- 30 Ocak 2015
- 19.696
- 27.476
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.721
Insallsh bi an once verrsn canimİnşallah bi gün benim gibi 70 kilolarda olup zayıflamak zorunds kalmazsınben de irademe hakim olamam pek ama bu sefer çpk kararlıyım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallsh bi an once verrsn canimİnşallah bi gün benim gibi 70 kilolarda olup zayıflamak zorunds kalmazsınben de irademe hakim olamam pek ama bu sefer çpk kararlıyım
![]()
Bn yiyorm ya onceden oglen bsy yemezdm smdi oglende yiyormOğlandaki özgürlüğe bak be
Oyuncağını bilem kendi seçiyomuş
Hey gidinin melenyum anaları...
Ben yemek yemeği seviyorum ya
Seviyordum...
Hala seviyorum ama yiyemiyorum
Uykusuzluğa dayandığım gibi açlığada dayanabiliyorum artık
Her hafta yarım gün çağırsan evin hep temiz olur. Yarım gün 60tl burda. Heryere veriyoruz 60tl. Eşinin haftalık sigara parasından daha ucuz :) hiç acıma versin,kesinlikle yorma kendini.Ne yapiyim her gün bir paket sigaraya veriyor icmesin acımak yok![]()
Evi bozmicaz canim kirarayada vermicez. Istedigimiz zaman gelebilirizde... gidiyoruz yani ciddi ciddiAnnene Taşınma işini naptın atom?
Benim fikrim;Yazamadım o günlwr ama kendi evini kiraya verme bence.hele eşyalı hiç.
Hadi bakalım hayırlı olsunEvi bozmicaz canim kirarayada vermicez. Istedigimiz zaman gelebilirizde... gidiyoruz yani ciddi ciddi![]()
Ben daha hiç vermedimGünaydın kızlar. Bebeklerinize kerevizi nasıl veriyorsunuz
sağol canımmm...salgın bizi mahvetti..Ayy hif çok yoruldum. Anlatcak halim kalmadı kısaca kv kazığı diyelim. Bi de misafirlerim vardı bugün. Dün bu pok götüren evi baştan aşağı temizledim kırk posta çamaşırı hallettim hala da sepet dolu. Oğlan hiç durmadı kanguruyla sırtıma astım öyle süpürüp sildim evi. Gece de uyumadı. Sabahın köründe kalkıp yemekler yaptım. Kısaca pestilim çıktı
Boncukluu çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Sayfaları okuyamadım ama gözüme ilişti bi yerde @nebileyim de çok hastaymış geçmişler olsun allah iyilik versin.
Temizlik nankördürO geçen aydı hif. Sonra evi malum şey götürüyodu. Bugün misafirim gelecek olunca dün sabah bir başladıysam akşam ona kadar iş yaptım bee. Ama heryer tertemiz çok şükür çok mutluyum. Tabi dün gece yatağa girdiğimde bütün kemiklerim sızlıyodu. Bi de sular kesik be akşam bulaşığı mutfakta. Kurumakta olan çamaşırlar katlanacaklar... falan filan amaann hiç bitmiyo iş bee![]()
Ne izlerdim beeeeBir dizi vardi eskiden Sıdıka diye dizi vardi. Pencereden bakar bakar konusur gunlugune yazi yazardi.
Yemiyor ki
Sen gendiğe bak.. Biliv çılgını![]()
Kilo almıyosan tadını çıkartBn yiyorm ya onceden oglen bsy yemezdm smdi oglende yiyorm
Atom hayırlısı olsun canım...Evi bozmicaz canim kirarayada vermicez. Istedigimiz zaman gelebilirizde... gidiyoruz yani ciddi ciddi![]()
Hergün mü diyorsunHer hafta yarım gün çağırsan evin hep temiz olur. Yarım gün 60tl burda. Heryere veriyoruz 60tl. Eşinin haftalık sigara parasından daha ucuz :) hiç acıma versin,kesinlikle yorma kendini.
pazartesi bizde gitmiştik canım ama benimki kastı kendini elerini yumruk yaptı tutturamadım salıncaktan..sonra tedirgin oldum indirdim..benimki çok ürkek yaaabugun parka gittik salladım cadıyıminik elleriyle tutmus zıncırlerden etrafı ızlıyordu
![]()
geç yürüsün canım yaa,yani yaşında felan inşallah...ben çok çekiyom şu anda ,her yeri gezmek istiyo ,bende peşinde kambur kambur..sürekli tökeseyip düşüyo felanAglamaktan helak oluyor. Yere koysam bir yere kafayi vuracak. Bende yurutec istemiyordim ama Bazi seyler sartlara gore degisiyor. Koyacagim 10 yada 20 dk zaten. Sabahtan aksama kadar durmayacak. Gec yurusun fark etmez
Akışı geri çevirme...adet oldum..hani ben daha 4 ay sonra olacaktım..hani diğerlerinde de öyle olmuştu..hani burdan direk menapoza girecektim...şoktayım ,moralim bozuldu
![]()
Vermedim valla canım. Enginar bile verdim ama kereviz denk gelmedi bi türlü.Kızlar kereviz verdiniz mi bebeklerinize
Offf be hiuf birden kendimi baska bir alemde buldum kiii benim bocegim agladi kendine gel burdasin iste dedimHepinize hayırlı cumalar
Güzel bir öğle öncesi
Şimdi emirganda olmak vardı
Hafif sis düşmüş boğaz kıyısında
Fit , şapkalı , gözlüklü ünlülerin koşusunu görmek vardı
Vay be o da insanmış demek vardı
Sonra bu kareyi unutup
Tekrar hızlıca akan boğaz suyunda kaybolmak vardı
3.köprüyü accık ucundan görmek
Görmek
Görmek
..
Rabbim hayatınızdaki tüm ufak tefek güzellikleri farkedip mutlu olabilmeyi
Tüm büyük dertleri unutup sabırla yola devam etme gücü versin....
csyrc canım sana hayırlı yolculuklar
Şimdi hem evine kavuşma heyecanı
Hem ailenden ayrılma burukluğı vardır üzerinde...
Dua et bana...
Yolcunun duası kabul olurmuş inşallah...
Haftada bir canım. Hergün gelse maaşlı olur zaten,mis gibi olur :)Hergün mü diyorsun
Haftada bir gün mü
Evet corbasini yaptinmKızlar kereviz verdiniz mi bebeklerinize