2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim, alinti yapamadım arkadaşların bahsettiği kişi benim... ...açıldıktan 4 ay sonra kullandığım (saklama kosullarina uygun olarak saklanmis) calpol ilk bebegimin atesine hiçbir etki yapmadigi için havale geçirdi.
O günden sonra ogrendim, kapagi acildiktan 3 ay sonra kullanmak tesirini etkiliyormus olumsuz anlamda.
Simdi bizde mutlaka kutusu henüz acilmamis bir calpol bir de en geç 2 ay önce acilmis bir tane bulunur.

Bunun doğruluğunu simdiki bebegimde de defalarca denedim ve gördüm.

Dilerim hiçbirinizin bebeği havale gecirmez, anne ve baba için çok buyuk bir travma... Bebeğim 11 aylıkken 38.2 atesle geçirdi, şimdi 5 yaşında ben hala atlatamadim o günkü yaşadığım şoku. Çocuklarım ateslenince elim ayagim titrer bugün bile...

Ben yaşadım ve yandım. Evde kapağını açtığınız calpolun kapağına tarih ativerin. 2 aydan sonra kullanmayın ateş düşürücü olarak.
Uygun kosullarda saklanmaya ozen gosteriyoruZ. Bende uzun sure tutmam. Kapak acildimi havayla temas ediyor. Ortam nemli yada rutubette olabilir. Nasil pakette bir sey aliyoruz birsey olmuyo acilinca bozuyo bayatliyo kufleniyo . Ben guvenmem . Kendime icerim belki ama bebekte hassas oluyor insan

çok geçmiş olsun canım. senınkının ateş çıkmıs ve verdıgınız şurup etkısını göstermemıs
bunun üzerine ateşi daha da yukselmıs etkılı bı şurup olmadıgı için. bizim ateşimiz yok
o yuzden bişi olacagını sanmıyorum o_O
Etkisi azalmissa agri kesici olarakta etkisini azaltir .

Back
X