- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.321

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic foto koymadim, attilar. Sadece bebek fotografi koydum, -bebek cok tatli masallah deyip burdan yuruduler. Erkek fotografi koydum, attigim kiyafetler bayan kiyafeti oldugu icin farkli sekilde yaklastilar. Aile fotografi koydum -su kadar tl vereyim dizlerinde bi cay iceyim diye mesaj alinca hepten sinirim bozuldu. Ben cekiyorum herhalde boyle seyleri...Bende kullandim o programi kanguruyu sattim. Oyle birseyle karsilasmadim. Bir tane bebek esyasi koy istersen anlarlar herhalde atmazlar daha
Zeynep rahatsız mi canmBugunde uyumadim![]()
Evet memnunuz cnmCisrik bebito nasıl oldu
Canım ben tulbrntle kundak yapiyrm . Bu pamuklu yemeni tarzında tulbentlerden olsa daha az terletir. Naylon yakar
Halay he ne cakalsn var ya
Sandelyeden memnun kaldın mi bare![]()
Ben sıradan bi minder almiştim zatiantilopların minderi 25-30 arası dıye bılıyorum![]()
Katılıyorum bebiBu saatte ev mi temizlenir be ... Ruh hastasi oldum artik, bide kendimide yikadim, uzerine yorgunluk kahvesi cekiyorumgit uyusana manyak
![]()
Gece 03.15 te 6bitti be.!
Gece 03.19 veaynen öyle![]()
Ben de toplam 3 saat ancak uyumisumdur alıştık artik uykusuzluğaİyi geceler kızlar benimki kargalar kahvaltısını yapmadan kalkar. 2-3 saat uyuyum bari. Gündüz uykusu da yok zaten
Neyse tekrar görüşünceye dek esen kalın
Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız hep iyi olsun vs. vs.......![]()
Benim de 2 temmuza kadar bulutlu gosteriyor
Evet bir kac gundur var. İii diye seste cikariyor saga sola donerken. Kafasinin ustunde elini hizli hizli ileri geri goturuyor. Kasima mi .sizinkilerde sürekli kafasını kaşıyıp sağa sola dönüp kendilerini uyandırıyorlar mı![]()
O lala o noplala du resta komiş
sizinkilerde sürekli kafasını kaşıyıp sağa sola dönüp kendilerini uyandırıyorlar mı![]()
EVET KAŞIMA HAREKETİ GİBİ YANİEvet bir kac gundur var. İii diye seste cikariyor saga sola donerken. Kafasinin ustunde elini hizli hizli ileri geri goturuyor. Kasima mi .