- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.021

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canbebeydoKomiliyi mi canm
açıldıktan son kullanma tarihine kadar
Ben demiyorum onlar diyoraçıldıktan son kullanma tarihine kadar2018 son kullanma tarıhı
ee bu da fazla abartı ama yaa![]()
Ben demiyorum onlar diyorbi tatmin ol gari
![]()
İçmedim uyuyakalmışım kanepede gelldiimmYok kiz surda sohbet ediyoruz ne iceceksin. Birsey olur teksin evde cocukla .
Benimkinin face i yok ama watssp kullanıyoBiri facebooktan istek yolladi bi baktım o da ne kayınbabammış![]()
![]()
İçmedim canım da istemediLollapollosaa içme bisey kiz kocanda yokmuş zaten
NınınııımmAyda yılda bi kocayı evde buldum bu sefer Eymen uyumuyo![]()
ne içiyorsun ki?Yok bu gece içmiyom
İçsem mi
Uyudu benim minik erkenden
Kociş de yok
anneye maşallahKizlar iyi geceler. Annem 10 senedir spiral kullaniyor günü gecmis 45 yasinda yoksa ben ablami oluyom. Test yapmis çıkmamış hic günude gecmiyordu. Olma ihtimali varmiki. Didim ki nittin anaaaa![]()
Sur gulme kiz valla afalladim yaw. Ben daha abla olamam valla olamam yok yok degildir deeeanneye maşallah![]()
ol ne var sankıSur gulme kiz valla afalladim yaw. Ben daha abla olamam valla olamam yok yok degildir deee![]()
Uygun kosullarda saklanmaya ozen gosteriyoruZ. Bende uzun sure tutmam. Kapak acildimi havayla temas ediyor. Ortam nemli yada rutubette olabilir. Nasil pakette bir sey aliyoruz birsey olmuyo acilinca bozuyo bayatliyo kufleniyo . Ben guvenmem . Kendime icerim belki ama bebekte hassas oluyor insanCanim, alinti yapamadım arkadaşların bahsettiği kişi benim... ...açıldıktan 4 ay sonra kullandığım (saklama kosullarina uygun olarak saklanmis) calpol ilk bebegimin atesine hiçbir etki yapmadigi için havale geçirdi.
O günden sonra ogrendim, kapagi acildiktan 3 ay sonra kullanmak tesirini etkiliyormus olumsuz anlamda.
Simdi bizde mutlaka kutusu henüz acilmamis bir calpol bir de en geç 2 ay önce acilmis bir tane bulunur.
Bunun doğruluğunu simdiki bebegimde de defalarca denedim ve gördüm.
Dilerim hiçbirinizin bebeği havale gecirmez, anne ve baba için çok buyuk bir travma... Bebeğim 11 aylıkken 38.2 atesle geçirdi, şimdi 5 yaşında ben hala atlatamadim o günkü yaşadığım şoku. Çocuklarım ateslenince elim ayagim titrer bugün bile...
Ben yaşadım ve yandım. Evde kapağını açtığınız calpolun kapağına tarih ativerin. 2 aydan sonra kullanmayın ateş düşürücü olarak.
Etkisi azalmissa agri kesici olarakta etkisini azaltir .çok geçmiş olsun canım. senınkının ateş çıkmıs ve verdıgınız şurup etkısını göstermemıs
bunun üzerine ateşi daha da yukselmıs etkılı bı şurup olmadıgı için. bizim ateşimiz yok
o yuzden bişi olacagını sanmıyorum![]()
ol ne var sankıannen düşünsün bu saatten sonra gerısını
Menopoza da giriyo olamaz mıııKizlar iyi geceler. Annem 10 senedir spiral kullaniyor günü gecmis 45 yasinda yoksa ben ablami oluyom. Test yapmis çıkmamış hic günude gecmiyordu. Olma ihtimali varmiki. Didim ki nittin anaaaa![]()
agrısını az da olsa dındırse yeter yaa. gercı vermedımEtkisi azalmissa agri kesici olarakta etkisini azaltir .