- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.601
çocuguna tek bakmayanlar benımle muhatap olmasın bundan sonra.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuguna tek bakmayanlar benımle muhatap olmasın bundan sonra.![]()
Bizimkide hic susmaz ama dededa anlamsiz kelimeler konusur. Diş cok etkiliyor. Huzursuz oldugu zaman ilgili olmuyoBen hepsini merak ediyormben bisey farkettm canim kalabalık ailede olan çocuklar daha cok konusuyo saniirim dun esimkn kuz3ninin cocugu vardi 4 bucuk aylik surekli bi sesler cikariyo hic susmuyo arda o kadsrken oyle degldi mesela ayni sekilde kuzenimin çocuğu da oyle kvdeleryle oturuyolar kalabalik biri konsmasa oburu konusur ee biz yemekti evin isiydi ihmal edyrz biraz
Sogana başlarken alistirmak icin ilk 15 gün zarlarini al demisti . 15 gun sonra ayirmana gerek yok. Pişmiş sogan tatli olur. Cok koymazsin. Bizim aşilar 1 yaşinda.Sağol canım inş yer yarın
Soğan rendelesem midesini yakarmi Dr bugün söyledim yutkunuyor yüzünü eksitiyor diye Hiç bir şey demedi
Sen menenjit aşısı yaptirdinmi topikte bir ben yaptırdım galiba
Hayirli olsun canım.Ahh canım ya dikkat et ilaçlarını düzenli ver evin ısısı nasıl
Ben hep olcuyorum 22 23derece şuan ev
Doğalgaz açarım düşerse
Cokkk geçmiş olsun özledim arada resim at
Bu ara çok yoğunum pazar akşamı erkek kardesime kız istemeye gidiyoruz
Görümce oluyorum galiba. ...
Benimde basim agriyor şarki soylemektenkafamda hep cadının bebek şarkıları dönuyor.
ses kafamın içinde olmasına ragmen başım agrıdı![]()
Uyu ya ben salliyorum.Bu saat oldu hala uyumadım deli gibi. Bizimki sabah 7 de kalkar allahım ne yapıciimm![]()
Benimki beni opuyor. Dudaktan opuyor. Agzimda birsey varsa agzimin icindekini almaya calisiyo agziyla. O kadar da degil. Yaninda cigneyemiyorum bileBenim burnuma bile sokuyor parmaginikirpiklerimi oksuyor isaret parmagiyla
bayadir inceliyor hatta :)
bizde bişi yiyecegımız zaman saklıyoruzBenimki beni opuyor. Dudaktan opuyor. Agzimda birsey varsa agzimin icindekini almaya calisiyo agziyla. O kadar da degil. Yaninda cigneyemiyorum bile
Hepimiz ayniyiz canım üzülmeBu saat oldu hala uyumadım deli gibi. Bizimki sabah 7 de kalkar allahım ne yapıciimm![]()
ulen var ya aralık analarına takılmalıydım ilk zamanlarsiz fos çıktınız
Onlar cok yazmiyor. Ek gida icin bakiyorum arada . Ek gida da yazmiyorlarulen var ya aralık analarına takılmalıydım ilk zamanlarsiz fos çıktınız
ulen var ya aralık analarına takılmalıydım ilk zamanlarsiz fos çıktınız
çoook haklısın canımBen hepsini merak ediyormben bisey farkettm canim kalabalık ailede olan çocuklar daha cok konusuyo saniirim dun esimkn kuz3ninin cocugu vardi 4 bucuk aylik surekli bi sesler cikariyo hic susmuyo arda o kadsrken oyle degldi mesela ayni sekilde kuzenimin çocuğu da oyle kvdeleryle oturuyolar kalabalik biri konsmasa oburu konusur ee biz yemekti evin isiydi ihmal edyrz biraz
evet bizimki..iyice de dayanıyo..kızlar, benım zilli parmagını burnuna sokuyor
var mı bu durumda olan![]()