2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bayanlar kizim 18 ocak dogumlu bugun 9 aylik asisini yaptirmaya saglik ocagina gittim.9 kilo tam.sizce az degilmi kilosu.kanida 10bucuk cikti.hic kan ilaci vermiyodum.basla dedi ebe.kizim 3.300 dogmustu kilosu nasil sizce :110:

Bayanlar kizim 18 ocak dogumlu bugun 9 aylik asisini yaptirmaya saglik ocagina gittim.9 kilo tam.sizce az degilmi kilosu.kanida 10bucuk cikti.hic kan ilaci vermiyodum.basla dedi ebe.kizim 3.300 dogmustu kilosu nasil sizce :110:
Kilosu gayet güzel daha kilosu düşük olanlar var canım maşallah prensese

Ay masallah ona:nazar: benim oglanda bayiliyo benim yediklerimden yemeye veriyorm napiyim tuzlu diye vermemezlk yapmyrm zaten ben cok az tuz atarm yemeklere herkes tuzsuz yapiyosun der o kadarciktan bisey olmaz:KK70:
Zaten bizim yediklerimize göz dikiyorlar ağızlarınin tadını biliyorlar:-)
Bugün ilkkez pankek yaptım yedi maşallah :nazar:

Zaten bizim yediklerimize göz dikiyorlar ağızlarınin tadını biliyorlar:-)
Bugün ilkkez pankek yaptım yedi maşallah :nazar:
Masallah benm oglanda cok seviyo muzlu yapyrm hatta gecen gun fazla yaptm buzluga attm cikaryorm veryrm surekli surekli yapamıyorum bugndr brokolili omlet yapti bi yumurtanın hepsini bitrmis oldu 1 saat icinde tabi:D

Bence gayet guzel biz 6 aylikken 8 kiloyduk 29unda 9 ay bitcek ama hic umidim yok 9 olmamistir bide gelisim tablosunda erkek bebeklerin kilolari daha fazla hic bisey yemiyo bu aralar biraz yemeye basladi masallah diyimde yarina aynisi olmasn

..benim oğlan da 20 ocak doğumlu 9100 gr..bence iyi ,şöyle bakıyorum da ne şişman ne zayıf..ben 9. ay aşısını yaptırmadım...yaşında yapılan kkk aşını da yaptırmak istemiyorum...

Kızlar iyi geceler bizim diğer yapılan tahlilerde
d vitamini b12vitamini ferritinde normal değerler içinde çıkmış
Bingildak normal dedi Sizinkiler nasıl merak ettim gerçi Dr aksi bişey olsa söylerdi diyorum

Kızlar iyi geceler bizim diğer yapılan tahlilerde
d vitamini b12vitamini ferritinde normal değerler içinde çıkmış
Bingildak normal dedi Sizinkiler nasıl merak ettim gerçi Dr aksi bişey olsa söylerdi diyorum
Bingildak kapanmak uzere dedi. Kan tahlili yapilmadi bir yasinda yapilacak.

Gunaydinlar,of hava cok berbat ya daha da aydinlanmadi boyle ben de cocugu yatakta uyandi uyuttum ama suan yine uyanmak uzere. Uc gundur kuzenimdeydik bu aksam donuyoruz evimize,kurkcu dukkani ve yalnizlikkk:anne: cidden niye kimse gelmemis buraya yaa ben hep okuudm uc bes msj anca ilerledi gerci:110:

Burda bir lolla var burdaaaa
Yine yokluğunu kimsenin farketmediği
Anamın yanındayız bir haftadır
Minnoşun üst dişleri çıkıyo
Beni hayattan bezfirdi
Altlarda böyle olmamıştı

Altlar pit diye firliyormus meger,ustler haftalar surmustu bizim de. Minnosum bnm cabuk cikain rahat etsinn.. oh annenin yani mis lollaaa

Back
X