2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok az Suyla hasladim . Bizim bal kabagi tatlisi gibi oldu kati şerbetsiz. kendi tadi var zaten hic bir sey katmana gerek yok. Ceviz ekledim. Yuzunu eksitti. Devam sutu ekledim muhallebi gibi oldu. Biraz tatliligini almasi icin birsey koysam yer belki de ne koysam. Yarin tekrar deniycem belli olmuyo bugun yemedigini yarin yiyebiliyor
Ben kiymayla yediriyorum bal kabagini. 1-2 yedi de sorna burun kivirmaya basladi

Amin piticiğim. Allah hepimize kolaylık versin.

Kız pempeee oğlanı yeni uyuttum anca girdim. Sen sabah bi bakıver anacım kocaya aldırayım bee fenayım. Burnum şelale gibi çağlıyor :KK70:
Kafam sepet.. Saç diplerim bile ağrıyo kııaaazz..
Maze gecmis olsun dikkat etde bebege gecmisin

Canım yaptım önüne koydum eristeyi ağzına goturmedi
Blwcilere allah sabır versin size iki elini soktu avucladi sıktı üzeri heryer erişte sofra bezi sermisim iyiki
Ben soktum ağzına birkaç tane yedi sadece alisacak böyle böyle artık
Ilk kez koydugun icin oyle yapmstr sonra öğreniyorlar agzina götürmeyi:D

Ben kiymayla yediriyorum bal kabagini. 1-2 yedi de sorna burun kivirmaya basladi
Yogurtla vermeyi deneyecem bi kabak bi yogurt. Eksi elmayla. Bide biz balkabakli pilav yapiyiruz. Pilavin yaninda versem Bide korkmaz reklaminda kabakla bezelyeyi vuruyo kiz bebek icin o nasil oluyoki. Meyveyide devsm sutu katip oyle veriyorum.

Canım yaptım önüne koydum eristeyi ağzına goturmedi
Blwcilere allah sabır versin size iki elini soktu avucladi sıktı üzeri heryer erişte sofra bezi sermisim iyiki
Ben soktum ağzına birkaç tane yedi sadece alisacak böyle böyle artık
Dr bana ilk alistirmada yüzune bakmadan once elinden tut agzina gotur dedi. Once nasil yapilacagini bilsin. İlk denemedinde bizim gibi nasil yesinler:KK70:. Oyun zannetmistir.Bir kac denemede alisir biraz yer biraz oynar

Kilo için diyorsan eğer aç bırakma kendini çünkü o kadar çok enerji harciyoruz ki peslerinde yakarsin o yediğini büyük ihtimal gün içinde.
Ne uzun bi cümle oldu :olamaz:
Aynen canim kilo icin diyorm ama bazen ac olmadığım halde sirf yemek yemek icin yiyorum :D
Bi kere sade bir kerede yoğurtlu yapmıştım
Ama kıymalıyı sevdi...
Pankekte yapmak istiyorum ya
Normal undan mı yapıyorsun
Tam buğdaymı
Ya da sen direk nasıl yapıyorsun onu desen çok makbule geçerdi :))

Wışşş....
Sağolasın canımmmm
Ben bugün instada bi anne gördüm
Kadın son 5 yıldır hamile...
Ara filan yokkk
Ve hepsi sezeryan...
İlk bebeği 12 aylıkken 2.si doğmuş
Ben şok

Canım doğaları gereği
O şekilde besleniyorlar...
Yanından sakın ayrılma
Sürekli gözün üzerinde olsun
Ama çok şükür kendilerini kurtarabiliyorlar

He yaaa
Bi ton para vermişlerdi
Normal undan yapiyorum goz karari koyuyorum hepsini yarim muz bi yumurtanın sarisi beyazinida koycam bundan sonra bi cay bardagi yogurt 1 tatli kasigi pekmez katyrm istersen katmayablrsn unuda goz karari cok civik olmasn krep hamurundan biraz daha koyu kivamli olursa guzel oluyo tavayi ocaga koyuyorm isityrm iyice yag kullanmiylrm sonra dokyrm kucuk bi kepceyle gecen gun cok yaptm buzluga attm cikarp veryrm arada iyi oluyo her zaman ugraslmyo cunku

Ayni şeyleri yaşıyoruz canım ben de bu konuda çok saknim çünkü alistirdim yediğini yiyor yrmedigini çıkarıyor herkes bir panik hele KV hrn telaş yapıyor gecen diyor ki yeşil mercimeği ezerek ver yutamaz o herşeyi yutar dedim sustu :tokat:
Aynen benm kvdede acayip panik gecen esimle kp bi cocuga sahip cikamadilar sddustu cocuk koltuktan kv bacaklarina vura vura bi bagirdi cocuk iyice korktu benim bacaklarim tittreedi nasl korkt

bizim oğlan b
Kızlar sağolun..ama hiç keyfim kalmadı ya.

Tilkinin bakır sıçtığı yerler yazdı arkadaş:cry:
Pembe kızım dedi..ağladım telde eniştem dedim daha iyi yer yokmu...
:cry: 100 kişi alınacak 525 kişi şimdilik başvuran:cry:
Allahım sen en iyisini bilirsin..yeğenim için eğitimi için sen bize yakın kıl muşa gelsinler Allahçım...
canım ya,,,,hayırlısı neyse o olsun..

Sağol hif çok zor be. Bi de oğlan durmadıkça sinirlerim tepeme çıkıyo kendimi balkondan atasım geliyo göz çukurlarım bile ağrıyo bee..
Aynen canımm
İmşallah hızlıca toparlanıp
Atlatırsın..

Patlatti ama bu gece de hic uyumadi. Dedigin gibi uykulu aglama. 5de full acmisti gozlerini, hani patlatinca bitiyodu? Yanindaki patlicak da olabilir gerci...
Ben hiç öyle bişey demedimmm
Diş çıktıktan sonra daha beter oluyo benimki
Neden böyle anlamıyorum
Ama şunu düşünüyorum
Bence dişin patlama sürecinden sonra
Damaktan yükselme süreci çok daha sancılı
Çünkü devamlı damağı acıtıyo diş uzadıkça
Böyle bi mantık yürüttüm..
Aynen canim kilo icin diyorm ama bazen ac olmadığım halde sirf yemek yemek icin yiyorum :KK70:

Normal undan yapiyorum goz karari koyuyorum hepsini yarim muz bi yumurtanın sarisi beyazinida koycam bundan sonra bi cay bardagi yogurt 1 tatli kasigi pekmez katyrm istersen katmayablrsn unuda goz karari cok civik olmasn krep hamurundan biraz daha koyu kivamli olursa guzel oluyo tavayi ocaga koyuyorm isityrm iyice yag kullanmiylrm sonra dokyrm kucuk bi kepceyle gecen gun cok yaptm buzluga attm cikarp veryrm arada iyi oluyo her zaman ugraslmyo cunku
Pekmez filan almam lazım
Sör hünnap filan demişti bi bakınayım...

Aynen benm kvdede acayip panik gecen esimle kp bi cocuga sahip cikamadilar sddustu cocuk koltuktan kv bacaklarina vura vura bi bagirdi cocuk iyice korktu benim bacaklarim tittreedi nasl korkt
Benim ilk düştüğünde yaptığım gibi deseneee
Benimki kaç kere düştü hatırlamıyorum bileee

Çok kötü fena üşütmüşüm. Eşimi eczaneye gönderdim tylolhot ya da benzeri bir ilaç kullanabilir miyim emzirme döneminde bi sor dedim. Kullanabilir derlerse de 2 tane al gel ben bi araştırayım içime sinmezse kullanmam dedim. Kullanabilir bişiy olmaz 2 saat emzirmesin içince demişler bir kutu verip göndermişler :işsiz:
Araştırdım emzirme döneminde kullanılabileceğine dair mantıklı bir yazı görmedim. Elinde patladı 1 kutu ilaç :KK70:
Ama ben çok kötüyüm yaa :hasta:
Oğlan da uyumuyo. Ayakta sallanmazdı benimki yatırdım şimdi ayağıma sürekli kalkmaya çalışıyo şşttt yat diye kızıyorum yatıyo sallıyorum sallıyorum uyumuyo inatla sıpa. Sanki onu uyutup parti yapıcaz. Uykusu var halbuki.
tylol hot baktımda b grubu ilaç canım..gerçi sen içtin mi diyecen,yok içemedim..

Çok kötü fena üşütmüşüm. Eşimi eczaneye gönderdim tylolhot ya da benzeri bir ilaç kullanabilir miyim emzirme döneminde bi sor dedim. Kullanabilir derlerse de 2 tane al gel ben bi araştırayım içime sinmezse kullanmam dedim. Kullanabilir bişiy olmaz 2 saat emzirmesin içince demişler bir kutu verip göndermişler :işsiz:
Araştırdım emzirme döneminde kullanılabileceğine dair mantıklı bir yazı görmedim. Elinde patladı 1 kutu ilaç :KK70:
Ama ben çok kötüyüm yaa :hasta:
Oğlan da uyumuyo. Ayakta sallanmazdı benimki yatırdım şimdi ayağıma sürekli kalkmaya çalışıyo şşttt yat diye kızıyorum yatıyo sallıyorum sallıyorum uyumuyo inatla sıpa. Sanki onu uyutup parti yapıcaz. Uykusu var halbuki.
Geçmiş olsun
Doktora git en azından sağlık ocağına
Belki uygun bi ilaç verirler emxirme dmnemi için

Back
X