- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.941
Ya domates seviyo, sevemedigi seyi domatesle yedirmeye calisiyorum, o yuzden mecburum zaten domates vermeye :)fazla verme domates. başladıysan az az ver kesme sakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya domates seviyo, sevemedigi seyi domatesle yedirmeye calisiyorum, o yuzden mecburum zaten domates vermeye :)fazla verme domates. başladıysan az az ver kesme sakın.
Kucuk biseyse dikkat etmek lazim.. benim sac lastiklerimi seviyo renkli renkli oyuncak niyetine oynuyo onlarla :) bende diziyorum onune tabi :)aynencimcimeler
ben bugun lastık toka taktım10 dk durdu cıkardım
o onu orda bırakmaz cunku, yutar falan lastıgı allah korusun
Anladm canm bende birlestircektm gecen gun aklima geldi bu bizim yataktan atar kendini asagi dedm 2 saniyede bi ucundan diger ucuna gidiyoYatağı bizim yatağa bitişik
Ama etrafına kurduğum engelleri aşıyo bazen
Amin canimSağol canım. Allah yawrularımızı korusun beterinden saklasın.
Bugun elma rendeledim cok guzel oldu. Yemeyince devam sutu koydum. Epeydir uyumayinca uykusu geldi yemeye hali kalmadi. Biberon icti uyudu. Devam sutu koyunca cope gittiben muhalleyle yapıyorum genelde. irmik, tam bugday unu, bisküvi kullanıyorum.
tavuk suyunu yemeklerıne kullanıyorum. bi süredir kıyma almadım unuttum. balığı haftada 2 kez verıyorum ( çorba şeklinde ) kemik alıp kaynatmayı düşünüyorumSorucam sorucam unutuyorum, doktorun verdigi listeyi kaybettimde, gerci bakmiyodum zatenet, tavuk, balik haftada en fazla 3-4 gun verilebilir degil mi?
meyvelı de guzel oluyor. devam sütünü benımkı bi tek yogurtla yıyor :=) gunde 1 kez ya verıyorum ya vermıyorum. gece içmiyor maalesef.Bugun elma rendeledim cok guzel oldu. Yemeyince devam sutu koydum. Epeydir uyumayinca uykusu geldi yemeye hali kalmadi. Biberon icti uyudu. Devam sutu koyunca cope gitti
Bu ay ek gidaya domates eklendi. Pismus veriyordum ama çig korkarak verdim. Bir sey cikmadi. 2. Gun bugun. Nohut a baslatti. Bide liste biciminde bizim gibi yeme sekline gecilecek ,porsiyon kucultup corba dolma yogurt 3 u bir ogunde hepsinden az az verilecek . Dolmaya daha gecemedik. Taneli beslenince artik. Karniyarik ta olabilir. Kizartmadan amaBir de hala yeni bisey verdiysem o gun, baska yeni bisey vermemeye calisiyorum, domatesi fazla verirsem hemen vucudunda biseyler cikiyo ama...
Anne sutu iciyor. Sut icmis oluyor yinede.meyvelı de guzel oluyor. devam sütünü benımkı bi tek yogurtla yıyor :=) gunde 1 kez ya verıyorum ya vermıyorum. gece içmiyor maalesef.
Ben hep kullaniyorum. Goz kasintisi egzema doneminde vardi simdi yok. Sirkeyle durulama yapiyorum. Burunda pislik olunca kasiniyo. Cekiyorum. Yada serum fizyoloji damlatiyorum. Kendi cikariyor surte surteBirde bu alerjik durumlar (goz burun kasintisi) yeni bir sivi deterjan kullanmaya baslamistim ariel baby. Ondan beri var, supheleniyorum ama tabi emin olamiyorum. Bi cok sebebi olabilir. Kullanan memnun kalmayan varmiki?
İcinde yazmiyor. Ama 5 ay olmus yenilerdim ben. Devit vardi ara vermistim yeniledim. Eczaciyada sordum birsey olmaz dedi ama. Guvenemedimkızlar şurupları ne zamandan zamana yenılıyorsunuz? ömrü ne kadar? 4. ay almıstım galıba tam da hatırlamıyorum. uzun süre durunca etkısı baya azalıyor dıyorlar
siz ne düşünüyorsunuz?
eşim de bişi olmaz dıyor. ben yenılenmesı taraftarıyımİcinde yazmiyor. Ama 5 ay olmus yenilerdim ben. Devit vardi ara vermistim yeniledim. Eczaciyada sordum birsey olmaz dedi ama. Guvenemedim
Sekerlenmedigi sürece bisey olmuyoms ama ben guvenemiyorm yenilemek lazm aldm daha bi cay kasigi kullandm sadece bosa actm 4. Ay asisnda korkup vermstm atrslenirse diyeeşim de bişi olmaz dıyor. ben yenılenmesı taraftarıyım
hamılelıkte deterjan kokularından midem bulanıyordu dalan roxy aldım. o gün bu gündür kullanıyorum. cok memnunum.Birde bu alerjik durumlar (goz burun kasintisi) yeni bir sivi deterjan kullanmaya baslamistim ariel baby. Ondan beri var, supheleniyorum ama tabi emin olamiyorum. Bi cok sebebi olabilir. Kullanan memnun kalmayan varmiki?
haftasonu maalesef eczaneler acık degıl. gece yıne dün ki gibi yaparsa vermek ıstıyorum.Sekerlenmedigi sürece bisey olmuyoms ama ben guvenemiyorm yenilemek lazm aldm daha bi cay kasigi kullandm sadece bosa actm 4. Ay asisnda korkup vermstm atrslenirse diye
Napti ki uyumadi mihaftasonu maalesef eczaneler acık degıl. gece yıne dün ki gibi yaparsa vermek ıstıyorum.
Cumartesi acik oluyohaftasonu maalesef eczaneler acık degıl. gece yıne dün ki gibi yaparsa vermek ıstıyorum.