- 30 Ocak 2015
- 19.783
- 28.079
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.241
Acaba ne zamana duzenimizi kurabilcez23.30 da yattı gece 10 da uyandı..
Yani bugün yine düzen bozuk olacak...
Yeni diş geldiğinde böyle yaptı benimki pembe...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba ne zamana duzenimizi kurabilcez23.30 da yattı gece 10 da uyandı..
Yani bugün yine düzen bozuk olacak...
Yeni diş geldiğinde böyle yaptı benimki pembe...
Sagol canim.Oh oh şifa olsun..ama ya bahar işte..ne yapsak kapılıyor işte..geçip gidecekte olan sana üzüntü işte..
Ama bak büyüdükleri zamanda onlara beyaza çalan saçlar ile hayran hayran bakıcaz..
![]()
Sari kafasini yedigimAllahim o kadar kısa uyuyor ki..
Uykuya yatırmadan yemeğimi hazırlıyorum. Yatırıp yiyiyorum. Daha bulaşığımı kaldırırken uyanıyor
Bir de gözünü açarken daha kalkıp direk oturmaz mı sarı kafa![]()
hey maşallahHareketli ya, ben 56 kiloya dustum sayesinde :)
Hee uyuyo çok uyuyo teyzesi canı sıkıldıkça bi "em meee" patlatıyo anası su topuna dönmüş emmelerini zor yetiştiriyo ağzınaSari kafasini yedigimkiz gece uyuyo iste ne istiyon kiccemden
![]()
Eğer teksen tek olmanın tadını çıkar...Sagol canim. Tek basima mücadele ediyorum ogullarimla ama cok şükür biraz daha iyiler. En kotu gunumuz bu olsun. Yarin oburgun gecer inşallah
Pembe...Katılıyorum bee hiiif dibine gadan...
Bugün bizimde aşı var..30 unda doğırdum..bugün için çağordılar..
Anlamak mümkün değil..
Akşam gece uykusına geçiyorda sanki deliksiz uyuyor..sabaha karşı tükenmişim..adam kalk getir ya dedim..telsize bas bas bapırma sesi ..
Osuracak uyanacak saat 06.00
Aramıza geldi gazını attı..uyandı..eşim yatağın içinde ilgileniyo arkamı döndüm saçımı çekiyo
Bi süre sonra anneme verip bi 30 dk daha uyuyayım dedim..bilinç açık 'az kaldı az kaldı okula gidicen okula gidicen zehir zemberek uykunu asla asla 30 dk alamazsın ' iç sesimle kavga ederken saat çaldı
O an okulu bıraktım..
Evde olduğumu hayal ettim..sonuç yine uykusuzluktu
Ve kalkıp eşofmanımı götüme taktım..switimi alarak dünden kenarda duran çantamı yüklendim oğlanı öptüm ve cıktım
Hafta sonuna iyice uyamak istiyorum ama 7 hafta sonra vizeler varve okumam gereken 9 kitap makaleler ve ders kitapları hariç
De bana ne ara okucam..akşam uyudugu zaman
Allah vere ki hızlı okur anlarım![]()
Ablan çok doğru yönlendirmiş seni pembe...Aslana koç yükselenli ablamla konuştum..irdeledik..
Zati hep bir mantıklıdır..
Dedi..zor hamilelik geçirdin..bahara karnın şişecek sabahtan akşama kadar okuldasın..zor olacak ve musaya ilgin azalacak en cok ihtiyac duydugu zaman..
Bence bu yıl dinlen..seneye okul olmazsa( burda kalacağım dersler ihtimali)
Sakin sakin planla ..tayin olup sapancaya dönünce dünyaya getir..hem sapanca izmire yakın..süper olur dedi
Ağzını öptüğümün kadını
Bahçelide bi evim olursa musa oynarken diğerini büyütürüm ..ve bide bir iki yıl daha çalışmamış olurum
203. Derslikten dökülen nağmeler![]()
Hergün uğraşıyorum...Acaba ne zamana duzenimizi kurabilcez
ben vazgectım yaa. benımkı istese de ben istemem şuan. ona hiç açmadım bile bu konuyuAslana koç yükselenli ablamla konuştum..irdeledik..
Zati hep bir mantıklıdır..
Dedi..zor hamilelik geçirdin..bahara karnın şişecek sabahtan akşama kadar okuldasın..zor olacak ve musaya ilgin azalacak en cok ihtiyac duydugu zaman..
Bence bu yıl dinlen..seneye okul olmazsa( burda kalacağım dersler ihtimali)
Sakin sakin planla ..tayin olup sapancaya dönünce dünyaya getir..hem sapanca izmire yakın..süper olur dedi
Ağzını öptüğümün kadını
Bahçelide bi evim olursa musa oynarken diğerini büyütürüm ..ve bide bir iki yıl daha çalışmamış olurum
203. Derslikten dökülen nağmeler![]()
Cani sıkılıyomus iste annesi yerim onun minik agsini@Cemre29
kızlar kanal 7 de yalancı bahar var hint dizisi
izleyen var mı len?![]()
yok canim ne kusuru, fikir almak icin yaziyorum zaten :)Sen kayınvalide ne bakma bos konuşuyorlar o zaman sana maddi destek versinler çalışma takma sen onları bir yil sikinti olsa da idare edin sonra rahatlayin araya girdim ama kusura bakmayın![]()
Evet bende calismak istiyorum zaten ama tam randimanli degilAtom heart mother
Vala bebekten vazgeçtim seneye..yaza doğru..inşallah sapancada doğurcam
kaynanan cok biliyo..
Sonra bak keşke çalışsaydom dersin..
Böyle diyen cok ..
severim kayinvalidemi fena kadin degildir. Gelin kaynana topragindandir derlerya cok benzeriz hatta... o yuzden kiskanc oda benim gibiBence oglu kalacagi icin kiskanmistir. Kv dede bir yil kalamazsin. Kiz tarafinin evinde rahat edilir. . Hic bir yardimlari yoksa fikirlerinide kendine saklasinlar. Pembenin dedigi gibi arti eksileri olacak. Annenin evi isten geldikten sonra kosturman olmayacak. İsten sonra yemek evle ilgilenmeyeceksin . Annen sonucta canin istedigi gibi davranirsin. Zeyneple kocanla ilgileneceksin
Arada kendi evine gecersin. Hatta olmadi diyelim sabredemedin . Evine gecersin . Arada siz kalin arada o gelsin. Bir yil az zaman orta yolu bulursunuz. Simdilik evi kiraya verme. Sonra oturur bazi seyler . duruma gore kiraya verip vermeyeceginizi tekrar konusursunuz
Bwnde yedirmek istyrm ama cesarwt edemyrm haslayip mi yediriyosn[/QUOTE] haslayip catalla ezip yediriyorum butun yumurtayi :)Yogurdu bilmemdeyumurtanin beyazinida yediriyorum mesela ben
belki o yaramistir
Bebeklerin burun kokleri genis oldugundan oyle iceri bakiyo gibi goruyomusuz, yukari baktirip kontrol edebilirmisiz, tabi tam saglikli kontrol edemeyecegimizden doktor muayenesi sart. Bu kadar erken yaptirmamin sebebi bendede ufak bi kayma problemi olmasiydi, gozumun biri tembel neredeyse hicbisey secemiyorum bozuk gozumle, kucukken tedavi edilebiliyo sadece, gozun birini bantla kapatarak. Oyle bi durum olursa gozunu kapattirmayacak akli erince, o yuzden bu kadar erken davrandim biraz daha sonra baktirilabilir aslinda. Bende ilerde katarak ameliyati olucam yapicak bisey yok artik :)benim oğlanın da sol gözü sanki içeri bakıyor gibi canım..bazen kafama takılıyor..ama resimlerde düz bakıyor ,
kesinlikle katiliyoruz :)bence evinin düzenini bozma canım..yani kiraya felan verme...canın sıkıldığında ya da can sıkıntısı yaşadığın bir durumda evine gidebilesin..
Evet hiuf ya aynen dedigin gibi sagliksiz bi sekilde veriyorum bende.. lop lop karnim zaten ...maşallah...
bende eriyorum
kalitesiz ve çok sağlıksız şekilde zayıflıyorum
inan aç kalarak zayıflıyorum
bilerek değil....
bugün tartıda 62 yide gördüm...
hamilelik öncesi 73 kiloydum
Haslanmis veriyorum canim. Catalla ezip yediriyorum. Iyice ezsen yemezmi yaaa?Nasıl yediriyorsun, haşlanmış mı? Ah keşke ben de verebilsem ama illa pütürsüz yiyecek, e onu da yumurta beyazında nasıl yapayım![]()
masallah cadiya :) benimki anca geri emeklesin koca gotbenım cingöz ayaga kalkıyor. oyun bahcesınden de kalkıyor
tutunuyor kenarlara![]()
Sör zaten geç istemiyo muydunben vazgectım yaa. benımkı istese de ben istemem şuan. ona hiç açmadım bile bu konuyu