2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yeşil fasulye yaptım. soganları falan kavurmadım hepsını birlikte attım düdüklüye. tuzu eser miktarda attım baya tussuz yani tadına da baktım. birazdan sofraya hep bırlıkte oturucaz. ekmegı suyuna banıp elıne verıcem şeker suratın :dondurma::deli:
Az once taze fasulye yedirdim.. Zeytin yağli hafif salcali domatesli.. Bi tabak yedi masallah

yeşil fasulye yaptım. soganları falan kavurmadım hepsını birlikte attım düdüklüye. tuzu eser miktarda attım baya tussuz yani tadına da baktım. birazdan sofraya hep bırlıkte oturucaz. ekmegı suyuna banıp elıne verıcem şeker suratın :dondurma::deli:
Benim kizimi ablasi "küçük kel fasulye", "ben de boncuk ayşe (adimiz ;) )" diye seviyoruz :)
Severim fasulyeyi...
Afiyet sifa olsun. Lop lop et top top yag olsun :))

Bir dilim somon üstüne domates dilimleri koydum..azıcık tereyağ birazcık su ve bi çimdik tuz...
:KK69:
Yedi..domatessiz yemedi ..kuru oldu galiba..
Somonu ben kendimize fırında sadece zeytinyağı ve tuz koyarak yapıyorum.byaa yağlı zaten.duruya balık hiç vermedim daha
Afiywt olsun mısayyaa
Naz için de dolsun depolarr

Kizlar alinti yapmak cok zor oluyo.. Yumurtayi haşlayip veriyorum köyden gelmiş taze olmak şartiyla .. Karistirip verince yemiyo.. İlla ayri ayri yicek
Ben de öyle veriyorum
Zaten bulamaç tarzı vermek doğru değil

Ama yeter ki yesinler diye karıştırılır da tsbi
Benimki yiyo şimdilik

Back
X