2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pitipitikare pitipitikare canim nasil gecti kontrol. İlaci sordunmu. Ben ilacin icerigine baktim, iceriginde az miktarda alkol ve şeker var bide sorbitol yaziyor. Sorbitol gaz birikmesine neden oluyor. :KK12:
Yeni geldim eve, Nutrigen Ferromixin de karar kıldık, toz saşe, onu kullanacağız. Enfamil'den daha kullanışlı imiş bu, eğer bunu reddederse Enfamil kullanacağım.

ferromixin 'den bahsediyodur sanirim turkiyede kullanilabilecek tek demir ilaci bu. floradix var guzel, getirtebiliriz ama dozu agir ve sanirim 1 yas alti verilemiyor. neyse sen gelince yazda fikir edinelim canim, zeyenbin ishali gecince demir ve ek gida isine girisicem :rapci: Surrender Surrender Pembedon5 Pembedon5 naptiniz demir isini?
benimkide acik tenli
Geldim ve yazdım Atom kadın, dediğin gibi Nutrigen Ferromixin dedi doktor, vallahi yoruldum artık ne neden nasıl üstün neyin nerede falsosu var, neleri ne için ne yapmak lazım, ben mal ben iptal :KK53::rapci::rapci::rapci:

Hayırlı olsun, güle güle kullansın Minnoş. Kullandıkça yazar mısın, tavsiye çok önemli, ben de araştırma aşamasındayım, artıları eksileri neler, verdiğin paraya değiyorsa ne ala, alınır bebişlerimiz için.

Bende baby max mama sandalyesi aldım ayaklarında tekerlek var yerini değiştirmek kolay oluyor

:KK14: dolap içine girdim mıtfakta ...
Şu iletiyi yazıp uyucam..
Bugün minnoş beni mahvetti..akşam 16.45 te arabasına attığım gibi soluğu dışarda aldım ..sesini kesti:KK14:
Kocamı aradım taze fasulle alcam para yok şu markete gel dedim ..işten çıktı marketin içinde hadi hadi dedi..:KK14:
Arabaya bindik.meğer yine ihbarlar varmış..
Neyse eve geldik.ben az yatıcam dedi:KK14:
Minnoş yine cızırtılı..
Yemeği koydum uyudu sonra o..
Akşam minnoş uyudu..21.00 e doğru..tafra yaptım:KK14:
Sonra..iş buyurdum..dolap sildirdim..kavonozların dibinde kalan bakliyatları birer boy daha ufaklarına aktarttım..ocak sildirdim:KK14:
Makine boşalttım.sıcak su koydurup kahve yaptırttım.
Fayans sildirttim:KK14:
Ihlamur yaptırttım:KK14:
Minnoşun üzerini örttürdüm:KK14:
Çekmeceyi devirdim..kaşıkları sildirerek dizdirdim:KK14:
Kafamı ütüledi..sürekli sordu..eline almış bbi kavanoz kapağı:KK14: bunu napim ay at dedim..
Elinde bi saklama kabı bu nereye:KK14:
Çöpleri alayımmı:KK14:
Şunu napim bu neresi hangi leğen hangi bez offf çok domestos koktu bi balkona cıkcam:KK14:
Köşede de telü şarjda zırt pırt bitmek tükenmek bilmeyen grup mesajları:KK14:
Yatağa uzandım..hiç geliyo mu bak azcık ayacık ovdursam:KK14:
Yarın oğlum uslundursa...zira hissettiğim tek yerim burnumun ucu:KK14:
Çav millet:KK15:

Bugün minnoş beni mahvetti..akşam 16.45 te arabasına attığım gibi soluğu dışarda aldım ..sesini kesti:KK14:
Kocamı aradım taze fasulle alcam para yok şu markete gel dedim ..işten çıktı marketin içinde hadi hadi dedi..:KK14:
Minnoş yine cızırtılı..
Sonra..iş buyurdum..dolap sildirdim..kavonozların dibinde kalan bakliyatları birer boy daha ufaklarına aktarttım..ocak sildirdim:KK14:
Kafamı ütüledi..sürekli sordu..eline almış bbi kavanoz kapağı:KK14: bunu napim ay at dedim..
Şunu napim bu neresi hangi leğen hangi bez offf çok domestos koktu bi balkona cıkcam:KK14:
okurken yoruldum :KK53:

kızlar, şu diş nöbetı gece mı vuruyor?
kaç gündür gece uykusuna yatırmadan önce zorlanıyorum
ve ateşi oluyor bazen.
Şuan 4 dişli anne olarak gece sabah her dakika vurabiliyor hatta öyle bir Zaman geliyormuş ağzına bişeyleri sokuyor çıldırıyor sonra kucağıma alıyorum bu sefer beni yeme çabasına giriyor sonra yorgunluktan uyuya kalıyor sonra mız mız... Bu arada benim ki artık yaptığım çorbaları beğenmiyor sıkıldı heralde ne yapacağım bilmiyorum eskiden biberonu zor alan Bebek biberon görünce seviniyor :KK73:

Boon sıkma kaşığı diyorsun sanırım Sur, ben çok arsştırdım onu, kullanan annelerin yorumları dikkatimi çekti, hiç kullanışlı değil demişler. Gıdanın yarısı içinde kalıyor diyorlar, çok sıkman gerekiyormuş ki çıksın kaşığa, bir de doldurması da pratik değilmiş. Zaten dışarıda kullanmak zor olur, ancak evde kullanılır, öyle aman aman pratik bişi gibi gelmedi bana.:kahve:

aurora39 aurora39

Şuan 4 dişli anne olarak gece sabah her dakika vurabiliyor hatta öyle bir Zaman geliyormuş ağzına bişeyleri sokuyor çıldırıyor sonra kucağıma alıyorum bu sefer beni yeme çabasına giriyor sonra yorgunluktan uyuya kalıyor sonra mız mız... Bu arada benim ki artık yaptığım çorbaları beğenmiyor sıkıldı heralde ne yapacağım bilmiyorum eskiden biberonu zor alan Bebek biberon görünce seviniyor :KK73:
belki dediğim şekilde alışabilir bilemiyorum ama ben elıne bişiler verip yediriyorum
yoksa agzını kilitlıyor 2-3 kaşıktan sonra. 5 dk içinde her sey olup bitiyor :D
gece uykusuna yatıracagım zaman oluyor ne oluyorsa
sonrasında maşallah sorun yok.

Canım gece ayni bizim de öyle gündüz de 4 kez 45 dakika falan uyuyor ama bugün iki kez uyudu eeee diyor ama uyku yok çok yordu bugün beni eşim de geç geldi kizdim biraz da sen bak diye nefes aliyim ya bana da yazık dedim herşeyi anneler yaşıyor ya babalara hayat güzel

Nesli 45 dk gündüz uykusuna sukret kız. Ben ayağımda sallıyorum. 10dk ayağımda uyuyor 10dk da altından milimetrik hareketlerle kaçtıktan sonra. Paranoyak oldum ha uyandı ha uyanacak derken:olamaz: sırf 10dk sonra uyanmayacagini bilmek duygusunu tatmak için geç yatıyorum artık.. sonra sabah yine zombi:KK57:

Geldim ve yazdım Atom kadın, dediğin gibi Nutrigen Ferromixin dedi doktor, vallahi yoruldum artık ne neden nasıl üstün neyin nerede falsosu var, neleri ne için ne yapmak lazım, ben mal ben iptal :KK53::rapci::rapci::rapci:
Piticim uzulme hepimiz iptal durumdayiz 3 asagi 5 yukari :D demir konusunda ferromixin kullanicam zamani gelince bende, artik yapacak bisey yok ...

Minnoş yine cızırtılı..
Adami tuketmisin :KK70: yuklenme onun gorevi zaten epey yorucu ... bende koltuklari soydurttim yikiyoz simdi, zeynep uyandi patlatti rahatladi geri uyudu... Ben hala ayaktayim... :kahve:

Nesli 45 dk gündüz uykusuna sukret kız. Ben ayağımda sallıyorum. 10dk ayağımda uyuyor 10dk da altından milimetrik hareketlerle kaçtıktan sonra. Paranoyak oldum ha uyandı ha uyanacak derken:olamaz: sırf 10dk sonra uyanmayacagini bilmek duygusunu tatmak için geç yatıyorum artık.. sonra sabah yine zombi:KK57:
Canım gündüz bir şekilde idare ediyorsun dışarı falan çıkarıyorum yoruyor ama olsun gece çok yoruyor beni ya her saat uyanır mi bebek ya gündüz o kadar Yoruldun uyu değil mi dun gerçekten gece gündüz mahvoldum inan ki mız mız bir de kol vücut kalmadı kendimden geçtim

Back
X