2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadıma ugg bot alıcam
kendıme de aynısından alayım ana kız gıyelım dedim . bildiğiniz bir yer var mı satan
kalitelı olacak yalnız? süslü püslü sevmıyorum sade olacak
Bebek magazasindan aliyorum onunkileri panconunkiler guzel ama buyuklere yok. Avm icinde vardir ya markali oluyor. Yilbasi yaklasiyor daha indirim olur

aynı sekılde kıyma ve yumurtayı bende o mıktar verıyorum. emmediği için sütün de gıttı dimi?
Hala sut var aslinda biliyomusun... ama artik saginca 30cc cikiyor kaldirdim artik makineyi. Gecen sabah cok derin uykusunda 5 dk emdi baktim agzinin kenarindan akiyor sut hala.. ama emmiyor iste... o meshur 4. Ayda gozunu acti ve ben hicbir sekilde kandiramadim...

Merhaba kızlar.
Sonunda bizim de disimiz göründü çok şükür. Ama uykuları berbat. Yemesi de etkilendi.
Dün kontrol vardı 9,5 kilo boy 71. Kafama takıldı boyu biraz kısa mi ne.
O ozoroski senin adina çok sevindim. Benim de iki tane. Biri benim koynumda diğeri de babasının koynunda yetiyor. Çok tatlı oluyorlar.
Başı acı sonu tatli bu isin

Merhaba kızlar.
Sonunda bizim de disimiz göründü çok şükür. Ama uykuları berbat. Yemesi de etkilendi.
O ozoroski senin adina çok sevindim. Benim de iki tane. Biri benim koynumda diğeri de babasının koynunda yetiyor. Çok tatlı oluyorlar.
Bence boyu kusa degil. Her ay degisiyor boy uzunlugu ayni olmiyor. Dogum boyunun yarisi kadar olmasi gerekirmis. 50 cm dogmussa bir yasinda 75 cm olmasi normal. İki uc eksigi de birsey olmaz bence

Hala sut var aslinda biliyomusun... ama artik saginca 30cc cikiyor kaldirdim artik makineyi. Gecen sabah cok derin uykusunda 5 dk emdi baktim agzinin kenarindan akiyor sut hala.. ama emmiyor iste... o meshur 4. Ayda gozunu acti ve ben hicbir sekilde kandiramadim...
çok büyük nazar degdı ona.

Merhaba kızlar.
Merhabaa biriicckk,hadi gozunuz aydin. Aman bizm o kadar dis var da nolmus hala deli uykusu var! Ortalama bu ay 71cnm gayet iyi yani. Bizim de 73,pek fark yok,ztnbebeklerdeki farklar hic dusundurucu degil kanimca.. bi buyusunler o zaman belli oluyor nasil olcaklari;)

Merhaba kızlar.
maşallah tosuna. tam 9 aylık sanırım? boy genetık de olabılır
71 gayet ıyı bence

kızlar, dua edın de ev satılsın :=) annelerın ve hamılelerın duası kabul olurmus. kimin duası kabul olur onu da allah bılır. ozon, dua et hadı :KK70:
İnsallah canim . Ozo bende dua istiyorum. :anneadayı:
Ada cayi tutsusu iyi geliyor buseylere ama evde bebek var. Bebek yokken biri yapsin havalandirsin

Back
X