2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oooooooof offf:KK35:

Kafayı yedirdi bugün bana, Allahım sabır ver. Bu sıcakta artık kendimi balkona attım. Motoru soğutuyorum. Bu ne huysuzluktur Allahım ya, beni bitirdi resmen el kadar bebe :KK14:
Wonder weeks'e gore 5 gunum kaldi :KK53: genelde dedigi gibi oluyo ama... Dayan piti 1 ayin daha var dogruysa :D

Gece çok uyanmaktan bahsetmissiniz biz yaklaşık bir aydır oyleyiz 8 9 kez uyanıyor :kızgın:uykusuzluk beni de bitiriyor :KK14:beşiği salliyorum uyumuyor illa memeyi emecrk uyuyacak :bicak:

Gunaydin :KK25: sabah hastaneye goturdum zeynebi, ishali 10 gundur gecmedigi ve bugun asisi oldugu icin. Kaka tahlili veremedik, cantamda kap ile dolasiyorum yine. Artik yarin falan gotururum. cocugun genel hali iyi oldugu icin doktor yapilmasinda bi sakinca yok dedi ciktik, saglik ocagina gittik ordada muayene oldu, biraz kararsiz kaldilar ama ishalden baska bir bulgu olmadigi icin yapmaya karar verdiler. Sicak, dis, rota asisi, onlarda bunlar yuzunden olabilir dediler, ek gida olarak verdiklerimi soyledim ve gecmedigini belirttim, tahilli ve muzlu kasik mamasini onerdiler aklin yolu bir... Biogaia aldik onu kullanicaz prebiyotik. 500 gr alip 2 cm uzamis bu ay. Son 10 gunu ishal olarak degerlendirirsem yine bunada sukur dedim artik... Hastanede demir ilaci mevzusunu actim 9. Ayda bakilacak neden vermiyosun dedi. Saglik ocagindaki hemsire ise, bu aydada baktirabilirsin dedi, nerde baktiricam bilmiyorum tabi... Ishali gecene kadar ek gidayi kes dediler. ek gida zaten cok bisey yememisti daha ishalimi kesebilecek seyler.. Patates havuc yogurt. Beklicez yani... Biraz agirdir ates yapar fitil koyma kakayi uyarmasin, calpol ver atesi cikarsa dedi. Birde 9. Ayda kizamik asisi varmis fakat saglik ocaginda yapilmiyormus, ozelde yaptirabilirsin istersen dedi, sizce yapilmalimi? Dedim, atilari eksileri var tabi dedi kacamak cevap verdi anlayamadim. 1 yasina kadar baska asi yok :super:

Canım prebiyotiği ne için kullanacaksın isal için mi

Benimkide daha kirki cikmadan nezle ve antibiyotikle tanisti. Sonra rota asisi ardina 15 gun ihsaldi, emmeme sikintisi basladi.. simdi 2. Doz sonrasi tesaduf mu sicaktan mi disten mi bilmem yine 10 gundur ishal... sadece anne sutu aldigi halde hep marazli bi bebekti. Halada oyle... Allah caresiz dert vermesin artik ne yapalim :)

Amin Amin...
doktorlara da güvenemiyorsun.
bahsettiğim Zeynebe ortakulak iltihabı var demiş. antibiyotik vermiş. o da bebeği kusturmuş. başka doktora gitmişler. hiçbişeyi yok demiş. nasıl oluyorsa artık..
yarın o diyen doktora gideceklermiş. geçti derse ilacını almadan nasıl geçti diye bir güzel kavga edeceklermiş.
bizde geçen ay başka doktora gitmiştik. benim oğlumada koca kafalı dedi. :D
ultrason istedi. bişey çıkmadı. ama içi rahat etmedi. tıbbı genetiğe yolladı. o da gördü. baktı baktı oğluma. oğlum ona baktı, güldü. bir ay sonra yine gelin dedi.

Amin Amin...
doktorlara da güvenemiyorsun.
bahsettiğim Zeynebe ortakulak iltihabı var demiş. antibiyotik vermiş. o da bebeği kusturmuş. başka doktora gitmişler. hiçbişeyi yok demiş. nasıl oluyorsa artık..
yarın o diyen doktora gideceklermiş. geçti derse ilacını almadan nasıl geçti diye bir güzel kavga edeceklermiş.
bizde geçen ay başka doktora gitmiştik. benim oğlumada koca kafalı dedi. :KK70:
ultrason istedi. bişey çıkmadı. ama içi rahat etmedi. tıbbı genetiğe yolladı. o da gördü. baktı baktı oğluma. oğlum ona baktı, güldü. bir ay sonra yine gelin dedi.
aynen biri antibiyotik kullanman lazim diyo, oteki neden kullandiniz diyo.. Ilk dogdugundada bi doktor boynunda egrilik var sola ceviremiyo sanki demisti, fizik tedavi gormesi lazim dedi, halbuki alakasi yok, iki yone de yatiyo boynunu cocuk. :KK12:

Uf bi disari cikalim dedik durmadi ibiss:)) kendine banka hesabi actirdik,bankada kizlarla flort etti resmen :) calisanlar da bayildi bi simardi.. Bi kendi isini hallettirdi,bizim isler kaldi.. Baya turladik uyur diye inat etti uyumadi biz de geldik.. Tabi ki park alanindan cikar cikmaz uykuya daldi,eve geldi uyandi :olamaz:

aynen biri antibiyotik kullanman lazim diyo, oteki neden kullandiniz diyo.. Ilk dogdugundada bi doktor boynunda egrilik var sola ceviremiyo sanki demisti, fizik tedavi gormesi lazim dedi, halbuki alakasi yok, iki yone de yatiyo boynunu cocuk. :KK12:
en iyisi bir doktorda kalmak. ama işte bazen olmuyor.
bende desem ki, benimki sadece sola dönüyor sağa daha dönemedi. kimbilir neler çıkarırlar.
çocuk belki anası gibi solak. :D

Back
X