2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ikimi bir fidanin guller acan daliyizzz :ıslık:

kumas atladik biz :KK70: carsaflarlada muhabbeti var simdi, kahkahalar atiyo yuzune atip cekiyorum salliyorum falan bayiliyo :KK70: bu ara gozu tullerede cok takiliyo :) ucusan kumas ariyo :KK70:
:olamaz: offf kabus bizimde, sali gunu :KK43: zaten ishal, belkide yapmazlar :KK53:
yapsınlar da kurtulalım yaa

Ooof, bu bebekler çok çabuk büyüyor ya, doyamıyorum.

Az önce odasına girdim (kendisi bizim odada ikamet etmekte olsa da biz ona mis gibi bir oda yapmıştık), baktım eşyalarına, duvarlara, kıyafetlerine... İçimde bir yer ağrıdı! Ben bu odada dikişimi tuta tuta ne sütler sağdım, ne ütüler yaptım, ne uykusuz geceler humana içtim, ne hayaller kurdum da çok şükür gerçek oldu. Ama bir yanım sızlıyor daha şimdiden, çok çabuk büyüyor, çok çabuk uzaklaşıyor hatıralar.

Bu yaz unutulmazım olacak, biliyorum. Her gününü deli gibi özleyeceğim, her anını tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim, adım kadar eminim. Bir yandan rüya görürken bir yandan da bunun bir rüya olduğunu bilirsin ya hani, o misal. Çok tatlı, çok hızlı, çok büyülü.

Yarın bir gün buraları okursan eğer ; seni işte böyle deli, böyle saçma, böylesine anlamsız ve doyumsuz seviyorum canım kızım! :anne::KK200::KK46:

Ooof, bu bebekler çok çabuk büyüyor ya, doyamıyorum.

Az önce odasına girdim (kendisi bizim odada ikamet etmekte olsa da biz ona mis gibi bir oda yapmıştık), baktım eşyalarına, duvarlara, kıyafetlerine... İçimde bir yer ağrıdı! Ben bu odada dikişimi tuta tuta ne sütler sağdım, ne ütüler yaptım, ne uykusuz geceler humana içtim, ne hayaller kurdum da çok şükür gerçek oldu. Ama bir yanım sızlıyor daha şimdiden, çok çabuk büyüyor, çok çabuk uzaklaşıyor hatıralar.

Bu yaz unutulmazım olacak, biliyorum. Her gününü deli gibi özleyeceğim, her anını tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim, adım kadar eminim. Bir yandan rüya görürken bir yandan da bunun bir rüya olduğunu bilirsin ya hani, o misal. Çok tatlı, çok hızlı, çok büyülü.

Yarın bir gün buraları okursan eğer ; seni işte böyle deli, böyle saçma, böylesine anlamsız ve doyumsuz seviyorum canım kızım! :anne::KK200::KK46:
Oğlum ananda aynı ...

Bebeğim bebeşom diye sevemez oldum..
Adam ne e bebek mi yine ne alcan diyo:KK70:
Azıcık nadasa bırakıcam..
Toprağında nemlensin:KK70:
geçen gün e bebege gırdık. sırf hemen cıkalım dıye bebek arabasını arabada bıraktı :KK53:
dedim '' sen bir de daha cocuk ıstıyorsun. iyi düşün masrafları''

Back
X