2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

emzık koy agzına o anda :KK70:

Ah sör o emziği alsın diye ne ka uğraştım onu da denedim uyuyo arkadaş memeyi çekerken emziği sokuyorum anlamaz alır diye yok yine suratını ekşitiyo diliyle ittiriyo zorla tutmaya çalışıyodum ağzında bırakınca yine fırlatıyo ya da öğürüyodu bazen.

Ah sör o emziği alsın diye ne ka uğraştım onu da denedim uyuyo arkadaş memeyi çekerken emziği sokuyorum anlamaz alır diye yok yine suratını ekşitiyo diliyle ittiriyo zorla tutmaya çalışıyodum ağzında bırakınca yine fırlatıyo ya da öğürüyodu bazen.
o zaman senin sütünde azalmaz hiç :D
hanı emzırdıkce cogalır ya

o zaman senin sütünde azalmaz hiç :KK70:
hanı emzırdıkce cogalır ya

Çok şükür süt sıkıntımız yok ama bikaç gündür oruç tutmaya çalışıyorum 4 ten sonra memeler fos ek gıdaya da başlamadık iftara kadar yırtınıyo çekiyo çekiyo süt azcık geliyo sinirleniyo paşam. Ek gıdaya da başlamadık daha bu vesileyle başlayım dedim meyve püresi verdim 2 tatlı kaşığı kadar onu da yiyo ammaa yookk ille meme onu yiyo hemen memeye yapışıyo geri. Artık tutmiycam napim zaten huysuzluğu had safhada bide süt azalınca çıldırıyo iyice.

Şu züreyfaadan alanlar napcaklar merakla bekliyorum bu arada işe yarayacak mı bakalım. Gerçi benim koca onun fiyatını duyunca inme iner bi kaşıyıcıya o kadar para verilir mi diye:KK70:

İstesem ona öyle bi duygu sömürüsü yaparım kii kuzu kuzu alır ammaa oğluşa da güvenemiyorum ki cins bizimki kullanmazsa yanarım o paraya. Adama bin çeşit diş kaşıyıcı aldık hala parmaklarını kullanıyo beninkileri de kullanmak istiyo üstelik yapay bişi kabul etmiyo beyefendi :KK53:
Aldığım kaşıyıcılardan biri 28 küsür telaaydi adam duyunca bayılazaadı :KK70:
Neyse ki 1-2 hafta oyalandı yawru onunla. Tabi şimdilerde yüzüne bakmıyo. Benden başka hiçbir şey ilgisini çekmiyo :kahve:

O kaşıyıcıyı da e bebekten toplu alışveriş yaparken aldımdı sonradan kocişe aaa o kadarmıymış yazmıyodu ki fiyatı yoksa alır mıydım hiç bak görüyo musun kazıklandık tüh tüh tüh diyerek geçiştirdim vöylece çeneden kurtuldum :KK70: gerçi hakketten fiyatına bakmamıştım :KK70:

Bi de benim sıpa emzik ve biberon da almıyo kesinlikle. Ulen biberona kendi sütümü koydum yine almıyo minnak dana :işsiz:
Alsa bi turlu, almasa bi turlu.. Bosver memeyi almamasi daha kotu, ishal benimki gene, ikinarak uyandi, 1 saat kaka yapti tuhaf tuhaf... Memeyi almadi katiyen, bu saattede sagma ile ugrasamadim zaten butun gun ugrasiyorum, emdikten sonra kalani sagip veriyorum. Kalktim mama yaptim mecbur, e emmedikce sutde azaliyo zamanla. Keske benimkide memeye duskun olsaydi, masallah bebegine :nazar:

Tesekkurler paylasim icin. Metve puresi eksi olunca pekmez koyuyorum bende. Tereddutte kaliyordum. Listende varmis. Rahatlikla koyabilirim. Birde kimisi buharda pisirtiyo. Bize bir daha ki ay verecek liste dr. O nasil soyler bilmiyorum ama sebzeyi suda kaynatinca vitamini suya geciyor. Suyu suzun demis. Az su mu oluyor suzulen. Buharda pisiren var mi. Daha mi gec pisiyor buharda.

Back
X