- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.641
Saat => 02:44
Uyku => %40
Volume => %60
Şarkı =>onur-ruj
Delirmek => %100
Kop....
Uyku => %40
Volume => %60
Şarkı =>onur-ruj
Delirmek => %100
Kop....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay anasına be...Kızlar, size çok enteresan bir şey haber vermeye geldim. Az önce İnstagram da gezinirken Carter's satan hesaplardan birine bakacak oldum istediğim bir takım için, baktım o hesap yok. Başka hesap yazdım yine Carter's satan, o da yok. Ulan noluyo dedim, mesaj kutuma baktım, daha önce çoğundan alışveriş yaptığım için mesajlaşmıştık, baktım isimleri değişmiş. Sabah da zaten Cartersbebek hesabı adını değiştirmiş demiştim ya size, bir baktım ki hepsi adını değiştirmiş, adlarını değiştirmekle kalmayıp tüm Carter's ürünleri fotoğraflarını da silmişler. Kesin Carter's Türkiye bunlara ihtar filan çekti, hepsinin ödü kopmuş besbelli.
Ula olan bize olacak ya, ne güzel yarı fiyatına alıyorduk güzel, kaliteli ürünleri. Yani illa padişaha vergi toslaya toslaya mı çocuklarımıza düzgün bir şeyler giydirebileceğiz? Yurt dışında 24 tl olan ürün buraya 69 liraya geliyor, hey maşallah!!!
Gece gece sinirlendim, derdini seveyim demeyin, canım sıkıldı ya![]()
He ya...Altini degistir. Peynirini suya koy. Mamasini hazirla. Biraz soguk oldu alttan birkat daha giydirdim. Bebe salla yarim saat uyku kaciyorki.
Kahvaltı ettikten sonra pijamasini cikarip normal giysilerini giydiriyorum. O yüzden gece yatmadan son kez altını değişirken tekrar pijama giyiyoruz.Gençler siz bebelere gece yatarken pijama gibi bişey giydiriyo musunuz? Ya da giydrilmeli mi?bütün günn zaten pijamayla evin içindeyken.yani yattığının uyuduğunun farkına varması için giydirmek gerekir mi?ben anlatamadım da siz anlayıp cevaplarsanız çok sevinirim :)
Demek bu epey fışlanacak
Extraları sorduğuna göre..
Seni pis karı vede eşek
İki balık bilgisi ve fışfış tavsiyeleri![]()
Palamut siyah etli balik hamsi de öyle.. Yani yağlarini kaslarinda depolar.. Sindirimi diğerlerine göre biraz daha zor olur.. Ama açık denizlerde yaşadiğindan icin rahat olsun .. Temizdir yani..Baliklar İçin etmenta çok tesekkurler cok yararli bilgiler . Palamutu sormak istiyorum bende.eymentaa
Kocayi bulsam anasi var anasi gitse ben istemiyorum senede 1 günDemek bu epey fışlanacak
Extraları sorduğuna göre..
Seni pis karı vede eşek
İki balık bilgisi ve fışfış tavsiyeleri![]()
Biricik gecmis olsun tez zamanda iyilessinKollarim sırtım bütün kemiklerim ağrıyor
Çok aç ve uykusuzum![]()
Bakiyim bgn ay surekli izlyrm izledgm videolarliEvett canım tuğba...
Hatta hangi vlog olduğunu sana cisriğe diycektim çocuk uyandı filan kaldı
Sonrada hangi vlog olduğunu unuttum..
Şimdi tekrar tek tek 30 vlog baktım...
Ama buldum
Sizden gelenler isimli vlog #474
Vlogun ilk sahnesi
Giriş 1.25 dk sürüyo o görüntü
Çok eğlenceli
Yapıyoz bizde