2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.
Hadi gecmis olsun, insallah sorunsuz atlatirsiniz sur... Evet cocuk felci sanirim, yokmus bu aralar...

maşallah canım maşallah:nazar:
doğuştan gelen bir zekilik söz konusudur
öyle çocuklara özel ihtimam gösterilmeli diye biliyorum
gerçi kolejdeyse mutlaka ona göre bi yol haritası çizmişlerdir
Aynen ki o cocuk mamamyla beslendi anne sutu falan almadı gibi düzenli falanda beslenmedi nasil böyle bir cocuk oldu anlamadık yani aman cocugum zeki olsun basarili olsun diye yipratmamak gerekli onu anlamış oldum

günaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.
Geçmiş olsun minnoşa surr

Aynen ki o cocuk mamamyla beslendi anne sutu falan almadı gibi düzenli falanda beslenmedi nasil böyle bir cocuk oldu anlamadık yani aman cocugum zeki olsun basarili olsun diye yipratmamak gerekli onu anlamış oldum
bazı yetenek ve beceriler Allah tarafından bahşediliyor biz ne kadar çabalarsak çabalayalım
fiziki güzellik zekilik güzel ses gibi...
bunların dışındaki her artı aileden ve sosyal çevreden edinebilen ve geliştirilebilen yetenekler
eğitim şart
ve bu konuda en büyük görev annenin

Akil zeka cogu genetik. Calismayi seviyor ne guzel. İstekde onemli. Ailede vardir mutlaka akilli biri. Masallah.:nazar: Anne sutu cok etkili oldugunu dusunmuyorum yuzde bilmem kac etkilidir. Anne sutunden laf acilmisken Kardesim annesutu aldi 6 ay sadece ve bir yada iki yasina kadar emdi o benden daha cok hastalanir. Allerjileri var . Ben daha dayanikliyimdir. Birde birsey oaylasmak istiyorum. Cogundan duydumda dr lardanda erkekler annenin zekasini kizlar hem anne hem babanin zekadini alirlarmis. Yabanci kaynak litareturlere bakamadim daha. Detayli bakmak istiyorum.

Akil zeka cogu genetik. Calismayi seviyor ne guzel. İstekde onemli. Ailede vardir mutlaka akilli biri. Masallah.:nazar: Anne sutu cok etkili oldugunu dusunmuyorum yuzde bilmem kac etkilidir. Anne sutunden laf acilmisken Kardesim annesutu aldi 6 ay sadece ve bir yada iki yasina kadar emdi o benden daha cok hastalanir. Allerjileri var . Ben daha dayanikliyimdir. Birde birsey oaylasmak istiyorum. Cogundan duydumda dr lardanda erkekler annenin zekasini kizlar hem anne hem babanin zekadini alirlarmis. Yabanci kaynak litareturlere bakamadim daha. Detayli bakmak istiyorum.
bende çocuğun zekasının %70 ini anneden aldığını duymuştum ama hiç araştırmadım

Evet
anne babasi zaten okumus kisiler genetik olma ihtimali var ben genel olarak çocuğun zekasının annesine çektiğini duymustum:süslü:

kızlar, hemşire bıngıldagı elledi ve devıt verıyor musun dedı. bende onu degıl başka verdıgımı söyledım. bıngındagı kapanmamıs mı, yumusak mı.. bişi dedi anlamadım. oolsa ne olacak ki sonucta daha cok zamanı var kapanması için.

Back
X