- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.221
Ayy yavrum benim valla ben de korkuyorum o yüzden kundak güvenli eli içerde ayakları dışarda uyusun daha bir sureGece bi uyandım Eymen yüzüstü uyuyor.. Kalbim duracaktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yavrum benim valla ben de korkuyorum o yüzden kundak güvenli eli içerde ayakları dışarda uyusun daha bir sureGece bi uyandım Eymen yüzüstü uyuyor.. Kalbim duracaktı![]()
hım..geliyim bi
O zaman da annemgilin canını sikarim bu tipleUzaklasmak iyi gelebilir 1 haftaligina ailenin yanina gitsen![]()
Tuvalette yaptıklarını ulu orta yazma kadınbena bak...!
Wc de her ne yapıyorsan alalede yazıp durma..
Bıktım wasaptan kabızlığını ishalini dinlemekten..
Ayağını denk al kadın...
![]()
Düzelirsin orda belkiO zaman da annemgilin canını sikarim bu tiple![]()
Tuvalette yaptıklarını ulu orta yazma kadınkimle konuştuğuna da dikkat et
![]()
Tuvalette ne yapilir biliyun nu? Kk ya yazılır whatsapp ta Eymentaa ya yazılır.. Orası dinlenme yerituvalette ne yapılır ki..
Yaptığın o kahverengi pis kokan az önce uzvundan bir parça olan o şeyin üzerinde gülen yüz var mı?
Açık açık yazma ban yersin bağk..![]()
Saol eymentaaDüzelirsin orda belki
Evet canim arada olabiliyo erkek cocuguda zor bi sunnet ettrsek rahat olurdu aslindaBu normaldenfazla kizarikti dunnerdeyse kaniyor gibiydi.. Sanki derisi siyrilmis. Ondan korktumherkeste oluyormus o zaman normal.. Rhatladim biraz
+1Biz de bebekten sonra çok tartışık olduk![]()
Genelde bagryrm ama susunca daha cok sinir oluyo keske sussamKizlar esinize sinirlendiginizde bagiriyor musunuz kendinizi tutamayip. Yoksa sakin kalabilen var mi
Hııı söyleyimde pusu da bekleyenler kiblesin sonra ban yeyim sonrada sevinsinler dimiiieymentaa kuzum
Söyler misin bana...
Hani şu ıhhııhııı sesler eşliğinde içinden atıp kurtulmak istediğin şey var ya..
Az öncede bahsettiğim gibi kahverengi ve kokusu acı olan şey..
Sus...sakın adını söyleme..
O akşam yediğin şeylerin ..o kirazın o pastanın o o harkulede yemek ve meyvenin o çirkin dönüşümü o kokusu.
Ve klozete düştüğü an...
Jok....
Ve bazı günler o asi şeyin havuza atlayınca sıçrattığı su misali klozetin içine bakan uzvuna çarpması
Söyleseneymentaa sifonu çekmeden ardından baktığın ..en son halini gördüğün..o o adı bende saklı şeyin ...
Ah çocuk..
![]()