Tabur selam!
Hafta sonu göz açıp kapayıncaya kadar geçti ve bitti. Günler, haftalar hatta aylar uçarak geçiyor, gidiyor bebeklikler, kucaklarımız çocuğa evriliyor sanki yavaş yavaş.
Bugün dışarıda yenidoğan bebeler gördüm, burnuma memeden akıp kurumuş, kesif süt kokusu vurdu! İnci 'me baktım, çok şükür kucak dolduruyor, gülüyor, şakıyor kuş gibi

Hiç bir zaman "hemen doğsun, aman hemen büyüsün" demedim, hala da demiyorum. Her anını eşekler gibi özleyeceğimi çok iyi bildiğimden hep yavaş yavaş geçsin istedim zaman. Ama durmuyor işte, uçuyor gidiyor hain. Şimdiden özlediğim bir dolu anım var, anımız, anne & kız yaşadığımız sayısız tarifsiz an, tarifi mümkün olmayan bir dolu büyülü kare...
Şimdi içeride uyuyor Ömrüm, cennet kokulum, yaşam ışığım. Ben ise bir güne daha şükrediyor, Allah 'a teşekkür ediyorum salonun köşesinde duran koca kulaklı tavşanlı balonuna bakıp, arkama yaslandığımda sırtıma batan oyuncaklarını izleyip.
Evimi yuva, hayatımı ömür yapan güzel kuşum, canım bebeğim, yürek sızım, Seni çok seviyorum

3 Ekim Pazartesi, 02:43