- 30 Ocak 2015
- 19.821
- 28.361
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.881
Gece gece kaka yapilir mi ya smdi nasil dgstrcem ben bu sipanin altini 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim gece uyumamasi cok kotu gundz zaten uyanksn bi sekilde idare edysn ama gece ayakta duramiyo insanCanım gündüz bir şekilde idare ediyorsun dışarı falan çıkarıyorum yoruyor ama olsun gece çok yoruyor beni ya her saat uyanır mi bebek ya gündüz o kadar Yoruldun uyu değil mi dun gerçekten gece gündüz mahvoldum inan ki mız mız bir de kol vücut kalmadı kendimden geçtim
Benim bu gece 3. Alt degistirisimdi az evvelGece gece kaka yapilir mi ya smdi nasil dgstrcem ben bu sipanin altini![]()
Gece yapmiyodu artik niye böyle yaptı ki uykuyu da alms heralde babasini izliyo gozunu ayirmyoBenim bu gece 3. Alt degistirisimdi az evvel![]()
Canım gündüz bir şekilde idare ediyorsun dışarı falan çıkarıyorum yoruyor ama olsun gece çok yoruyor beni ya her saat uyanır mi bebek ya gündüz o kadar Yoruldun uyu değil mi dun gerçekten gece gündüz mahvoldum inan ki mız mız bir de kol vücut kalmadı kendimden geçtim
okurken yoruldum![]()
Magezunun anasını kıskandın be atomAdami tuketmisinyuklenme onun gorevi zaten epey yorucu ... bende koltuklari soydurttim yikiyoz simdi, zeynep uyandi patlatti rahatladi geri uyudu... Ben hala ayaktayim...
![]()
Sahur için üç tane yumurta kaynattim eşim yemeyince hepsini ben yemek zorunda kaldım. Olsun hem tok tutar hem de minnosa süt olur.
Bi de gelmiş diyo ki hepsini yedin mi![]()
Allah sabır versin..Allahim sürekli etrafımda meleğini kaybedenlerin haberi..
Bu kezde Arkadaşımın geçen yıl 26 haftalık doğup inatla 1 yıl yaşamayı başaran bebeği dün gece melek oldu![]()
Gölgemi çizdin hea
Amin cnm aminn..Allah sabır versin..
Aklımın ucuna değmesi bile korkunç..
ALLAH SABIR ÇOK VERSİN O AİLEYE..
O saatlerde pireler uçuşuyordu
Dokuluyo yanlardan ama kesmicem saclarin boylari orantisiz ilk saclar upuzunArtik saclari kulak memesini gecmisti,ense de o bicim.. Birazcik kesmistm ama baya oluyorsakladm emmeeee napimmm
geri kalan kisim dokuldu ama ben ellemedim oralari,tepede horoz ibigi gibi duran bi top eski saci var simdi
senin cancan nedurumda
![]()
Ayni bizim oglanin sac modeliArtik saclari kulak memesini gecmisti,ense de o bicim.. Birazcik kesmistm ama baya oluyorsakladm emmeeee napimmm
geri kalan kisim dokuldu ama ben ellemedim oralari,tepede horoz ibigi gibi duran bi top eski saci var simdi
senin cancan nedurumda
![]()
Canım maşallah ya ben günlük temizlik dışında yapamiyirum cam falan evet ankarada hava yıne değiştiboya badana yıkama yağlama hepiciği bitti bayrma hazırz..dün camları sildim ne biçim yağmur yağdı..bence ankaranın hava durumunu benim cam silmelerim belirliyor![]()