2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

29 mayis devlet hastanesi
Dikmende
Arzu kutlu yaman tecrubeli bir doktor. Cocuga ve bize yaklasimi guzel. Sorunumuzu dinler tedaviyi ona gore verir. Zaten takipli hastasi benim iki oglan da. Surekli ayni doktora gitmek hastaligin seyri takibi acisindan onemli. Biz memnunuz. Denemenizde yarar var derim dikmen civarinda ikamet ediyorsaniz.

Teşekkür ederim canım. Dediğin gibi denemekte fayda var. Sağolasın.
Kız nesli sen de bak nesli_ankara06 nesli_ankara06

Bizim suan dökülmuyo ama çok dökülürdu suan sadece çekiyor
Yalnız bugün epey kirpik döküldü bu durumu yaşayan oldu mu kızlar?

öyle bi anlatmışsin ki fake hesap sandım döndüm bi daha nickine baktım

başak miyim bende ya acaba

Tam bir hafta büyüğüz

5mi 0bitti yeni girmedik mi ya

Aynen canım çok katı
çok zor oluyordu zaten Atom ya.o yüzden hep geriden geliyordum.

Canim ben hep yemek ısıtıyorm bir sorun olmuyo
Eger dolaptan çıkarıp direkt koyarsanız patlıyor soğuk sıcak tepki bom

canım arasıra olan öksürük diş sebebiyle olabilirmiş diye okumuştum bizimki de öyle arada üç dört kez ard arda kuru kuru öksürür sonra kesilir
Fake hesap zannetme sebebini anlayamadım?

Kızlar ya burası daha tam isinmadi o yüzden çorap giydiryrm. Baktım çorapları su gibi bugün. Ben de çorabı cikardm . Ama daha fena terledi resmen ayakları suya sokulmuş gibi oldu siz lerde aynı durum oluyor muo_O
Oluyor, bir türlü çorapsızlığa alıştıramadım. :110: Dediğin gibi, giydirsem terliyor soğuk soğuk, çıkarsam iyice buz kesiliyor. Ne yapacağımı şaşırdım, kro dayılar gibi çorabı çekip geziyor, denize de böyle girecek herhalde. İşte o zaman tam kamyoncu olur valla :KK70:

:KK70:ayy o dediklerin hayal gibi geliyo bana. Ayaklarını uzatıp tv izlemeyi bırak evimin işini yapamıyorum ki bırakmıyo yakamı. Yemeklerimi bile akşam eşim geldikten sonra yapıyorum.
Yok cok şükür o kadar degil :D ama aksam bizi bekliyo resmen uyumak icin
Canım ilk zamanlar biraz zorlandım sonra iuyku saatini çözdüm. Aksan 9 gibi yatak odasına gideriz lambayı sonduryruz emmerek dalar. Bazen hemen bazen geç dalar. Sabaha kadar lambayı yakman ve konuşmam. Her uyandığında da emdirerek tekrar uyturum sabah 5.30-6.00 ya kadar. Yalnız son zamanlarda çok uyaniyo:duduk:
Bende Oyle yapıyorum ama yok bizi bekliyo bugun 2 saat ugrastm uyusun diye uyumadi biz yattık bi daha emzrdm uyudu bu sfer

Yok onu sevmiyorum daa
Muge anli hastasiydim
Sezonu kapatti,bosluga dustum resmen

Benimki 8_9 gibi uyuyor. Sessiz sakin los isikta hergece ayni sekilde emzirip yatiriyorum emerken memede sizip kaliyor

Kadin dogumcu mu ariyorsun canim, ankaradaysan 29 mayis devlet hastanesinde hulya kula var ben ona gidiyorum tavsiye ederim

Uyku rutini olusturursan isine yarar @mazegu yani her gece uyumasini istedigin vakitte ayni seyleri yapmalisin. Yukarda yazmistim. Sessiz ortam, los isik, ((mumlar:)) diyesim geldi )), sakince emzirip azicik sefkatli bi oksayis.ardindan emme uyku
Ay ne 8i ne 9imuzu 12ye kdar uyanik bzmki pes etmeyim dedm bugn 9dan 11 e kadar emzrdm yatrdm ben yatrdkca o uyandi artk pes ettim bide guluyo

Ay ne 8i ne 9imuzu 12ye kdar uyanik bzmki pes etmeyim dedm bugn 9dan 11 e kadar emzrdm yatrdm ben yatrdkca o uyandi artk pes ettim bide guluyo

Bizimki de 11.30a dogru yatiyor artik. Tamdalsin,su bu,yatak diyenekadaroluyo 12. Yalniz basta 7ydi,derken 8-9-10 oldu ve su an bu saatte anca yatiyo. Ben de senin yaptigin gbi yapsam uyumaz yani ustune de guler :110:

Bebenin yatakta sabah sekerlemesi.. En iyisi uyuyoken gidim kahvaltimi hazirlayim,uyumaktan vazgectim. Gece aglayarak uyandi ilk kez,isigi actik bizi gorunce cok mutlu oldu guluucklerr gulucukler.. Tekrar uyumadi 1saati almistir.. Korktu mu ki acaba uykusunda.. Niyse :/

Back
X