2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:KK14: tuvalette ne yapılır ki..
Yaptığın o kahverengi pis kokan az önce uzvundan bir parça olan o şeyin üzerinde gülen yüz var mı?
Açık açık yazma ban yersin bağk..:KK14:
Tuvalette ne yapilir biliyun nu? Kk ya yazılır whatsapp ta Eymentaa ya yazılır.. Orası dinlenme yeri:KK14: içiniz fesat hemen güler yüzlü şeyler geliyo akliniza:KK14:

eymentaa eymentaa kuzum:KK14:
Söyler misin bana...
Hani şu ıhhııhııı sesler eşliğinde içinden atıp kurtulmak istediğin şey var ya..
Az öncede bahsettiğim gibi kahverengi ve kokusu acı olan şey..
Sus...sakın adını söyleme..
O akşam yediğin şeylerin ..o kirazın o pastanın o o harkulede yemek ve meyvenin o çirkin dönüşümü o kokusu.
Ve klozete düştüğü an...
Jok....
:KK14:
Ve bazı günler o asi şeyin havuza atlayınca sıçrattığı su misali klozetin içine bakan uzvuna çarpması:KK14:
Söylesen eymentaa eymentaa sifonu çekmeden ardından baktığın ..en son halini gördüğün..o o adı bende saklı şeyin ...
Ah çocuk..

Screenshot_2016-06-26-23-35-58.webp
@Surrender bana seni hatirlatti :KK14:

eymentaa eymentaa kuzum:KK14:
Söyler misin bana...
Hani şu ıhhııhııı sesler eşliğinde içinden atıp kurtulmak istediğin şey var ya..
Az öncede bahsettiğim gibi kahverengi ve kokusu acı olan şey..
Sus...sakın adını söyleme..
O akşam yediğin şeylerin ..o kirazın o pastanın o o harkulede yemek ve meyvenin o çirkin dönüşümü o kokusu.
Ve klozete düştüğü an...
Jok....
Ve bazı günler o asi şeyin havuza atlayınca sıçrattığı su misali klozetin içine bakan uzvuna çarpması:KK14:
Söylesen eymentaa eymentaa sifonu çekmeden ardından baktığın ..en son halini gördüğün..o o adı bende saklı şeyin ...
Ah çocuk..
Hııı söyleyimde pusu da bekleyenler kiblesin sonra ban yeyim sonrada sevinsinler dimiii:KK14:
Yooo yooo onlara boyle halay cektiremem:halay::KK14:

Back
X