrahı bi eşime baktı bi bana.genetik baş büyüklüğü dedi.yok alnı açıkmış kuxımın.aynı babasının kafa biçimi.ultrasonda bile belliydi.yaşıtlarına göre iri dedi bi de.7400 69 cm şu an.daha iri ve uzun bebişler de var.anne sütüyle bu hale geldi.bi kere bile mama almafı.ek gıdaya da başlamadım.sanki bu suçmuş gibi çocuğun iri olması.
Böyle canım iştw.sütüm varken niye mama verilsin çocuğa.yetmese tamam da..
Pekmez şeker zaten.nasıl rmin olabilirin içinde ne kadar ne var.kan damlasını veririm daha iyi
Off ne çok dolmuşum

Kızlar benim yavru biz yemek yerken acayip ilgi gösteriyo atılıyo masadakilere bizi inceliyo yemek yerken. Sadece anne sütü alıyo bizimki. Acab yavaş yavaş ek gıdaya hazırlasam mı ? Ne yapsam ne versem ne yedirsem ne içirsem ?

Birde birsey daha soracagim kizlar mama veriyorsunuz ya sikca okuyorum, formul sutu kabul etmedigi icinmi? Yoksa daha mi yok tutuyor? Yada daha mi besleyici? Bilmedigimden soruyorum :olamaz:
Kasiga alistirmak icin. Masaya oturmayi seviyor. Kasikla yiyince birsey zannediyor. Bir kasik la basladim . Kasik miktari artarsa tok tutar. Alisti kati yapmaya basladim iki kasiga gececez insallah

Kızlar benim yavru biz yemek yerken acayip ilgi gösteriyo atılıyo masadakilere bizi inceliyo yemek yerken. Sadece anne sütü alıyo bizimki. Acab yavaş yavaş ek gıdaya hazırlasam mı ? Ne yapsam ne versem ne yedirsem ne içirsem ?
Sadece anne sutu aliyorsa tattir doyurma. Ne guzel emziriyorsun.

Benimki de öyle ama altı ay dolmadan geçmeyi düşünmüyorum ben

Bu arada yazmayı unutmuşum 18 ocak doğumlu.

Sadece anne sutu aliyorsa tattir doyurma. Ne guzel emziriyorsun.

Çok şükür emiyo mis. Birkaç kez kaşığın ucuyla yoğurt verdim pek sevindirik oldu. Karpuz emdirdim azcık. Başka neler tattırabilirim acaba ve ne şekilde ?

Benimki de öyle ama altı ay dolmadan geçmeyi düşünmüyorum ben

Bu şekilde davranıyorsa ek gıdaya hazırıdır diyolar ya. Ben de doyurmak için değil ama azar azar tatsın diye düşünüyorum yazık pek hevesli sanki :KK48:

Evet reşat bey yaptım betts.sen kimde yapmıştın?
Doğum güzeldi rahattı hiç sorun yaşamadım
Çocuk doktoru da iyi çıksaydı keşke
Bşr de söylemeyi unuttum hidrosefaliden şüphelendi son kontrolde.boşy boşuna tomografi çekildi medicalde.beyin cerrahı bi eşime baktı bi bana.genetik baş büyüklüğü dedi.yok alnı açıkmış kuxımın.aynı babasının kafa biçimi.ultrasonda bile belliydi.yaşıtlarına göre iri dedi bi de.7400 69 cm şu an.daha iri ve uzun bebişler de var.anne sütüyle bu hale geldi.bi kere bile mama almafı.ek gıdaya da başlamadım.sanki bu suçmuş gibi çocuğun iri olması.
Böyle canım iştw.sütüm varken niye mama verilsin çocuğa.yetmese tamam da..
Pekmez şeker zaten.nasıl rmin olabilirin içinde ne kadar ne var.kan damlasını veririm daha iyi
Off ne çok dolmuşum
Bendimde reşat bey dr du onun sayesinde çok kilo almadım hamileyken bilirsin adam kilo aldın mi bozup atıyordu ama çok iyi bir dr du bende senin gibi sadece anne sutu su yeni yeni basladim vermeye bilirsin izmir çok sıcak oluyor nem çok bunaliyor nasil olsa 15 gun sonra vericez ama çok su içiyor bizimki sanki soganla pilav yemis:KK48:

Sör sen çok araştırırsın ve çok titiz büyütüyorsun bebişini biliyorum. O yüzden bana televizyon izletmen çok garip geliyor. Hani herkes izletir,Sör izletmez derim aslında:)
Bu tv. konusundaki düşüncelerini merak ediyorum.
canım fazlaca teknolojik bi dönemdeyız artık. sakına sakına fazla takıntılı oldum ve aynen şöyleyım babasına;
ellerin temız mı?
öpme
karnı yenı doydu robot gıbı gezdır cocugu
sallama
öyle yapma
böyle etme
bak korktu
ne kadar yavaş gidiyorsun ( bugun trafıkte bebek aglamaya basladı, bebek arabasıyla gezıyorduk yolun ortasında bagırdım . çocuk korkuyor nıye mıy mıy gıdıyorsun )
ellerini elleme
kafası elle sadece
saçların jöleli mi?
parfüm mü sıktın yanaşma cocuga
saçlarını ellemesın dikkat et
yüzünü yıkadın mı
ve daha bir sürü şey.. bu titizlik bende takıntı ve fazlasını oluşturmaya başladı
sakınan göze çöp batar.. her seyı degıl ama bazı seylerı akışına bıraktım artık
ara sıra izlettırıyorum bende nefes alıyorum. benım ruh saglıgımda önemli.
her sey allahtan, olacak olan olur. kendimi bazen tanıyamıyorum.

arastırmayı da bıraktım! bi müddet sonra zevk vermeye başlamıstı . takıntılar da cogalmaya tabii.

canım fazlaca teknolojik bi dönemdeyız artık. sakına sakına fazla takıntılı oldum ve aynen şöyleyım babasına;
ellerin temız mı?
öpme
sallama
öyle yapma
böyle etme
bak korktu
ne kadar yavaş gidiyorsun ( bugun trafıkte bebek aglamaya basladı, bebek arabasıyla gezıyorduk yolun ortasında bagırdım . çocuk korkuyor nıye mıy mıy gıdıyorsun )
ellerini elleme
kafası elle sadece
saçların jöleli mi?
yüzünü yıkadın mı
ve daha bir sürü şey.. bu titizlik bende takıntı ve fazlasını oluşturmaya başladı

arastırmayı da bıraktım! bi müddet sonra zevk vermeye başlamıstı . takıntılar da cogalmaya tabii.

Ben de arada nefes almak için kendime yandaş arıyorum aslında,cevap yeterli oldu:))
İlk zamanlar gözü değse ortalığı yıkıyoduk " Bakıyo,bakıyo" diye. Başa çıkılmıyor ama. Ben çok açık tutuyorum, e çocuk da dönüp dönüp bakıyor. Alışıraa benim yüzümden alışcako_O

Off insan rahat rahat yiyemiyor değil mi? Bi kaşık da ona içiresim geliyor valla. Şu 6. Ay bi gelse :)

ellerin temız mı?
öpme
sallama
öyle yapma
böyle etme
bak korktu
ellerini elleme
kafası elle sadece
saçların jöleli mi?
yüzünü yıkadın mı

Benim doktorum günde 30-45 dk izleyebilir fakat aralıklarla 10 dk -10dk daha çok birlikte oyun oynayacak Zaman geçirin diyor çocukların herşeyi tanıma ve hızlı öğrenen dönemi meraklarına çok geç vurmamak lazım mesela bizim ki "sevimli dostlar hapşu " deli gb seviyor ve her izlediğinde çok gülüyor 5-6 dk bir kesit ama onu Mutlu ediyor... Hergün elimden geldiğince dışarı çıkarıyorum bugün Atatürk alboretuma götürdüm yanımıza bir kilim aldık kilimin üzerinde 1-2 saat oynadık ağaçları çiçekler gölü göldeki kupaları gösterdim anlattım çok keyif aldı oyundan sonra orada temiz hava 30 dk uyudu o uyurken kendime hazırladığım sandivicimi yedim sonra eşyalarımızı topladık ana kız tekrar eve geldik... Önemli olan izlediği çizgi filmden çok geçirdiği kaliteli zamanın çok olması

Ben de arada nefes almak için kendime yandaş arıyorum aslında,cevap yeterli oldu:))
İlk zamanlar gözü değse ortalığı yıkıyoduk " Bakıyo,bakıyo" diye. Başa çıkılmıyor ama. Ben çok açık tutuyorum, e çocuk da dönüp dönüp bakıyor. Alışıraa benim yüzümden alışcako_O
düşün işte ilk zamanlar ben uyumuyordum bebege ya bişi olur müdehale edemezsem dıye
her sey allahtan olacagı varsa olur. tedbir bizden takdır allahtan. ama aşırıya da kaçmamak gerek.
bebegı eşime verıyorum ve peşinde dolanıyorum, bin tane '' onu yapma, bunu etme'' dıyorum adam bıktı
görümcemı kınıyordum
onu da gectım.

Benim doktorum günde 30-45 dk izleyebilir fakat aralıklarla 10 dk -10dk daha çok birlikte oyun oynayacak Zaman geçirin diyor çocukların herşeyi tanıma ve hızlı öğrenen dönemi meraklarına çok geç vurmamak lazım mesela bizim ki "sevimli dostlar hapşu " deli gb seviyor ve her izlediğinde çok gülüyor 5-6 dk bir kesit ama onu Mutlu ediyor... Hergün elimden geldiğince dışarı çıkarıyorum bugün Atatürk alboretuma götürdüm yanımıza bir kilim aldık kilimin üzerinde 1-2 saat oynadık ağaçları çiçekler gölü göldeki kupaları gösterdim anlattım çok keyif aldı oyundan sonra orada temiz hava 30 dk uyudu o uyurken kendime hazırladığım sandivicimi yedim sonra eşyalarımızı topladık ana kız tekrar eve geldik... Önemli olan izlediği çizgi filmden çok geçirdiği kaliteli zamanın çok olması
evet bı müddet sonra sıkılıyor 10-15 dakıka en uzun izliyor diyebılırım. bende sık sık dısarı cıkarmaya calısıyorum.
hem babası hem ben gün içinde oynuyoruz onunla.

Back
X