- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.381
Sen bildiğin beşik çizmişsin. O nası yatak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bildiğin beşik çizmişsin. O nası yatak
DinliyimCeza'nın kardeşinin. "Benim adım Ayten,korkun benden" diye bi şarkısı var. Dinledin mi![]()
emzirdim yatırcam . yatrmadan önce az da sezbe verıcem
sonra döncem ben sana pmbe . bak kucagımda şuan yazsırmıyor![]()
bebek beşiğin dısında o zamanEki Görüntüle 1847980
Söründür
Öne arkaya salla e e e e e e e e e e e
Elim pışlıyor ama popo aşağıda kaldı![]()
Çok geçmiş olsun canım ya diş olayı çok fena ben de hamileliğimin 8. Ayında yaşadım aynı şeyi. 1 hafta çektim antibiyotik kullandım çektiler. Allah şifa versin zor..Beni yemiş pire canım, her yerim yüzüm dışında kırmızı benek.. Benim de eşim köyde öğretmen ordan geldi sanırım, dünden beri oturma odasında takılıyorum oğluma geçmesin diye ama, bilmiyorum of çok kötüyüm,hem pire olayı hem de şu dişim yüzüm hala şiş.. ağlayabilirim heran![]()
3 gün yaptırmaKızlar 4 aylık asisini pazartesi oldu paşam sormayi unuttum hemşireye banyo yaptırmakta sakınca var mi
Tamam sur yarin yaptiriyim.o zaman kaç güne banyo yapyiriyorsun kızını3 gün yaptırma
2 günde bir.Tamam sur yarin yaptiriyim.o zaman kaç güne banyo yapyiriyorsun kızını
kendi mi uyuyacak?Yıkadık..yatağa attık..elinde sütü..
İkeadan aldığımız kukla dinazoru
2. Gün![]()
Bende her gun istiyorum banyo yapmayi cok seviyir uzerini cikarorken guluyir pasam ama benim ev kuzeyde çok soğuk daha yeni iyileşti zaten 3 4 güne bir banyo yaptiriyirum ankarada havalar bir duzelmedi akşamları çok soğuk2 günde bir.
ev cok sıcak olsaydı her gün yıkardım . neysekı değil
kendi mi uyuyacak?
Bugün eymentanın pirinçunlu tarifinden yaptım..içine bide devam sütü koyarak..eşeksıpası sevdi..kızlar bişi fark ettim, benımkı sulu mama sevmıyor. öğlen süt sagdım ve mama yaptım onunla, anne sütüyle akıskan oluyormus ama sütü az koyarsam heralde bıraz katı olabilir. yemedi onu, öğürdü sürekli. döktüm ve suyla yaptım katı oldu ve yedi onu.
döle bak sen sütüm ziyan oldu![]()
Pembe izmiri muşa tasidin sen de çamaşır biter miDün çamaşır atmıştım..unutmuşum..sabah kapağı açtım koku vardı
Yumoş döküp 15 dk kurdum..saat 10.00 gibi ve daha asamadım![]()