2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Beni yemiş pire canım, her yerim yüzüm dışında kırmızı benek.. Benim de eşim köyde öğretmen ordan geldi sanırım, dünden beri oturma odasında takılıyorum oğluma geçmesin diye ama, bilmiyorum of çok kötüyüm,hem pire olayı hem de şu dişim yüzüm hala şiş.. ağlayabilirim heran :KK42:
Çok geçmiş olsun canım ya diş olayı çok fena ben de hamileliğimin 8. Ayında yaşadım aynı şeyi. 1 hafta çektim antibiyotik kullandım çektiler. Allah şifa versin zor..

kızlar bayıldım buna :D
13418865_610342189126950_6577820270550158117_n.webp

kızlar bişi fark ettim, benımkı sulu mama sevmıyor. öğlen süt sagdım ve mama yaptım onunla, anne sütüyle akıskan oluyormus ama sütü az koyarsam heralde bıraz katı olabilir. yemedi onu, öğürdü sürekli. döktüm ve suyla yaptım katı oldu ve yedi onu.

döle bak sen sütüm ziyan oldu:KK53:

2 günde bir.
ev cok sıcak olsaydı her gün yıkardım . neysekı değil
Bende her gun istiyorum banyo yapmayi cok seviyir uzerini cikarorken guluyir pasam ama benim ev kuzeyde çok soğuk daha yeni iyileşti zaten 3 4 güne bir banyo yaptiriyirum ankarada havalar bir duzelmedi akşamları çok soğuk

kızlar bişi fark ettim, benımkı sulu mama sevmıyor. öğlen süt sagdım ve mama yaptım onunla, anne sütüyle akıskan oluyormus ama sütü az koyarsam heralde bıraz katı olabilir. yemedi onu, öğürdü sürekli. döktüm ve suyla yaptım katı oldu ve yedi onu.

döle bak sen sütüm ziyan oldu:KK53:
Bugün eymentanın pirinçunlu tarifinden yaptım..içine bide devam sütü koyarak..eşeksıpası sevdi..
Yarın sebzelere geçiçem:spor:
Havuç kabak ..
Bakalım napıcız:spor:

Back
X