- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.961
Len öksürüyon sandımdı..Prospan diye bişiy gördüm ama öksürük şurubu yazıyo pembikPembedon5
Nane limon iç ıhlamur...
Öksürme ikonu nene koydun o halde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Len öksürüyon sandımdı..Prospan diye bişiy gördüm ama öksürük şurubu yazıyo pembikPembedon5
benim kv kişisi de 17 tane normal doğum yapmış..8 i hayatta..menapoza girmişte kurtulmuş..ya ben ömrümde öyle bişey görmedim
15 çocuk doğurmuş yengem bile böyle peşi sıra yapmamış
sana da maşallah...
çabuk toparlanmışsın ne güzelll
ben ayda bir değiştiriyorum canım..uzun süre bekletme at gitsin demişti aile hekimimiz...ayrıca burda bi konuda okumuştum,bayanın biri dört ay önce açtığı calpolu vermiş çocuğuna ve çocuğun ateşini düşürmemiş,çocuğum bu yüzden havale geçirdi diye yazmıştı..kızlar şurupları ne zamandan zamana yenılıyorsunuz? ömrü ne kadar? 4. ay almıstım galıba tam da hatırlamıyorum. uzun süre durunca etkısı baya azalıyor dıyorlar
siz ne düşünüyorsunuz?
Evet cnm bende hatirliyorum boyle bir sey. Actigim ilacin kutusunun ustine actigim gunun tarihini atiyorum.ben ayda bir değiştiriyorum canım..uzun süre bekletme at gitsin demişti aile hekimimiz...ayrıca burda bi konuda okumuştum,bayanın biri dört ay önce açtığı calpolu vermiş çocuğuna ve çocuğun ateşini düşürmemiş,çocuğum bu yüzden havale geçirdi diye yazmıştı..
Maşallah ben br tane normal doğum yaptım çok zordu valla 17 tanebenim kv kişisi de 17 tane normal doğum yapmış..8 i hayatta..menapoza girmişte kurtulmuş..
Ben tavuk hayatımda hic yrmedim evlendiğinden beri koca kişisi de alıp gelmedi eve o da yemiyor tavuklar zararlı diye paşaya da hic vermedim koy tavuğu verecrm bulursamTavuk göğsünü bıçakla kıyma şekline getirdim..içine yumurta sarısı,kimyon,galeta unu ve taze soğan doğradım.köfte yaptım..yoğurtla yedirdim..
brokoli yedim sarımsaklı..
Uykumu getirdi![]()
Ay pempee kafam bi mileyon gözlerim zor görüyo zati ben onu hastalık ikonu diye şeyettimdiLen öksürüyon sandımdı..
Nane limon iç ıhlamur...
Öksürme ikonu nene koydun o halde![]()
Valla benimde popomda şey var yaniAy pempee kafam bi mileyon gözlerim zor görüyo zati ben onu hastalık ikonu diye şeyettimdi![]()
9da uyuttu babasi, henuz 45 dk olmasina ragmen 3 kere aglayarak uyandi, bendede fi tarihinden kalma bi calpol var ama nefret ediyo icmiyo cikariyo calpolu. Yarim veya tam fitil (paranox s) kullanacagim sanirim ilk kez bu aksamhaftasonu maalesef eczaneler acık degıl. gece yıne dün ki gibi yaparsa vermek ıstıyorum.
Yok bu gece içmiyomne o yine içiyon mu
![]()
Ohh missYok bu gece içmiyom
İçsem mi
Uyudu benim minik erkenden
Kociş de yok
Verebilirsin. Parasetemol rahat bi ilac diger ilaclarla etkilesim coj tapmiyir. Bende fitil kullaniyorum arada
Saol valla aklim kalmisti. Versemmi vermesemmi diye.. cok aglarsa veririm artik cilesi hafiflesin butun gun agladi durdu zaten. 1 tammi kullansam yarim mi acaba ?Verebilirsin. Parasetemol rahat bi ilac diger ilaclarla etkilesim coj tapmiyir. Bende fitil kullaniyorum arada
Yok kiz surda sohbet ediyoruz ne iceceksin. Birsey olur teksin evde cocukla .Yok bu gece içmiyom
İçsem mi
Uyudu benim minik erkenden
Kociş de yok
Tam at 10 kilo yarim ne ederSaol valla aklim kalmisti. Versemmi vermesemmi diye.. cok aglarsa veririm artik cilesi hafiflesin butun gun agladi durdu zaten. 1 tammi kullansam yarim mi acaba ?![]()