2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızamık aşısının şöyle bir tartışması var,bir kısım görüş sakınca yok derken bir kısım da otizme neden olduğunu savunuyor..otizmli çocuğu olanların çoğunluğu hep bu aşıdan sonra çocuklarının rahatsızlandığını söylüyorlar..
Otizm mi bu durumda kizamik olması daha iyi

Gel kız bir kayfe içeriz:KK14: balkonda beslediğim biberlerimden ikram ederim kayfenin yanına:KK14:
:rapci::super:

Yau leptop çok iyide ...herife dedim mayışı alınca benim topu yaptır..onunki öküz gibi ağır:işsiz: açılışı 45 dakka..alıp duvara vurcam..
Ama bugün açılmalı..zira atom gibi telefon foto çekmez oldu dolmuş:duduk:
Bide minnoşun elim varıpta aynından olan 50 pozdan birini silemiyom:KK62:
benim eskisi de öyleydı. ayy ömre bedel yaa agır laptop :KK53:
ölmüş artık o, format mormat hak getıre :KK17:

Beraber yatmasanız durmaz mı? Belki de sıcaktan uyanıyordur yavrucak.
Bu arada, senin nick 17 benli gelin değil miydi? karıştırıyor muyum yoksa?
yok canım karıştırmıyorsun nickimi değiştirdim..ayrıyatarken duruyordu ama bu aralar uykuda çok fazla yüzüstü dönüyor..bir şey olacak diye korkuyorum..bir ara forumda 5 aylık bebeğini kaybeden bir üye vardı bu yüzüstü dönmeden dolayı..ondan çok etkilenmiştim..4 6 ay arası dkkat etmekgerekiyormuş..kesin sıcaktan uyumuyor da nasıl bir çözümbulsam bilemiyorum :KK43:

bir sürü bandana sipariş ettım. cuma sabahı elımde olsa bari. öğlen yola cıkıcaz
Bizim minnoşlar için LCW bir sürü ve süper bandanalar var bu arada bugün Trumpdaki Migros'ta gezerken aklıma sen geldin tekli küçük çok sevimli Çelik tencere satılıyordu istersen Boran'larımda vardı Bilgin olsun ve yine aynı avm de E Bebek'te çocuk bezleri indirimde idi

Bizim minnoşlar için LCW bir sürü ve süper bandanalar var bu arada bugün Trumpdaki Migros'ta gezerken aklıma sen geldin tekli küçük çok sevimli Çelik tencere satılıyordu istersen Boran'larımda vardı Bilgin olsun ve yine aynı avm de E Bebek'te çocuk bezleri indirimde idi
gördüm ve cok uygundu ama begenmedım . indirim bilgisi için sağ ol canım :KK37:

Back
X