2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamileyken de emzirirken de kullandım parol kullanabilirsin demişti dr.
Çok geçmiş olsun. Saçlarını kurutmuyorsan açık bırak kendi kurusun sonra topla ıslak ıslak toplama.

Gecmis olsun parol icebilirsin

Ben hamilelikten evvel bas agrilariyla fena cebellesiyodum, hastanelik olana kadar. Korkuma simdi azcik agrisa iciyorum. Majezik yada parol alabilirsin. Mastit oldugundada onlari veriyorlar.
teşekkürler kızlar. Bende çareyi erken uyumakta buldum. Bir daha baş ağrısı cekersem içicem artik

Arkadaslar hamileyim fakat kan degerim 2 gun once 64 ken 2 gün sonra 88 olmus.sizce düşük mü bu değer biraz daha fazla katlanmasi gerekmiyor muydu doktor normal dedi ama guvenemedim

Hicbir seyin tadi tuzu kalmadi artik,surekli olaylar,oluler.. Allah insanlari islah etsn hepimizi de korusun insallah..
Kizlar yatak odasınıncami acik yatsak hasta olur mu ki oglus cok sicak çünkü
biz acik yatiyoruz. ustunu aciyor bazen ucgen pamuktan bezi bagliyorum. karnina gogsunu kapatacak sekilde poposuna kadar

Arkadaslar hamileyim fakat kan degerim 2 gun once 64 ken 2 gün sonra 88 olmus.sizce düşük mü bu değer biraz daha fazla katlanmasi gerekmiyor muydu doktor normal dedi ama guvenemedim
Drun soylemiş zaten. Belirli bir seviyeye kadar hergun ikiye katlaniyot hcg degeri . Bir iki gune yaptirirsin. Erken ogrenmissin degerini sanirim. Kimyasal gebelikte yada dusukte deger duser.

Usumez ınş. Bunalınca da uyuyamaz bu sefer
Usumedi heralde kac gundr uyumuyodu sicaktanms sanirim
biz acik yatiyoruz. ustunu aciyor bazen ucgen pamuktan bezi bagliyorum. karnina gogsunu kapatacak sekilde poposuna kadar
Ustunu hep acıyo bizimki zaten durdugu yerde de durmuyo ki yan yatiyo yüzüstü yatiyo nssil rahat ederse

mevzu bitmiyo piticigim ya, bilahere arastiracagim su kizamik isini.. Birde demir var, demir veriyonmu inciye? Bende hipp lere bakiyorum sabahtan beri... Meyvelileri de var..

Demir vermiyorum Atomcum, doktoru ile konuşup ötelemiştik demir işini, bugün yine randevumuz var, bir demir damlası buldum yurtdışından, onu soracağım, o da uygun görürse 6. ayda başlarım herhalde.

meyveyi ben taze taze püre yapıyorum; önce cam rendede ezip sonra tülbentten geçiriyorum, hiç metal temas ettirmeden , vitamini yok olmadan ancak bu şekilde püre oluyor.

Demir vermiyorum Atomcum, doktoru ile konuşup ötelemiştik demir işini, bugün yine randevumuz var, bir demir damlası buldum yurtdışından, onu soracağım, o da uygun görürse 6. ayda başlarım herhalde.

meyveyi ben taze taze püre yapıyorum; önce cam rendede ezip sonra tülbentten geçiriyorum, hiç metal temas ettirmeden , vitamini yok olmadan ancak bu şekilde püre oluyor.
Tulbentten gecirince lifleri gidiyorki canim su olmuyormu sadece. Ben sadece kayisiyi tulbentten geciriyorum digerleri cam rende yetiyo sadece

Back
X