- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.341
Teşekkür ederim

Bu yaşıma geldim
Övgü karşılamayı hiç beceremem...
Eror veriyorum

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim
Kimi kıoz kocanı mı eymeni miEmziriyorum![]()
Oğlan hamakta ve sonunda uyudu..öğlen hiç uyumamıştı..iyice dalınca tulumunu giydirip yatağına alıcam..
Şimdi hemen bende uyusammmm...
Gel gör ki yapılacaklar var..
Somon aldım..temizlenip inceltilecek ve dolaba konulacak..duş alınacak..çıktı alınacak
Ve daha saçma sapan şeyler..ben herşeyi bitirip yattığım zaman oğlan uykuyu yarılıyor
Arkadaş!
Bu gece cıngar koparmalar ne zaman tükenecek ya..
Tamam 2 defa uyan..bende sana devam sütü veriyim öncesinde mememi em ..eyvallah ..
Ama bu yatak depme ne ya..
Ruhum bedenime dönmeden beşik önünde bitiyorum ne oldugınu anlamadan..
Bazen kollarımda derman olmuyor kuyudan su çeker gibi yatağın derinliklerinden kaskatı bir bebek kaldırıyorum kollarıma alınca sesi kesilen..
Hmm
.demek kokumu beni istedin..hadi tekli yatağa otur yaslan ve kucağında mışıllanan evladını sev..yüzüne dokun..
Bir sihir etkisi olan varlığınla övün..
Bütün ol...
Sonra usulca yatır ve git yat..
Sonra mı kosırdöngü![]()
Hı..gittim o lcw kız botunu aldım..yürüteçine binerken giyditim diye..Yatak depme, anne depme bizdede var pembehatta bot depme de var, botunun tekini atmis bugun disarda
bulamadim 2 tur attim. Daha evvelde zurafayi kaybettik zaten. Ona da dolandim, su cektigim cileye bak
![]()
Evin içinde peşine lambeder takmış bi kaplumbağa var
Mısa rahat uyusun baride sende iyi bi uyku çek...
Biliyodum bunu yazacagini bilerek yazdim öyleKimi kıoz kocanı mı eymeni mi![]()
Biliyodum bunu yazacagini bilerek yazdim öyle![]()
Ahahaha evet para vermiyorum baliga hamsi mevsiminde samsundan geliyor saolsun müdür üm ayiriyor.. Bayramlarda milletin şirketi çikolata dağitir bizimki balikeymentaa
Reklam yapma kıoz..
Sen şimdi balığada para vermediğiin gibi en tazelerinide yiyondur
Yıkıl karşımdan![]()
Ben senin ne kadar puşt olduğunu biliremdemağ içimi okirsen he ?
Sade verme.. Meyve püresine damlat karistir ver .. Ben kullaniyorumBi ferrum damlaya bişi demediniz
Anne iç güdüm kullan diyor..zamanı geldi diyor..
10 damlaağızda buruk tat ..
Ardından pekmez verim bari
Ya istiyorum ki eline atıştırmalık kurabiye yapayım yanınada elma havuç suyu..oda koltuğa gömülmüş calliou izliyo olsun
Anne bittii desin![]()
Önce ayağıyla tekmelyip devirdi
Yazık sana
Hey yarebbii ya..
KullanmıyomBi ferrum damlaya bişi demediniz
Anne iç güdüm kullan diyor..zamanı geldi diyor..
10 damlaağızda buruk tat ..
Ardından pekmez verim bari
Ya istiyorum ki eline atıştırmalık kurabiye yapayım yanınada elma havuç suyu..oda koltuğa gömülmüş calliou izliyo olsun
Anne bittii desin![]()
Nasıl bi fabrika beAhahaha evet para vermiyorum baliga hamsi mevsiminde samsundan geliyor saolsun müdür üm ayiriyor.. Bayramlarda milletin şirketi çikolata dağitir bizimki balikzaten haftada bir yemeği çikar
![]()
Sei bağa püşt demişsan..Ben senin ne kadar puşt olduğunu bilirem![]()
Ne doğurdun sen öyleÖnce ayağıyla tekmelyip devirdi
Sonrada ayağını kabloya dolayıp fişin ucunu kemire kemire sürünmeye başla
Kullanmıyom
Sağlık ocağı verdi duruyo öyle
Sade verme.. Meyve püresine damlat karistir ver .. Ben kullaniyorum