2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hepsini merak ediyorm:KK70: ben bisey farkettm canim kalabalık ailede olan çocuklar daha cok konusuyo saniirim dun esimkn kuz3ninin cocugu vardi 4 bucuk aylik surekli bi sesler cikariyo hic susmuyo arda o kadsrken oyle degldi mesela ayni sekilde kuzenimin çocuğu da oyle kvdeleryle oturuyolar kalabalik biri konsmasa oburu konusur ee biz yemekti evin isiydi ihmal edyrz biraz
Bizimkide hic susmaz ama dededa anlamsiz kelimeler konusur. Diş cok etkiliyor. Huzursuz oldugu zaman ilgili olmuyo

Sağol canım inş yer yarın
Soğan rendelesem midesini yakarmi Dr bugün söyledim yutkunuyor yüzünü eksitiyor diye Hiç bir şey demedi
Sen menenjit aşısı yaptirdinmi topikte bir ben yaptırdım galiba
Sogana başlarken alistirmak icin ilk 15 gün zarlarini al demisti . 15 gun sonra ayirmana gerek yok. Pişmiş sogan tatli olur. Cok koymazsin. Bizim aşilar 1 yaşinda.

Ahh canım ya dikkat et ilaçlarını düzenli ver evin ısısı nasıl
Ben hep olcuyorum 22 23derece şuan ev
Doğalgaz açarım düşerse
Cokkk geçmiş olsun özledim arada resim at
Bu ara çok yoğunum pazar akşamı erkek kardesime kız istemeye gidiyoruz
Görümce oluyorum galiba. ...
Hayirli olsun canım.

Ben hepsini merak ediyorm:KK70: ben bisey farkettm canim kalabalık ailede olan çocuklar daha cok konusuyo saniirim dun esimkn kuz3ninin cocugu vardi 4 bucuk aylik surekli bi sesler cikariyo hic susmuyo arda o kadsrken oyle degldi mesela ayni sekilde kuzenimin çocuğu da oyle kvdeleryle oturuyolar kalabalik biri konsmasa oburu konusur ee biz yemekti evin isiydi ihmal edyrz biraz
çoook haklısın canım

Back
X