- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.001
Evet ustler daha zor diyorlar. Bizimki 9 ayda birini anca patlatti, bunalima giricem simdiİlk dişinde zorlanmadi Eymen ama üstlerde cok zor oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ustler daha zor diyorlar. Bizimki 9 ayda birini anca patlatti, bunalima giricem simdiİlk dişinde zorlanmadi Eymen ama üstlerde cok zor oldu![]()
hiç gerek yok yapmaAnladm canm bende birlestircektm gecen gun aklima geldi bu bizim yataktan atar kendini asagi dedm 2 saniyede bi ucundan diger ucuna gidiyo
yengem işte son doğumda yaşamını yitiriyorbenim kv kişisi de 17 tane normal doğum yapmış..8 i hayatta..menapoza girmişte kurtulmuş..
halıne şükret. biz napalımEvet ustler daha zor diyorlar. Bizimki 9 ayda birini anca patlatti, bunalima giricem simdi![]()
premıum care den duyduğum memnuniyeti alamadım diğerlerindenprima aktif bebe almak ıstemıyorum artık. kokusu cok rahatsız ediyor
defalarca bakıyorum cocuk kaka mı yapmıs diye. molfix denemıstım yanları cok sıkmıstı
1 beden buyuk alınır sanırım alınırsa. canbebe denedım bişi anlamadım.
huggıes de cok kalın geldı bana.![]()
okunmuyor metinSurrender senin icin arastirdim sağlik bakanliği yayinlamis
Canim, alinti yapamadım arkadaşların bahsettiği kişi benim... ...açıldıktan 4 ay sonra kullandığım (saklama kosullarina uygun olarak saklanmis) calpol ilk bebegimin atesine hiçbir etki yapmadigi için havale geçirdi.yok şekerlenme falan olmamıs. saklama koşullarına uydum
Antibiyotik şuruplarda bu süre söz konusuymuş..sorma ya annemin dolabi eczane gibi halahatırlıyorum da küçükken evde dolapta olurdu hep şuruplar. bi haltta olmazdı
yani bu şişeler uzun süre gıtmıyorsa neden buyuk yapıyorlar
gece cok huysuzlanırsa vermeyı dşünüyorum bende
bence artık care kullanmak manasız gelıyor bana. ilk zamanlar çok hassas dıye kullandımpremıum care den duyduğum memnuniyeti alamadım diğerlerinden
komiliyi övenleri duydum
hatta 2 kez aldım elime geri bıraktım
az sayılısı yoktu
denemek için alacaktım
dedim şimdi memnun kalmam elimde patlar
zira aktif bebe öyle oldu
Yakindir sur, bi bakarsin sabah tikliyohalıne şükret. biz napalımdaha cıkan tek bi diş yok
Aynen yapmicam bide odanin şeklini bozcakhiç gerek yok yapma
tüm yatağı turlayıp cup aşağı gidiveriyo
yengem işte son doğumda yaşamını yitiriyor
can mı dayanır
allah rahmet eylesin
kadın olmak zor
çok geçmiş olsun canım. senınkının ateş çıkmıs ve verdıgınız şurup etkısını göstermemısCanim, alinti yapamadım arkadaşların bahsettiği kişi benim... ...açıldıktan 4 ay sonra kullandığım (saklama kosullarina uygun olarak saklanmis) calpol ilk bebegimin atesine hiçbir etki yapmadigi için havale geçirdi.
O günden sonra ogrendim, kapagi acildiktan 3 ay sonra kullanmak tesirini etkiliyormus olumsuz anlamda.
Simdi bizde mutlaka kutusu henüz acilmamis bir calpol bir de en geç 2 ay önce acilmis bir tane bulunur.
Bunun doğruluğunu simdiki bebegimde de defalarca denedim ve gördüm.
Dilerim hiçbirinizin bebeği havale gecirmez, anne ve baba için çok buyuk bir travma... Bebeğim 11 aylıkken 38.2 atesle geçirdi, şimdi 5 yaşında ben hala atlatamadim o günkü yaşadığım şoku. Çocuklarım ateslenince elim ayagim titrer bugün bile...
Ben yaşadım ve yandım. Evde kapağını açtığınız calpolun kapağına tarih ativerin. 2 aydan sonra kullanmayın ateş düşürücü olarak.
Bende hala care kullaniyorum, aktif pisik yapti benimkinin cildi cok hassas ve kuru. Yalniz komili 4 aldik bi kere cok memnun kaldim gayet guzeldi. Kuculdu simdi tabi, 5 numarasini gorsem direk alirim.premıum care den duyduğum memnuniyeti alamadım diğerlerinden
komiliyi övenleri duydum
hatta 2 kez aldım elime geri bıraktım
az sayılısı yoktu
denemek için alacaktım
dedim şimdi memnun kalmam elimde patlar
zira aktif bebe öyle oldu
Komili aldm bugn bende indirimdeymis denemek istiyodm hemde kokusu harika en basta icide guzel yumuşak bakalım sizdrma felan yapcak mi yarn bilgilendiririm yatmadn once taktm canbebe kullaniyodm kac aydir butun bezleri denedm en iyisi canbebeydo aralarinda bi kere bile ne kaka ne cis sizdirma olmadi H hiufbence artık care kullanmak manasız gelıyor bana. ilk zamanlar çok hassas dıye kullandım
numara arttıkca cılkını cıkarmıslar bez sayısının![]()
bizim pişik sorunumuz olmadı maşallah. ıslak mendıllerı ıyıce suda yıkar öyle kullanırım. ara sıra poposunu yıkarım .Bende hala care kullaniyorum, aktif pisik yapti benimkinin cildi cok hassas ve kuru. Yalniz komili 4 aldik bi kere cok memnun kaldim gayet guzeldi. Kuculdu simdi tabi, 5 numarasini gorsem direk alirim.
o bezi ilk kez duyuyorum.Komili aldm bugn bende indirimdeymis denemek istiyodm hemde kokusu harika en basta icide guzel yumuşak bakalım sizdrma felan yapcak mi yarn bilgilendiririm yatmadn once taktm canbebe kullaniyodm kac aydir butun bezleri denedm en iyisi canbebeydo aralarinda bi kere bile ne kaka ne cis sizdirma olmadi H hiuf
Komiliyi mi canmo bezi ilk kez duyuyorum.