2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bravo..evlendiğimde bende özellikle bu konuda tembihlendim..yıkanmadan süt verme hatta yüzüne bile bakma dediler..yoksa o çocuk hayırsız ve asi bir çocuk olurmuş,öyle söylediler yani..3 yavruma da helal süt emzirdiğime inanıyorum inşallah cümlemizin evladıyla birlikte hayırlı evlatlar olurlar..
Olması gereken o zaten kızlar ben de ayniyim dokunmam o şekilde dikkat etmek gerekiyor

Surrender nerdesin minnos nasıl oldu ikimiz kundak yapıyoruz sanırım hala kundak yapiyormusun hava çok sıcak ya kundak bile bunaltiyir nasıl birakacaz kundağı uyur mu diğer turlu bilemedim bir de ters donuyor uykuda falan donerse diye korkuyorum nasil birqkacaz kundagi:işsiz:
kundagı değiştirdim, pamuk kumaşı boydan uzun, enden kısa sekılde kestım onu kullanıyorum. gece zaten benımle yatıyor
kundak yapmıyorum . benım ev 24 derece pek sorun olmuyor.

hani '' anne sütü yeterlı, onda bolca su var. su vermeyın '' dıyorlar yaa..
çiş sayısı azsa yeterlı degıl demektır bılgınız olsun kızlar. ben çocuga ne verırsem vereyım yanında su verıyorum
ne kadar içmek istiyorsa içiyor. günlük 100 cc su içiyor dıyebılırım.
çişli bez sayısında da sorun yok, eskisi gibi maşallah.

Surrender nerdesin minnos nasıl oldu ikimiz kundak yapıyoruz sanırım hala kundak yapiyormusun hava çok sıcak ya kundak bile bunaltiyir nasıl birakacaz kundağı uyur mu diğer turlu bilemedim bir de ters donuyor uykuda falan donerse diye korkuyorum nasil birqkacaz kundagi:işsiz:
Ben de hala yarım kundak yapiym haftaya bursaya gitcez olmazsa atletin uzerndn yaparm

hani '' anne sütü yeterlı, onda bolca su var. su vermeyın '' dıyorlar yaa..
çiş sayısı azsa yeterlı degıl demektır bılgınız olsun kızlar. ben çocuga ne verırsem vereyım yanında su verıyorum
ne kadar içmek istiyorsa içiyor. günlük 100 cc su içiyor dıyebılırım.
çişli bez sayısında da sorun yok, eskisi gibi maşallah.
Kaynamis su mu veriyorsun hazir su mu canim ben daha kasikla veriyorum onunda yarisinu iciyor yarisini akitiyor puskurtuyor oyun saniyor sanirim

Bağırarak şarkı sölemek:KK70:
Ben bağırıyom arada oda bağırıyo:KK70:
Yoksa nerden stres atıcaz:KK70:
Çık git dışarı gözüm görmesinnn..yetttiii beeee (ben)
Hep böylesin işte hep hep( o)
:KK70:
Dışarı cikiom oda gelio pesimden ve kesinlikle ayni dili konusamioz. Kimse burnundan kil aldirmio

kundagı değiştirdim, pamuk kumaşı boydan uzun, enden kısa sekılde kestım onu kullanıyorum. gece zaten benımle yatıyor
kundak yapmıyorum . benım ev 24 derece pek sorun olmuyor.
Canım ben ev biraz sıcak zaten ellerini koyuyorum yetiyor ince biseyle yapıyorum ama bunaliyir mu diye düşündüm aksam denedim kundaksiz çok zor daldı ve 15 dakikada uyandı ben yapmaya devam edecem uyumaz çünkü

Ben de hala yarım kundak yapiym haftaya bursaya gitcez olmazsa atletin uzerndn yaparm
Canım ben de zibin üzerine sadece kollarını koyuyorum kundaga ayaklarda dışarda öyle uyuyor birşey ortmuyorum çok hareketliler ya gecen annrmdeyken kundakla bile ters dönmüş annem farketmiş ben bir sure daha devam edecem kundağa rahat oluyor aklım kalmıyor zaten her saat kalkıyor gece bir de dondu mu ne oldu diye düşünürsem halim perişan olur :bicak:

Canım ben de zibin üzerine sadece kollarını koyuyorum kundaga ayaklarda dışarda öyle uyuyor birşey ortmuyorum çok hareketliler ya gecen annrmdeyken kundakla bile ters dönmüş annem farketmiş ben bir sure daha devam edecem kundağa rahat oluyor aklım kalmıyor zaten her saat kalkıyor gece bir de dondu mu ne oldu diye düşünürsem halim perişan olur :bicak:
Gece bi uyandım Eymen yüzüstü uyuyor.. Kalbim duracaktı:KK14::KK14:

Back
X