- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heüy söröndör
biraz takılayım dedım uyandı cinpirikHeüy söröndör![]()
Terliyor kollari ayaklari soguk oluyor. Arada cikar tam isinmadiysa.Kızlar ya burası daha tam isinmadi o yüzden çorap giydiryrm. Baktım çorapları su gibi bugün. Ben de çorabı cikardm . Ama daha fena terledi resmen ayakları suya sokulmuş gibi oldu siz lerde aynı durum oluyor mu![]()
Muşta öle...çorap yok..yerde oynayacaksa giyorKızlar ya burası daha tam isinmadi o yüzden çorap giydiryrm. Baktım çorapları su gibi bugün. Ben de çorabı cikardm . Ama daha fena terledi resmen ayakları suya sokulmuş gibi oldu siz lerde aynı durum oluyor mu![]()
Canım benim paşada parmagimi yiyecek dişler çok kasiniyor bunu nerden aldın ben de aliyimEki Görüntüle 1852837
İşte bahsettiğim diş fırçası bu kızlar.
Canım ben doğumu memorial da yaptım oradaki doktorlarvcok iyi ücreti çok fazla 220 ydi muayene ücreti çok geliyor o da iyi bir doktor bulmak şart ama nasılEvet ankaradayım canım ama aynı dert bende de var. Bulamadım dr. Burda da sordum yeni konu açıpta sordum kimse bişi demiyo..
Neler varmış gitmeden biter yaa101 e bebek tekstili geiyor perşembe günü![]()
Ciksriyrm akşamları soguk oluyorTerliyor kollari ayaklari soguk oluyor. Arada cikar tam isinmadiysa.
Pembe cuma mustan uçağa binicez ınş.Muşta öle...çorap yok..yerde oynayacaksa giyor
Cok şükür onlar dokulmuyoBizim suan dökülmuyo ama çok dökülürdu suan sadece çekiyor
Yalnız bugün epey kirpik döküldü bu durumu yaşayan oldu mu kızlar?
öyle bi anlatmışsin ki fake hesap sandım döndüm bi daha nickine baktım
başak miyim bende ya acaba
Tam bir hafta büyüğüz
5mi 0bitti yeni girmedik mi ya
Aynen canım çok katı
çok zor oluyordu zaten Atom ya.o yüzden hep geriden geliyordum.
Canim ben hep yemek ısıtıyorm bir sorun olmuyo
Eger dolaptan çıkarıp direkt koyarsanız patlıyor soğuk sıcak tepki bom
canım arasıra olan öksürük diş sebebiyle olabilirmiş diye okumuştum bizimki de öyle arada üç dört kez ard arda kuru kuru öksürür sonra kesilir