2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 1891812 Eki Görüntüle 1891813 kiz allah seniiii :KK70:

Aslinda baglatipda olanda duydum ben. Korkutmiyimda :)
basin saolsun. Allah minnosuna uzun omur versin...

he dimi sanki evde yer var :işsiz:

Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)
anca laf zaten... :ukala:

aynen bencede...

boyle adamlari takdir ediyorum. Lafini esirgemicek arkadas.. aferin :KK55:

kapiyobbenden bisiler tam istedigim kivama gelmedi daha:KK70:

Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)

aynen bencede...

kapiyobbenden bisiler tam istedigim kivama gelmedi daha:KK70:

Kızlar bayağıdır giremedim benim kız hasta oldu ağız burun akıyordu bir taraftan öksürük tabi o yetmiyor gb tam o sırada 3 tanede diş gelmeye başladı gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı yeni yeni kendimize geldik çok şükür küçük bacağı ile bizede verdi tabi gribi evde anne baba Bebek hasta yeni toparlayabildik... Birde dişler gelirken diş Etinde kanamalar oldu diğer taraftan ilk defa hasta oldu bunu akıyor eli ile sündürüyor sonrada vücudundan öyle bir sıvının çıkmasın korkuyor ve talaşlanıyor ağlamaya başlıyordu elini silene kadar ağlıyordu en son elindekini silince telaşlanmasın geçiyordu çok şükür atlattık

cnm alabalık v somon tatlı su balığıdır.. yani oksijeni bol soğuk sularda yaşarlar.. kesinlikle kirli suları sevdiremezsin.. ondan dolayı rahat ol.. bi de omega 3 ve amino asit bakımından zengindir.. verebilirsin..
Vay arkadaş bana watsaptan kaynanın fotosunu atacağına bilgi ver bilgi:tokat:

Bultak, iç içe geçen taslar, cubuga takilan halkalar (hanoi kulesinin teklisi)...
Bir bebek icin zeka gelişimini destekleyen en uygun fiyatli olmazsa olmaz oyuncaklar (in my opinion)
Not: ahsap olanlar değil plastik olanlar daha çok ilgi cekiyor
:KK74:var onlardan..
Bari bi süre saklayayım ..

Kızlar bayağıdır giremedim benim kız hasta oldu ağız burun akıyordu bir taraftan öksürük tabi o yetmiyor gb tam o sırada 3 tanede diş gelmeye başladı gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı yeni yeni kendimize geldik çok şükür küçük bacağı ile bizede verdi tabi gribi evde anne baba Bebek hasta yeni toparlayabildik... Birde dişler gelirken diş Etinde kanamalar oldu diğer taraftan ilk defa hasta oldu bunu akıyor eli ile sündürüyor sonrada vücudundan öyle bir sıvının çıkmasın korkuyor ve talaşlanıyor ağlamaya başlıyordu elini silene kadar ağlıyordu en son elindekini silince telaşlanmasın geçiyordu çok şükür atlattık
yerım onu ben yaa :=) geçmiş olsun. dişler de gelmiş
belkı bıraz rahatlar bebiş

aynen bencede...

Bunlardan var dedik:tokat:
Ben diziyorum o yıkıyor şimdi anca böyle..çekiçle vurmaca bovling takip yeteneği için abaküs tarzı şeyler..yapbozlar ahşap..nayn:duduk:
Ben onları bi kaldırayım..balık yiyen pelikanlada oynamaz oldu:duduk:

Back
X