- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.401

Telefonumu şarja taktım..
Elimde çayım azcık keyif yapayım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bitmiyoooPembe izmiri muşa tasidin sen de çamaşır biter mi![]()
İçinde bir ressam varmış yeni öğrendikAy bitmiyooo
Asamıyorumki bitsin ...
Şimdi bana çamaşır dağını çizdirme![]()
Evet seviyolar onu benim sipada sevipduruBugün eymentanın pirinçunlu tarifinden yaptım..içine bide devam sütü koyarak..eşeksıpası sevdi..
Yarın sebzelere geçiçem
Havuç kabak ..
Bakalım napıcız![]()
Ertesi gun yaptirdim. 2. Ay asisi bcg asisinda 3 gun sonra banyoKızlar 4 aylık asisini pazartesi oldu paşam sormayi unuttum hemşireye banyo yaptırmakta sakınca var mi
Cok yaraticisin pembedonum ressamımyatağıma uzandım..
Telefonumu şarja taktım..
Elimde çayım azcık keyif yapayım..
Eki Görüntüle 1848038
Seninki aştı o zaman desene.. Direk ek gidaya gecek hic tattirmadankızlar bişi fark ettim, benımkı sulu mama sevmıyor. öğlen süt sagdım ve mama yaptım onunla, anne sütüyle akıskan oluyormus ama sütü az koyarsam heralde bıraz katı olabilir. yemedi onu, öğürdü sürekli. döktüm ve suyla yaptım katı oldu ve yedi onu.
döle bak sen sütüm ziyan oldu![]()
Cok yaraticisin pembedonum ressamım(yasemincenin gülazer tiplemesi : komserim kıllı bacaklım
)
İçinde bir ressam varmış yeni öğrendik![]()
Ust kattaki bebek cok agliyo.. Bi bebek hic mi susmaz![]()
Pazar günüsü denize giriyoz çatlaklarımla ben...
Bodrum bodrum..
Sen kurutmali makine alDün çamaşır atmıştım..unutmuşum..sabah kapağı açtım koku vardı
Yumoş döküp 15 dk kurdum..saat 10.00 gibi ve daha asamadım![]()
Zebra bikini alPazar günüsü denize giriyoz çatlaklarımla ben![]()
Al dedinde herif markete gidecem ne lazım alıncak ne var dedi..Sen kurutmali makine al![]()
Balkon sefasi yaptik ben kaynana kişisi ve kocamm.. Kaynanama melek subaşını izlettim verdiği tepki Evlerden irak![]()