- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.841
Ne sonu kız neler oluyorBenim mesajlarımda silinmiş... Neyse bu da son mesajım olsun o zaman...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sonu kız neler oluyorBenim mesajlarımda silinmiş... Neyse bu da son mesajım olsun o zaman...
Hadi gecmis olsun, insallah sorunsuz atlatirsiniz sur... Evet cocuk felci sanirim, yokmus bu aralar...günaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.
artık bu pembenın inancına kalmıs
belkıde atom yaptı![]()
Evet canım tsk ederimbetts senmiydin aşıları soran
Ben anlamadim . Eymentada mi pembe . 10 lu msj gormedimEvet canım tsk ederim![]()
Aynen ki o cocuk mamamyla beslendi anne sutu falan almadı gibi düzenli falanda beslenmedi nasil böyle bir cocuk oldu anlamadık yani aman cocugum zeki olsun basarili olsun diye yipratmamak gerekli onu anlamış oldummaşallah canım maşallah
doğuştan gelen bir zekilik söz konusudur
öyle çocuklara özel ihtimam gösterilmeli diye biliyorum
gerçi kolejdeyse mutlaka ona göre bi yol haritası çizmişlerdir
Geçmiş olsun minnoşa surrgünaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.
Olsun hepimiz kardesizBen anlamadim . Eymentada mi pembe . 10 lu msj gormedim
bazı yetenek ve beceriler Allah tarafından bahşediliyor biz ne kadar çabalarsak çabalayalımAynen ki o cocuk mamamyla beslendi anne sutu falan almadı gibi düzenli falanda beslenmedi nasil böyle bir cocuk oldu anlamadık yani aman cocugum zeki olsun basarili olsun diye yipratmamak gerekli onu anlamış oldum
bir bilebilsem ahhh biirr bileeee bilsemmmNoliyi la burda![]()
Akil zeka cogu genetik. Calismayi seviyor ne guzel. İstekde onemli. Ailede vardir mutlaka akilli biri. Masallah.Aynen ki o cocuk mamamyla beslendi anne sutu falan almadı gibi düzenli falanda beslenmedi nasil böyle bir cocuk oldu anlamadık yani aman cocugum zeki olsun basarili olsun diye yipratmamak gerekli onu anlamış oldum
Ebebek n11 unnado joker civilimarkadaslar merhaaba bebeklerınıze hangı sıte uzerınden alısvrıs yaptınız yada hangısındn memnun kaldınız
bende çocuğun zekasının %70 ini anneden aldığını duymuştum ama hiç araştırmadımAkil zeka cogu genetik. Calismayi seviyor ne guzel. İstekde onemli. Ailede vardir mutlaka akilli biri. Masallah.Anne sutu cok etkili oldugunu dusunmuyorum yuzde bilmem kac etkilidir. Anne sutunden laf acilmisken Kardesim annesutu aldi 6 ay sadece ve bir yada iki yasina kadar emdi o benden daha cok hastalanir. Allerjileri var . Ben daha dayanikliyimdir. Birde birsey oaylasmak istiyorum. Cogundan duydumda dr lardanda erkekler annenin zekasini kizlar hem anne hem babanin zekadini alirlarmis. Yabanci kaynak litareturlere bakamadim daha. Detayli bakmak istiyorum.
anne babasi zaten okumus kisiler genetik olma ihtimali var ben genel olarak çocuğun zekasının annesine çektiğini duymustumAkil zeka cogu genetik. Calismayi seviyor ne guzel. İstekde onemli. Ailede vardir mutlaka akilli biri. Masallah.Anne sutu cok etkili oldugunu dusunmuyorum yuzde bilmem kac etkilidir. Anne sutunden laf acilmisken Kardesim annesutu aldi 6 ay sadece ve bir yada iki yasina kadar emdi o benden daha cok hastalanir. Allerjileri var . Ben daha dayanikliyimdir. Birde birsey oaylasmak istiyorum. Cogundan duydumda dr lardanda erkekler annenin zekasini kizlar hem anne hem babanin zekadini alirlarmis. Yabanci kaynak litareturlere bakamadim daha. Detayli bakmak istiyorum.
Bi banlanma cabasindaydi.
Sanki ne kadar ileri gidebilecegini olcuyor gibi geldi bana yada kendi kendini kiblemis olabilir
![]()