- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.281
şu saydıklarının içinde bi tek palamutu sevmemHadi ya... Ben bayilirim. Palamut, hamsi, istavrit, levrek, uskumru, alabalik...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu saydıklarının içinde bi tek palamutu sevmemHadi ya... Ben bayilirim. Palamut, hamsi, istavrit, levrek, uskumru, alabalik...
Ben haslayip direk agzina veriyorum :)evet bende yumurtasını hiç eksik etmem sabahları. haşlayıp muhallebısıne katarım.
Anlamadim kimin babası :) palamutun mu?şu saydıklarının içinde bi tek palamutu sevmembabasını da sevmezdım
o sekılde yarım saatte yıyor bana gına gelıyor. bu sekılde hem hepsını yıyor hem de zamandan kazanıyorumBen haslayip direk agzina veriyorum :)
Az once taze fasulye yedirdim.. Zeytin yağli hafif salcali domatesli.. Bi tabak yedi masallahyeşil fasulye yaptım. soganları falan kavurmadım hepsını birlikte attım düdüklüye. tuzu eser miktarda attım baya tussuz yani tadına da baktım. birazdan sofraya hep bırlıkte oturucaz. ekmegı suyuna banıp elıne verıcem şeker suratın![]()
Yarim saati gözden çıkardım ben...o sekılde yarım saatte yıyor bana gına gelıyor. bu sekılde hem hepsını yıyor hem de zamandan kazanıyorum![]()
Benim kizimi ablasi "küçük kel fasulye", "ben de boncuk ayşe (adimizyeşil fasulye yaptım. soganları falan kavurmadım hepsını birlikte attım düdüklüye. tuzu eser miktarda attım baya tussuz yani tadına da baktım. birazdan sofraya hep bırlıkte oturucaz. ekmegı suyuna banıp elıne verıcem şeker suratın![]()
Somonu ben kendimize fırında sadece zeytinyağı ve tuz koyarak yapıyorum.byaa yağlı zaten.duruya balık hiç vermedim dahaBir dilim somon üstüne domates dilimleri koydum..azıcık tereyağ birazcık su ve bi çimdik tuz...
Yedi..domatessiz yemedi ..kuru oldu galiba..
Ne zaman büyüdü bunlar bu kadar yaa ağlıyciiiiimmmGel gel bay bay öpücük atma baslica yaptiklari... Koltuklardan tutunarak yürüyo.. Abi baba dede gel bide sarki cikinca eşlik ediyo
Yaptiklarimiz bunlar masallah deyin![]()
Sorma lolla sorma.. Dun ilk dogdugu gunun resmini pembeye attim daha dün gibiNe zaman büyüdü bunlar bu kadar yaa ağlıyciiiiimmm![]()
Ben de öyle veriyorumKizlar alinti yapmak cok zor oluyo.. Yumurtayi haşlayip veriyorum köyden gelmiş taze olmak şartiyla .. Karistirip verince yemiyo.. İlla ayri ayri yicek
Valla ya 8 ay bitti hiçbişey anlamadımSorma lolla sorma.. Dun ilk dogdugu gunun resmini pembeye attim daha dün gibi![]()
Nasıl pişirdin?Ben palamut denedim bir nohut kadar sadece yediği![]()