2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gündüz bir şekilde idare ediyorsun dışarı falan çıkarıyorum yoruyor ama olsun gece çok yoruyor beni ya her saat uyanır mi bebek ya gündüz o kadar Yoruldun uyu değil mi dun gerçekten gece gündüz mahvoldum inan ki mız mız bir de kol vücut kalmadı kendimden geçtim
Aynen canim gece uyumamasi cok kotu gundz zaten uyanksn bi sekilde idare edysn ama gece ayakta duramiyo insan

Canım gündüz bir şekilde idare ediyorsun dışarı falan çıkarıyorum yoruyor ama olsun gece çok yoruyor beni ya her saat uyanır mi bebek ya gündüz o kadar Yoruldun uyu değil mi dun gerçekten gece gündüz mahvoldum inan ki mız mız bir de kol vücut kalmadı kendimden geçtim

Oyy o da zor.. bu da zor.. ay ne bileyim arkadaşım ya sabahın 5inde sapir sapir ter içinde çocuk sallıyorum.. Bu seri bi değişik çıktı heral:KK48:

csyrc csyrc kuzucugun saclar gitmis nasil kiydin :işsiz:

Artik saclari kulak memesini gecmisti,ense de o bicim.. Birazcik kesmistm ama baya oluyor :olamaz: sakladm emmeeee napimmm :KK53: geri kalan kisim dokuldu ama ben ellemedim oralari,tepede horoz ibigi gibi duran bi top eski saci var simdi :halay: senin cancan nedurumda :KK76:

Adami tuketmisin :KK70: yuklenme onun gorevi zaten epey yorucu ... bende koltuklari soydurttim yikiyoz simdi, zeynep uyandi patlatti rahatladi geri uyudu... Ben hala ayaktayim... :kahve:
Magezunun anasını kıskandın be atom:kahve:
Daha hergün birer halı yıkıcak..balkonda:kahve:
Yıkama bohk gibiymiş burda leke kalıyomuş:kahve:
Ramazan bitiminde:kahve:
Sabah sabah etini çimdirmişim gibi bağırdı:kahve:
Fırladım aldım hamağa yetiştirdim..
Şimdi o sallanıyor püfür püfür..
Bide bacaklarına örttüğüm incecik bi battaniye (penyeden) 27 kere ittire ittire açıyor..:işsiz:
Acaba anası gibi onunda gece ayakları alev mi alıyorda istemiyor..ayaklarımı örttüğümü bilmem yaz kış..hatta çorap giymem pek:kahve:
Bide şu yüzünü fatih hocaya bağlıyor bazen hık demiş adeta :kahve:
Uğurcum oynat bakalım:kahve:

Allahim sürekli etrafımda meleğini kaybedenlerin haberi..
Bu kezde Arkadaşımın geçen yıl 26 haftalık doğup inatla 1 yıl yaşamayı başaran bebeği dün gece melek oldu:KK61::KK42:

eymentaa eymentaa :kahve: hadi kalk kız işe gitçen..
sketch-1467260480158.webp
:KK70:

Allahim sürekli etrafımda meleğini kaybedenlerin haberi..
Bu kezde Arkadaşımın geçen yıl 26 haftalık doğup inatla 1 yıl yaşamayı başaran bebeği dün gece melek oldu:KK61::KK42:
Allah sabır versin..
Aklımın ucuna değmesi bile korkunç..
ALLAH SABIR ÇOK VERSİN O AİLEYE..

Artik saclari kulak memesini gecmisti,ense de o bicim.. Birazcik kesmistm ama baya oluyor :olamaz: sakladm emmeeee napimmm :KK53: geri kalan kisim dokuldu ama ben ellemedim oralari,tepede horoz ibigi gibi duran bi top eski saci var simdi :halay: senin cancan nedurumda :KK76:
Dokuluyo yanlardan ama kesmicem saclarin boylari orantisiz ilk saclar upuzun :D

Ayni bizim oglanin sac modeli:KK48:
Kazitamiyirum durmuyo

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben:(

boya badana yıkama yağlama hepiciği bitti bayrma hazırz..dün camları sildim ne biçim yağmur yağdı..bence ankaranın hava durumunu benim cam silmelerim belirliyor :işsiz:
Canım maşallah ya ben günlük temizlik dışında yapamiyirum cam falan evet ankarada hava yıne değişti

Back
X